бяла риба

Модератори: bobopeli, sapuna

anton44o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

бяла риба

Мнение от anton44o »

Здравейте колеги преди няколко часа се прибрах от ''пясачник'' и сам много доволен от днешният риболов.Престигане в 6:00 часа на стената на кулата главна цел бяла риба.В края на деня имах 11 бели риби като 3 бяха над кило,а другите около 500-600,а кустура беше макък.Белите ги хващах на перо и дано на симеон и две на туитер.
tachev
сериозен играч
сериозен играч

Re: бяла риба

Мнение от tachev »

ама само ги хваща или ги и прибра :smt017 :smt017 :!: :!:
Туй риболова не е за мен :D
lud_007
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от lud_007 »

браво колега ако може някои снимка :drinkers:
georg

Мнение от georg »

Човека пуща тема,вие я оспамвате веднага :evil:
Вижте за какво става първо въпрос и тогава :axe:
BZI
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от BZI »

Антончо браво за излета и за улова, искрено се надявам да си пуснал тези гиганти по 500г. Но като гледам поста ти май не си. Те затова няма риба на пясъка!!! ЖАЛКО !!
Изображение Пазете природата чиста !!!!
Аватар
kocet0
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kocet0 »

georg написа:Човека пуща тема,вие я оспамвате веднага :evil:
Вижте за какво става първо въпрос и тогава :axe:

Колега georg ... извинявай ,че се намесвам , но ходя на този водоем от малък . Запознат съм много добре с него и нещата , които стават с него. Преди 10 години пясъка беше един от любимите язовири на пловдивчани , като рядко имаше капо , но сега през 2007 и 2008 година там е пълно с бракониери ! РАЗВАЛИХА ВОДОЕМА !!! За това моля те не се сърди ако някой пише такива неща , защото повярвай ми язовира в момента е прекалено БЕДЕН на риба , за да се взимат бели риби ПОД 1 КИЛО /камо ли под 500 грама / Много са си прави колегите , след като обвиняват човека , че ги е взел ... не защото му завиждат , а защото мислят язовира и опазването му ... Кажи ми ако беше ти какво ще направиш с тази сулка 500 грама .. като й махнеш главата и карантиите и остават 200 грама чисто месо ... заслужава ли си ?!? Айде моля Ви мислете за водоемите ... нека като не можем да опазим други неща , поне да мислим за РОДИНАТА и за ВОДОЕМИТЕ . Поздрави ...
SPINING FOREVER ;)
mickata
новобранец
новобранец

Мнение от mickata »

Подкрепям напълно критиката на колегите относно вземането на рибите с такива размери. Още повече, че 10 бройки дори и по 500 гр са си много над нормата за деня. Не искам да изпадам в излишна полемика за значението на хишниците в един водоем което е свързано пряко с качеството на водите му... не случайно се прави т. нар. биоманипулация (в случая зарибяване с хищници) като превантивна мярка срещу натоварването на водите с органка. Като проследи човек по хранителните верига какво се случва сам ще си отговори на много въпроси. Много показателнен е и яз. Искър... просто погледнете какво става при липса на Предационнен (хищническ) натиск.... и ние ще си носим последиците.... не риболовците, които се радват и на плевелната риба .... а хората които консумират вода от него.
И те така ...
Аватар
oldman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от oldman »

Антончо, проблемът ти е, че си прибрал маломерни сулки, а това се наказва от закона. Ако е така, ти си бракониер и критиката на колегите е най-малкото нещо, което може да ти се случи!
Сомът обича смелите!
vesko_bs
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от vesko_bs »

Антоне,ако още в първиа си пост го беше обяснил това,едва ли щеше да има такава реакция.
А що се отнася за това дали си нов или стар тук във форума и затова така реагират някои от колегите-не си прав.Естествено че има и такива които не ходят за риба,а само дрънкат глупости,ама това е друга тема.
Не се ядосвай за глупости,и продължавай да пишеш.
georg

Мнение от georg »

Антончо,в първия си пост се опитах да те защитя за да се развие темата и някои колеги ме нападнаха,но след като прочетох другите ти мнения :roll: :roll: :roll:
Не е толкова важно ,колко стаж имаш във форума,важно е как ще се впишеш :wink:
anton44o написа: имате много мнения ПЪЛНИ МИШОЦИ сте
Аватар
zografa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zografa »

Не съм от тези дето се вълнуват дали си я пуснал или прибрал ,важното е че си я хванал за което браво от мен
Аватар
tbK_MaleM
новобранец
новобранец

Мнение от tbK_MaleM »

Поздравления !!!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”