Зарган и илария
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: Зарган и илария
След обяд 11 заргана на Дружба ......каиши,рибата все още долу.При чистенето червата празни като нови,това от мен, Поздрави .
За да поискаш, трябва да дадеш
- milen kordov
- научил се да хвърля
Браво,Тоше.
Няма такъв майстор.

6:20 1-ва спирка морска гара до 9:00 1 удар 0 риби
10:00 3-та буна там и останах...8 каиша и 2 иларии до 16:00.Всичката риба,която извадих беше нахапана.
10:00 3-та буна там и останах...8 каиша и 2 иларии до 16:00.Всичката риба,която извадих беше нахапана.
Зарганолог
От много време никво инфо за ной,а сума народ ходи там,на какво се дължи това незнам,дали на нямането(което ме съмнява)или на нещо друго.to6eto69 написа:На Ной беше пълно с коли някои няма ли инфо
Зарганолог
- чуруликпенчо
- сериозен играч
При мен - слаба работа/7заргана/ , обаче сравнително едри. В 10,30ч. /предвид грипа,който ме тормози/ реших,че добрия риболовец трябва да знае кога да спре и бих камшика. Три от рибите бяха нахапани,а два от ударите ме оставиха без кука. Зъбатия не пуска никой да припари до брега.

Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Не се чуди,не е чернокопа.От "Подводен риболов" си правят майтап.Mi7chell написа:.Всичката риба,която извадих беше нахапана.
Ей ги де маскирани Булти и Баретата,води ги Диканаров.

Тренират подводен риболов,ама май са нямали мезе под водата,та са награбили тези от такъмите.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Кире шегата настрана ама вчера наистина на вълнолома щях да вляза и да нарежа мрежите на един гъз със лодка. Около 07.45 бях там. Към 08.30 тъкмо хванах една заргана и този малоумник се появи и започна да си пуска мрежата от хидробаржата в посока южен плаж. Близо 200 метра. Разбира се рибата колкото я нямаше хептен се загуби. По едно време се появиха двама от гранична полиция и колегата ходи при тях . Те звъняха да доиде катера от Базата . Оня явно се светна и бързо изчезна към първа буна. Иначе за времето от 07.45 до 16.30 около 8-9 заргана , 3 иларии , няколко каи, едно чернокопче и един гюмюш. От всичко по малко. Снимката е в галерията. Кире качи я , че нали знаеш един милиционер колко акъл има.

Пашата обича смелите.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Знам,хич не е малко.На който му стиска,нека се хване с този занаят.baretata написа: , че нали знаеш един милиционер колко акъл има.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Тая сутрин,тъкмо на излизане от дома започна да вали. Викам си "егати късмета",ама като съм тръгнал , няма да се връщам.И без това в колата има 2 чифта непромокаеми дрехи , що да не им изкарам парите?
Та,пристигам на морето , пък там една вълна......мамма миа.Че и облаците препикават от време на време. Пробвах няколко вида бомбарди,ама рибата някак не се впечатляваше.Накрая се сетих за една бомбарда,дето бях направил няколко миналата година /Камбата е собственик на едната от тях/ и нещата потръгнаха. Замятане,бързо обиране,спиране,застой за няколко секунди и удар. Така ,до 10,30ч. в кофата блязоха 9 заргана /ама крокодили/ и 6 чернокопа /прилични/. Няколко изядени куки и доста изтървани в прибоя риби. Като цяло съм доволен от риболова,защото то все е имало "нямане",ама такова "нямане" не е имало.
Наслука на всички!
П.П. Камба ,бомбардата работи,само дето трябва да прецениш момента , в който да я ползваш.

Наслука на всички!
П.П. Камба ,бомбардата работи,само дето трябва да прецениш момента , в който да я ползваш.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Днес на юг от брега някой извади ли нещо, защото от това което видях... много слаба работа. И през германката минахме, и през агалина... само няколки писалки видях да извадят. Като финал на моста в Бургас също нищо.
На юг приятели се бяха пръснали за да видят къде ще избие рибата Резово,Силестар,Синеморец,под Варвара,залива след Царево-завода за лодки ,за три дена имат по дваесетина заргана,то във Варна същата работа аз тези риби ги имам за два следобяда
За да поискаш, трябва да дадеш
Днес на 3-та буна от 9:00 до 14:00 6 заргана и 1 чернокоп.Рибата не ядеше.Гони чвервея и къса по малко.Голямо назлъндисване.Не ми останаха нерви.Рибите които изкарах бяха закачени едва едва за човката,по тази причина имах и изтървани риби от куките,с които за 10-12 излета и общо около 100-тина заргана нямах изтървана риба,а днес изтървах толкова колкото и хванах.С 2 думи рибата не беше гладна,а времето повече от перфектно за зарган,лек североизток,лека вълна,малко позамътено морето..ще умра от яд...сезона свършва
Зарганолог