яз.Студена

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

inspectora
новобранец
новобранец

яз.Студена

Мнение от inspectora »

Здравейте,
Нов съм във форума, а и в риболова.
Запалих се сериозно преди около 2-3 месеца (от тогава чета и форума - полезен е, а и повечето от хората, които пишат тук ми се струват печени) ... понакупих туй-онуй, билет за една година и направих няколко излета (не много успешни - на Панчарево и на яз.Искър) ... Та разглеждам водоемите около София и се чудя къде ли ще има по-добра слука?
Виждам един яз.Студена и искам да попитам може ли да се лови там и излиза ли риба (освен една тема от преди месец, където няма инфо дали излиза риба, друго не открих във форума) ?
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Re: яз.Студена

Мнение от Николай Неделков »

Преди месец беше пълна трагедия там. Нивото беше с 2-3 метра под нормалното , а за 2 часа хванах само 1 костур. И аз ще се зарадвам ако някой сподели нещо "пресно" за язовира , ако не ще бягам на там тия дни :lol:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
varadinov3
новобранец
новобранец

Мнение от varadinov3 »

До яз. Студена се стига с кола до рампата по пътя за резиденцията, а после пеша до гьола около 4 км. Слаба работа, кълве костурчета, раци, некоя бабушка, уклей и тва е.

Колега гледам, че ти е първи пост и затова попреведох написаното на Родния ни език. Няма да е зле да прочетеш Форумните правила! Успех!
Dedy
Аватар
vwg3
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от vwg3 »

Някой да е ходил скоро - някакво по-пресно инфо- би трябвало да са се размърдали хубавите кустури?
дъртанян
новобранец
новобранец

Мнение от дъртанян »

02.11.яз.Студена-времето разкошно,рибата не иска.За 3 часа-5 уклея на булдо,2 бибана на плувка и една торба с печурки. :( :D :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”