Къде кълве около Варна или във Варна?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

nikishanoto
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Къде кълве около Варна или във Варна?

Мнение от nikishanoto »

Някой може ли да ми каже къде кълве около Варна или във Варна?
Да умееш да обичаш,значи да умееш всичко!И не-забравяйте колеги,колежки-рибари,че любовта е магия!
nikishanoto
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от nikishanoto »

Някой,ще даде ли информация или не :?:
Да умееш да обичаш,значи да умееш всичко!И не-забравяйте колеги,колежки-рибари,че любовта е магия!
xborox
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от xborox »

I az t'wa se 4udq (-; Wyw foruma za morskiq ribolow to4no pisah, 4e na Karadere do Bqla skysahme ilariqta, ama ne mi se hodi pak 4ak do tam, neide po blizo ako ima hubawo mestence bi mi bilo dosta po-udobno (-;
nikishanoto
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от nikishanoto »

Немога да ти помогна.Искаш ли да чатим във ICQ-то?Номера ми е:337821256,ако искаш да чатим кажи ми какъв ти е ICQ №-мера. След няколко дни,ще ти пратя съобщение по ICQ-то,ама трябва да ми напишеш детаилите си за да те намеря във ICQ-то,че да можем да чатим.
Lyusi

Ribolov okolo Varna !!!

Мнение от Lyusi »

Moga da vi dam info za edin mnogo gotin qzovir blizo (20 km) do Varna !!! Namira se po pytia Varna - Burgas - prdi selo "Poda" ima 3 qzovira - plateni ( 5 lv. na chovek - za 3 prychki) ima sharani - vadih 5-6 br. za 1/2 den oklo 1,5 - 3 kg. !!! Tam biah okolo 15 August !!! Nasluka !!!
executor
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Ribolov okolo Varna !!!

Мнение от executor »

Lyusi написа:Moga da vi dam info za edin mnogo gotin qzovir blizo (20 km) do Varna !!! Namira se po pytia Varna - Burgas - prdi selo "Poda" ima 3 qzovira - plateni ( 5 lv. na chovek - za 3 prychki) ima sharani - vadih 5-6 br. za 1/2 den oklo 1,5 - 3 kg. !!! Tam biah okolo 15 August !!! Nasluka !!!
Предполагам че говориш за развъдниците край Круша.Язовирчетата не са само 3 а повече.Таксата е 6 лв за 3 пръчки,рибата се плаща по 3.50 лв.Има шаран,таранка и бял амур :wink:
Lyusi
новобранец
новобранец

Мнение от Lyusi »

НЕ ЗНАМ КЪДЕ Е "КРУША" НО ТАМ КЪДЕТО ХОДИХСЕ КАЗВА РЕЗЕРВАТ "ПОДА" И СЕ ПЛАЩА ПО 5 ЛВ. НА ЧОВЕК ЗА 3 ПРЪЧКИ И ШАРАНА Е ПО 2,50 ЛВ/КГ. ???
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”