Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде кълве около Варна или във Варна?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Къде кълве около Варна или във Варна?
Някой може ли да ми каже къде кълве около Варна или във Варна?
Да умееш да обичаш,значи да умееш всичко!И не-забравяйте колеги,колежки-рибари,че любовта е магия!
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Немога да ти помогна.Искаш ли да чатим във ICQ-то?Номера ми е:337821256,ако искаш да чатим кажи ми какъв ти е ICQ №-мера. След няколко дни,ще ти пратя съобщение по ICQ-то,ама трябва да ми напишеш детаилите си за да те намеря във ICQ-то,че да можем да чатим.
Да умееш да обичаш,значи да умееш всичко!И не-забравяйте колеги,колежки-рибари,че любовта е магия!
Ribolov okolo Varna !!!
Moga da vi dam info za edin mnogo gotin qzovir blizo (20 km) do Varna !!! Namira se po pytia Varna - Burgas - prdi selo "Poda" ima 3 qzovira - plateni ( 5 lv. na chovek - za 3 prychki) ima sharani - vadih 5-6 br. za 1/2 den oklo 1,5 - 3 kg. !!! Tam biah okolo 15 August !!! Nasluka !!!
-
- ще става разбирач
Re: Ribolov okolo Varna !!!
Предполагам че говориш за развъдниците край Круша.Язовирчетата не са само 3 а повече.Таксата е 6 лв за 3 пръчки,рибата се плаща по 3.50 лв.Има шаран,таранка и бял амурLyusi написа:Moga da vi dam info za edin mnogo gotin qzovir blizo (20 km) do Varna !!! Namira se po pytia Varna - Burgas - prdi selo "Poda" ima 3 qzovira - plateni ( 5 lv. na chovek - za 3 prychki) ima sharani - vadih 5-6 br. za 1/2 den oklo 1,5 - 3 kg. !!! Tam biah okolo 15 August !!! Nasluka !!!