яз.Тракиец

Модератор: Кърцата

HAZART
сериозен играч
сериозен играч

яз.Тракиец

Мнение от HAZART »

Най-после дойде дългоочакваната отпуска (до 5 декември).С много мъка ,сълзи и дълги увещания от страна на началника,че е много хубаво да не си на работа аз се съгласих да приема да изляза.Понеже това е голям стрес за мен отивам да го лекувам една седмица на яз.Тракиец.Смятам да ловя предимно на тролинг(между другото пред вратата си намерих нова лодка и нов двигател Сузуки 5к.с. четиритактов.Комшиите видели някакъв дъртак с бяла брада и екип на ЦСКА да ги захвърля и да бяга с АТВ поради липса на сняг :smt102 .),ако е лошо времето ще правя заклинания върху скарата и ще давя мъката си с "Бачковска джинджифирова".Очаквам и колегата ZAKO да се присъедини утре.Ако не се обадя до другия понеделник ме търсете с Интерпол.Ще бъда на Петеловския ръкав.
ТОВА,ЧЕ БРАКОНИЕРИТЕ СА НА СВОБОДА,НЕ Е ТЯХНА ЗАСЛУГА А Е НАША ГРЕШКА.

Изображение
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: яз.Тракиец

Мнение от AL KAPONE »

:roll: Инфо от първа ръка..... :lol: Бялата, се явява рано сутрин на жива стръв, шипок и каракудки.... на спининг слабо, малко удари на джиг с бяло силиконче... :? за съжаление дребни !!! Дано тролинга покаже друго..... Цяла година се канех да ходя с Любо, ма все нещо ми объркваше плана... :?
Успех
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Успех Васе и умната с въоражените колеги :wink:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Анга, ми то с тия разходки по чужденецията,нормално е да не одиш за риби :lol: :lol: :lol:

Васко,да оставиш малко риба и за до година приятел :!: :idea: Че и на мен от тук ми е близко :lol: :lol: :lol: :wink: Успех и забрави за тролинга,само на отвестни примамки и силикони от подаръка на Дед Мароз,таман и бензин няма да хабиш.Бялата слезе на дълбокото и започва групирането за зимата.ако ги набараш,ще ги скъсаш но иска търсене :lol: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Успех братле :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от HAZART »

Любо преди 2 дни на тролинг 8 бели ,7 кефала и 1 костур малките и празни удари не броим.Белите 1- 2кг,2- 1,5кг .В момента имам човек там до сега 8 едри кефала,само на тролинг.Температурата още е висока 13 градуса.
ТОВА,ЧЕ БРАКОНИЕРИТЕ СА НА СВОБОДА,НЕ Е ТЯХНА ЗАСЛУГА А Е НАША ГРЕШКА.

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”