Марица 11.11.08

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
maznislav
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Марица 11.11.08

Мнение от maznislav »

ceno cenov написа:...., вместо да си легнат до жената.:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Че ние за това ходим за риба бе .. да не сме при жената :)
Що все най-лошото ни мислиш :)
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
Аватар
dimitar_dv
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от dimitar_dv »

ceno cenov написа:Хубаво ми се сърдите за мнението ми ЗА нощния риболов, но все пак смятам, че хората които не ходят на нощен риболов са меко казано аматьори. Oсвен да биете по копчетата на клавиатурата едва ли можете да кажете нещо ценно на истинските риболовци-отделящи голяма част от свободното си време на хобито, че даже и нощите, вместо да си легнат до жената.:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Че аз никога не съм твърдял,че не съм аматьор :) Винаги бих поздравил всеки маистор,въпроса беше за принципа :) А и всеки е достатъцно голям да си има мнение,нали :mrgreen: А рибата е наистина прекрасна-аз лично не съм хващал такава,най-вече защото не съмпробвал.По принцип се усъваршенствам в риболова на шаранови риби и наи-вече на лин :mrgreen:
НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Последно промяна от slivnalia на Сря Ное 12, 2008 5:07 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
enduro51
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от enduro51 »

така..Приемам критиките и упреците ви и За пореден път изказвам ИЗВИНЕНИЯ че пуснах неуместно спрямо принципите,законите и моралните ценности на колегите от форума тема :cry: и желая ако е необходимо да се заключи темата :!: съжалявам но не смятам че начинът ми на риболов с спининг и воблер и това изключение че съм ходил за риба в тъмното ме превръщат в бракониер и т.н. спрямо истинските такива а за напред ще се постарая да не греша така нелепо :roll: Наслука и успехи на всички..
Последно промяна от enduro51 на Сря Ное 12, 2008 5:10 pm, променено общо 1 път.
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

dimitar_dv написа:
ceno cenov написа:Браво идеална бяла си хванал. Другия път се постарай със снимките. Такъв трофей си заслужава малко главоблъсканица с фотоапарата :lol: въпреки че последния път когато снимах с цифровия се оказа че вместо снимка съм врътнал 10 мин. клипче на джоба си. :lol:

ПП:Се си мисля, че голяма част от потребителите на форума ловят риба само пред РС-то.
Колегата маи искаше да ни напомни,че живеем в такова общество,където да нарушаваш закона си е героиство,а всички,които не го правят са будали...Е аз нека да съм будала,но не съм съгласен....Та това е...
П.П. Все пак да не забравяме,че живеем в такава субкултура в която да си тарикат и да правиш нещо нередно е подвиг-аз обаче адмерирам всеки,които извърши по-големия и каже 2-3 думи на тези хора... :mrgreen:
Абе Мите ти като си на Жребеца и като се стъмни дане да прибираш пръчките а :?: Кви геройства кви пет лева,аз също съх ходил и ще ходя на нощен,не го смятам за браконерство апък и защо да е такова :?: Колко от добрите риболовци тук при нас го практикуват :?:Евала за рибата и успех
Последно промяна от slivnalia на Сря Ное 12, 2008 5:27 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
GODFATHER
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от GODFATHER »

enduro51 написа:така..Приемам критиките и упреците ви и За пореден път изказвам ИЗВИНЕНИЯ че пуснах неуместно спрямо принципите,законите и моралните ценности на колегите от форума тема :cry: и желая ако е необходимо да се заключи темата :!: съжалявам но не смятам че начинът ми на риболов с спининг и воблер и това изключение че съм ходил за риба в тъмното ме превръщат в бракониер и т.н. спрямо истинските такива а за напред ще се постарая да не греша така нелепо :roll: Наслука и успехи на всички..
НЕ Е НУЖНО НА НИКОЙ ДА СЕ ИЗВИНЯВЯШ МОЕТО МОМЧЕ!!!!!!!!!!!!

Във форума е пълно с индивиди, които първо си нямат хал хабер от спининг риболов, второ ловят си най-спокойно нощем и тези които те обвиняват за това че си ловил по-тъмно са хора, които се изказват само на базата на това че видиш ли аз или той или т.н. имаме по незнам си колко воблера в котиите и т.н. и т.н..
Преди време PIKE ми изтри темата за уловеният сом на спининг с тего 16,2кг. и 146см дължина(във форума на Фишинг мания).
На него и на всички нежни души искам да кажа следното:
Ние сме риболовци/ловци, понякога улавяме риби, понякога не, понякога има подаряваме живот, понякога не. Такъв е живота и така е устроен светът момчета и момичета.
Престането да се заяждате с момчето, защото не Ви прави чест на годините, а тези препирни ще доведат само до това все повече съвестни риболовци да престанат да споделят риболовните си излети и слуката, която ги е споходила. А случи ли се това, форума ще е една чат стая :idea:

Аз също съм за това да се спазва закона, защото аз работя със закони и подзаконови норкмативани актове всеки ден, НО когато се правят компромиси в рамките на разумното и от двете страни-мисля че няма нищо лошо!!!
За мен също е една огромна недомислица и този закон за Рибарството и аквакултурите, защото както и всички останали закони се пишат от хора, КОИТО си нямат и елементарна представа от нещата в реалния живот-в случая риболовството.

Приятен ден и НАСЛУКА, приятели и колеги!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
nas
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nas »

Страхотна риба Ендуро, мечта за спинингисти и тролингисти.
Напълно подкрепям Кръстника. Колеги, чак толкова примерни не е на хубаво.
the peasant
новобранец
новобранец

Мнение от the peasant »

Браво , Ендуро , страхотна риба, това че казваш къде си я хванал, е огромно похвално изключение.Мои приятели са били надолу от големия бент и са дебнели за хищик, не мога да споделя методите и местата , но за 3 дни имат над 6 добри распера, много кефал и карабалък , и..., сомче малко над 20 кила.Тъй че кой си мисли че на сома му е било стодено към 9/10 ноем., да пийне горещ , силен чай :wink:
Аватар
prokop4o
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от prokop4o »

прави снимки на големи риби и ги пускаи във форума.дразни хиените
fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fider »

По цял свят си ловят нощно време а тук няма кой да промени един комунистически закон който е правен по съвсем различни съображения нямащи нищо общо с риболова :idea:
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
the peasant
новобранец
новобранец

Мнение от the peasant »

fider написа:По цял свят си ловят нощно време а тук няма кой да промени един комунистически закон който е правен по съвсем различни съображения нямащи нищо общо с риболова :idea:
Е , за тжа ако има петиция , бая народ че подпише :D , нека да спрем да оакваме на колегата добрата слука и тема, че от много морализъм , ще се стигне до пуризъм у форума.
Аватар
GODFATHER
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от GODFATHER »

Marco Polo написа:
prokop4o написа:прави снимки на големи риби и ги пускаи във форума.дразни хиените
Прокопи, мойто момче, ако ти си от хората, които парадират с това как са велики и недостижими, моите уважения! :lol:
Предполагам, че с богатия си опит, който си натрупал и споделил с колегите във всичките си седем мнения, можеш спокойно да обясняваш кое може, кое - не и кое трябва. ;)
Кръстник, евала ти правя за хубавите сомове, но тук, все пак, не се фукаме с това кой-как успял да наруши "закона", колкото и ш.бан да е той!
GODFATHER написа: и... хора, които се изказват само на базата на това че видиш ли аз или той или т.н. имаме по незнам си колко воблера в котиите и т.н. и т.н..
Тук бих те помолил да споменеш конкретни имена, става ли? ;)
GODFATHER написа:За мен също е една огромна недомислица и този закон за Рибарството и аквакултурите, защото както и всички останали закони се пишат от хора, КОИТО си нямат и елементарна представа от нещата в реалния живот-в случая риболовството.
Тук съм съгласен с теб отвсякъде, но начинът да бъде променено това нещо не е да го правим с рогата напред, защото "ония" бият, и то бият лошо. ;) Праскат ти акта и окото им не мига, нали? ;)
Та седнете с Колето на по едно и ако имаш нещо лично към мен - той ще ти даде и телефона ми, че и скапа... ;)
Колкото до Ендуро - браво за рибока, такъв сигурно няма и да хвана, защото май се явявам от тия дето имат по "незнам колко воблера в котиите и т.н.
Просто не пускай теми, които провокират такива страсти, тогава никой няма да се "заяжда" с теб. ;)
the peasant написа:...че от много морализъм , ще се стигне до пуризъм у форума.
Нямай страх, тук явно е поле за изява на доста анти- хора... ;)
Това, че тръгваш по този начин не е добре :wink:

Нямал, съм в предвид теб.
Не мога да изказвам мнение за теб, защото не те познавам :idea:
Иначе-нямам нищо нито против теб, нито против някой друг колега от форума=грешно си ме разбрал.
Просто ми стана кофти, че така се нахвърлихте върху хлапето, повярвай ми Марко то е свястно момче!!!
ПОЗДРАВИ!!!

п.п. Отивам да вечерям и пия по едно с Лука Брази :wink:
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Малце късно влизам във форума ама това не ми пречи да измордераторствам темата веднага след като я изкоментирам !
Аз самият се дразна от много недомислици по нашият закон амъ ! Най-тъповатото оправдание е - ви`ш ли ония маат с мрежи и ток а аз да не маам нощем или с + 2 въдици , или .......... ! Тъй , както споменах и на друго място колкото и да ми е кофти от тая година спрях и да ходя за пъстърва през седмицата без значение дали в почти цел свет е разрешена ! Това кой-какъв риболовец е нема ама псулютно никакво значение при положение че за нас риболова е ХОБИ :idea: Га почнеме да коментираме на база професионален риболов тогива може да даваме определения за това кой / какъв е в рибоулавянето най-малкото защото той сам си е избрал да се дават съответните определения за него :idea:

пп - закона е за това да се спазва ! Като не се спазва се принизяваме до нивото на крадците без значение какво са откраднали ако и да е съпоставимо с кокошкарите както е в случая ! Лично за мене тия дребни кръшкания при положение че това ни е ХОБИ си е все едно че крадеш от себе си !

Та тъй !

КЛЮЧ !!!
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Заключено

Обратно към “Спинингов риболов”