Марица 11.11.08

Модератори: Павел Иванов, sestrata

the peasant
новобранец
новобранец

Re: Марица 11.11.08

Мнение от the peasant »

fider написа:По цял свят си ловят нощно време а тук няма кой да промени един комунистически закон който е правен по съвсем различни съображения нямащи нищо общо с риболова :idea:
Е , за тжа ако има петиция , бая народ че подпише :D , нека да спрем да оакваме на колегата добрата слука и тема, че от много морализъм , ще се стигне до пуризъм у форума.
Аватар
GODFATHER
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от GODFATHER »

Marco Polo написа:
prokop4o написа:прави снимки на големи риби и ги пускаи във форума.дразни хиените
Прокопи, мойто момче, ако ти си от хората, които парадират с това как са велики и недостижими, моите уважения! :lol:
Предполагам, че с богатия си опит, който си натрупал и споделил с колегите във всичките си седем мнения, можеш спокойно да обясняваш кое може, кое - не и кое трябва. ;)
Кръстник, евала ти правя за хубавите сомове, но тук, все пак, не се фукаме с това кой-как успял да наруши "закона", колкото и ш.бан да е той!
GODFATHER написа: и... хора, които се изказват само на базата на това че видиш ли аз или той или т.н. имаме по незнам си колко воблера в котиите и т.н. и т.н..
Тук бих те помолил да споменеш конкретни имена, става ли? ;)
GODFATHER написа:За мен също е една огромна недомислица и този закон за Рибарството и аквакултурите, защото както и всички останали закони се пишат от хора, КОИТО си нямат и елементарна представа от нещата в реалния живот-в случая риболовството.
Тук съм съгласен с теб отвсякъде, но начинът да бъде променено това нещо не е да го правим с рогата напред, защото "ония" бият, и то бият лошо. ;) Праскат ти акта и окото им не мига, нали? ;)
Та седнете с Колето на по едно и ако имаш нещо лично към мен - той ще ти даде и телефона ми, че и скапа... ;)
Колкото до Ендуро - браво за рибока, такъв сигурно няма и да хвана, защото май се явявам от тия дето имат по "незнам колко воблера в котиите и т.н.
Просто не пускай теми, които провокират такива страсти, тогава никой няма да се "заяжда" с теб. ;)
the peasant написа:...че от много морализъм , ще се стигне до пуризъм у форума.
Нямай страх, тук явно е поле за изява на доста анти- хора... ;)
Това, че тръгваш по този начин не е добре :wink:

Нямал, съм в предвид теб.
Не мога да изказвам мнение за теб, защото не те познавам :idea:
Иначе-нямам нищо нито против теб, нито против някой друг колега от форума=грешно си ме разбрал.
Просто ми стана кофти, че така се нахвърлихте върху хлапето, повярвай ми Марко то е свястно момче!!!
ПОЗДРАВИ!!!

п.п. Отивам да вечерям и пия по едно с Лука Брази :wink:
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Малце късно влизам във форума ама това не ми пречи да измордераторствам темата веднага след като я изкоментирам !
Аз самият се дразна от много недомислици по нашият закон амъ ! Най-тъповатото оправдание е - ви`ш ли ония маат с мрежи и ток а аз да не маам нощем или с + 2 въдици , или .......... ! Тъй , както споменах и на друго място колкото и да ми е кофти от тая година спрях и да ходя за пъстърва през седмицата без значение дали в почти цел свет е разрешена ! Това кой-какъв риболовец е нема ама псулютно никакво значение при положение че за нас риболова е ХОБИ :idea: Га почнеме да коментираме на база професионален риболов тогива може да даваме определения за това кой / какъв е в рибоулавянето най-малкото защото той сам си е избрал да се дават съответните определения за него :idea:

пп - закона е за това да се спазва ! Като не се спазва се принизяваме до нивото на крадците без значение какво са откраднали ако и да е съпоставимо с кокошкарите както е в случая ! Лично за мене тия дребни кръшкания при положение че това ни е ХОБИ си е все едно че крадеш от себе си !

Та тъй !

КЛЮЧ !!!
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Заключено

Обратно към “Спинингов риболов”