Зарган и илария
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: Зарган и илария
Морето определено не става за тоя вид риболов.Силен източен вятър и оооооогромен мъртвак.Пробвах блесни и воблер на морска гара.Видях да вадят едничко докато бях там.Аз даже и настинка не успях да хвана тоя път. 

Траката, Балчик, това са местата където ще е по тихо а яхтеното на златните, все някъде нещо ще кълве.Други закътани от исток вие ще кажете 

За да поискаш, трябва да дадеш
Днес след като за пореден път си загубих времето, се опитах да поразуча някой места. Германката имаше голяма вълна, и не стваше ... до година може и там да е заградено. Плоската скала - почти всичко е заградено. Има начин да се мине, но е зор. Строежите продължават. Минах покрай "скарите", но там вече май никой не лови, от малък не бях додил и нямам ясен спомен, но май не бяха така - изглеждат разрушени. Само едни железарии стърчат сред водата...
Опитах се да проуча пътя към КРЗ, но май изпуснах пресечката. За това искам да попитам, от тук ли се минава:

и къде се ходи? на зеления или на синия кей? Но което е най-важно - дали няма да ме спрат?
Опитах се да проуча пътя към КРЗ, но май изпуснах пресечката. За това искам да попитам, от тук ли се минава:

и къде се ходи? на зеления или на синия кей? Но което е най-важно - дали няма да ме спрат?

- Mich
- ще става разбирач
ходи се на зеления, на синия мисля че не пускат и се минава по червения път който си очертал
то голяма дъга стана
и се хващат на черна бомбарда
то голяма дъга стана
и се хващат на черна бомбарда

който не лови, няма да яде 

Днес на морска гара от 7:00 до 10:00 на фара,който е в края на вълнолома 1 зарган дребен,1 бокуджа,и един мазен карагйоз.Това на бързопотъващ бомбард.Времето беше ужас...стана ми студено и си бих камшика.
Последно промяна от Mi7chell на Съб Ное 08, 2008 5:49 pm, променено общо 1 път.
Зарганолог
Днеска ходихме на КРЗ малко на разходка.Резултата 0.Вятър много.Един колега до нас хвашаше атерина на чрпаре и беше изкарал един чернокоп но като цяло това 

А на зеления по тетраподите ли се качва?... защото за човек на средна възраст вече е проблем, пък и честно да си кажа и мен ми е неприятно, тетраподите по принцип са кофти място.Mich написа:ходи се на зеления, на синия мисля че не пускат и се минава по червения път който си очертал
то голяма дъга стана и се хващат на черна бомбарда
Днес мисля,че мога да затворя сезона за себе си поне,тези от вас,които не са на работа през седмицата може да уцелят още ден два подходящи за риболов,но уви аз съм цяла седмица на работа.Днес отидох сутринта към 9:00 на вълнолома имаше 3-ма човека от външната страна,и вятъра учудващо и противно на прогнозите,които бях изчел беше спрял напълно,вълната тепърва предстоеше да пада...да,но това не бе за дълго,към 11:00 североизточния пак излезе взе да усилва вдигна пак вълната и с това риболовния ми ден приключи.Хванах 3 иларии от,които една бокуджа другите 2 прилични.
Зарганолог
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Не бързай да закриваш сезона.Ще има още добри дни.Днес мисля,че мога да затворя сезона за себе си поне

Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".

Следобед бях на вълноломът(отново) - ми не става бе!Ако вятърчето не обърне още(по западно) или не утихне - няма начин.
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Казаха ми,че по буните на Кранево днес имало доста риболовци.Някой знае ли какво са ловили , и дали са хванали нещо?
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Според мен също сезона все още не е приключил и ще има добри дни в улова на зарган. Днес достигнаха слухове за добри зизита от Равда 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Мисля,че някой те е подвел.чуруликпенчо написа:Казаха ми,че по буните на Кранево днес имало доста риболовци.Някой знае ли какво са ловили , и дали са хванали нещо?
Бати Жеко днес към 10.30 ми каза,че там ще те залее.
На 1-ва буна към Кранево му е "заведението"
Подсети ме,да направя обиколка на езерото за карагьоз,ама вече имах много работа,и не ми се излизаше.Пък и нямах организация.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Часовника можеш да го свериш като влезеш в потребителски панел(горе вляво) и от там в настройки на форума задаваш времева зона UTC+2 часа