закриване 2008 г.

Модератор: Кърцата

СЪНДИ

закриване 2008 г.

Мнение от СЪНДИ »

Колега Неделчо,утре с моят приятел Иво тръгваме за Овчарица-Топлото.Ще бъдем от ляво на Новоизлюпения Строеж.Ако имаш желание,се обади.С Шкода Октавия комби сме. :shock: :D :partyman:
Nedeltcho Delev

Re: закриване 2008 г.

Мнение от Nedeltcho Delev »

:D :D :D

Желая ви успех,при първа възможност ще ви се обадя.
Явно ще има съревнование :D

п.п.Оставете някой мобилен може и на лични.
uzov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от uzov »

Здравейте колеги. Днес и аз направих своето закриване на 2008г., но на първи скендер, а не на топлото. Резултата е 3 шарана по 4 кг, 8 по 1.500- 2.500 кг и поне още 50-тина д 0.500 кг. Интересното е че на косъм не пожела и да бутне цял ден, а се пъскаше само на хланилка и за стръв консервирана царевица /мед/. Ударите дойдоха между 12 и 14:30 часа през останалото време само дребошлък. Амур не видях някой да извади. Бялата риба гонеше доста, но за съжление не бяхме подготвени за такъв риболов. На стената беше пълно с народ, но доколкото разбрах от колегите не са имали удари на нещо по едро. Ловяха главно каракуда и тук там някое канално сомче, имало предния ден изкаран амур над 16 кг. Г-н Делев и мен тази година ме преследваше такова нямане, че за момент се притесних да не ви отнема приза за карък на годината :lol: Поне я приключих, както трябва. Надявам се и вас да ви споходи същия късмет, а защо и не по-голям :D
Всеки се ражда човек , но не всеки остава такъв до края!!!
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

uzov написа: ol: Поне я приключих, както трябва. Надявам се и вас да ви споходи същия късмет, а защо и не по-голям :D
От твойта уста в божиите уши :prayer: :prayer: :prayer:
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”