Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

излет след земетресение
Модератор: Paublo_Eskobar
излет след земетресение
Колеги,мисля да се поразходя някъде и да пробвам за костур,или някй друг хищник,макар че след снощния трус едва ли ще пипа някъде...ама по-добре навън,отколкото ж къщи
Ако някой може да ми даде инфо за това къде излиза костур,или да сподели мнение по въпроса ще му бъда мн.благодарен 

Re: излет след земетресение
след земетресение риболова е доста отчайваш от опит знам че рибата усеща доста промените като атмосферно налягане спадане нивото на водата земетръс фаза на луната и още много др ама знае ли човек някога промените са положителни така че експериментирай и наслука
- maycal
- ще става разбирач
Сутринта също имаше земетресение! 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Успей колега! Но да знаеш в "ИНТЕРНЕТ" пише ,че в 15:50 се очаква нов трус,текаче внимавай....
Re: излет след земетресение-до Marco PoLo
"Колега"Всъвсем нормално е някои колега и то акое начинаешт,да задъде този Въпрос?."А ти като най добрия",за пореден път оттоваряш с твоя сърказъм.С риск и да ме заключите
,аз съм ЧОВЕК и преди В СИЧКО ПРИЯТЕЛСТВОТО.
а ти много,ме
Откакто съм се регистрирал.

С уважени към колегите.Извинете ме за Спама.
-
- разбира нещата
Прав е марко... ние как да му кажем къде да хода за риба като не знаем в кой град живее?СЪНДИ написа:"Колега"Всъвсем нормално е някои колега и то акое начинаешт,да задъде този Въпрос?."А ти като най добрия",за пореден път оттоваряш с твоя сърказъм.С риск и да ме заключите,аз съм ЧОВЕК и преди В СИЧКО ПРИЯТЕЛСТВОТО.
![]()
а ти много,ме

-
- разбира нещата
Това за Негован беше произволно.Просто така ми дойде на устата.chapara написа:Добре ,че ти колега не питашtodoroshko написа:Прав е марко... ние как да му кажем къде да хода за риба като не знаем в кой град живее?СЪНДИ написа:"Колега"Всъвсем нормално е някои колега и то акое начинаешт,да задъде този Въпрос?."А ти като най добрия",за пореден път оттоваряш с твоя сърказъм.С риск и да ме заключите,аз съм ЧОВЕК и преди В СИЧКО ПРИЯТЕЛСТВОТО.
![]()
а ти много,ме
Ми хубаво.. ще му кажа ходи на Негован,но като е от Варна(примерно)... кел файда.
![]()
![]()
![]()
,но за съвета оки

Благодаря на всички за мненията им и най-вече на господин МАРКО..
...Държиш се сякаш съм те помолил да ми хванеш рибата и да ми я донесеш до в къщи...И понеже всичко ти е "марково" искам да ти кажа,че ако ти липсва "Белият делфин",никой не може да ти помогне...А пък МАРКОВИТЕ ти неща рискуват да заминат в 

-
- разбира нещата
Абе досетлив съм си аз...chapara написа:todoroshko
риболовец
Лично съобщение
Радвам се , че си разбрал тенкио ми намек