излет след земетресение

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

pu60
новобранец
новобранец

излет след земетресение

Мнение от pu60 »

Колеги,мисля да се поразходя някъде и да пробвам за костур,или някй друг хищник,макар че след снощния трус едва ли ще пипа някъде...ама по-добре навън,отколкото ж къщи :lol: Ако някой може да ми даде инфо за това къде излиза костур,или да сподели мнение по въпроса ще му бъда мн.благодарен :supz:
Аватар
t68
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Re: излет след земетресение

Мнение от t68 »

след земетресение риболова е доста отчайваш от опит знам че рибата усеща доста промените като атмосферно налягане спадане нивото на водата земетръс фаза на луната и още много др ама знае ли човек някога промените са положителни така че експериментирай и наслука
Аватар
maycal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от maycal »

Сутринта също имаше земетресение! :shock:
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

Успей колега! Но да знаеш в "ИНТЕРНЕТ" пише ,че в 15:50 се очаква нов трус,текаче внимавай....
СЪНДИ

Re: излет след земетресение-до Marco PoLo

Мнение от СЪНДИ »

"Колега"Всъвсем нормално е някои колега и то акое начинаешт,да задъде този Въпрос?."А ти като най добрия",за пореден път оттоваряш с твоя сърказъм.С риск и да ме заключите :smt102 ,аз съм ЧОВЕК и преди В СИЧКО ПРИЯТЕЛСТВОТО. :smt035 :smt023 а ти много,ме :smt021 Откакто съм се регистрирал.
СЪНДИ

Мнение от СЪНДИ »

С уважени към колегите.Извинете ме за Спама.
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от todoroshko »

СЪНДИ написа:"Колега"Всъвсем нормално е някои колега и то акое начинаешт,да задъде този Въпрос?."А ти като най добрия",за пореден път оттоваряш с твоя сърказъм.С риск и да ме заключите :smt102 ,аз съм ЧОВЕК и преди В СИЧКО ПРИЯТЕЛСТВОТО. :smt035 :smt023 а ти много,ме :smt021 Откакто съм се регистрирал.
Прав е марко... ние как да му кажем къде да хода за риба като не знаем в кой град живее? :lol: Ми хубаво.. ще му кажа ходи на Негован,но като е от Варна(примерно)... кел файда. :lol:
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от todoroshko »

chapara написа:
todoroshko написа:
СЪНДИ написа:"Колега"Всъвсем нормално е някои колега и то акое начинаешт,да задъде този Въпрос?."А ти като най добрия",за пореден път оттоваряш с твоя сърказъм.С риск и да ме заключите :smt102 ,аз съм ЧОВЕК и преди В СИЧКО ПРИЯТЕЛСТВОТО. :smt035 :smt023 а ти много,ме :smt021 Откакто съм се регистрирал.
Прав е марко... ние как да му кажем къде да хода за риба като не знаем в кой град живее? :lol: Ми хубаво.. ще му кажа ходи на Негован,но като е от Варна(примерно)... кел файда. :lol:
Добре ,че ти колега не питаш :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :wink: ,но за съвета оки :roll:
Това за Негован беше произволно.Просто така ми дойде на устата. :lol: :lol: Иначе май,май и там нищо няма... поне преди седмица като ходих останах капо.
pu60
новобранец
новобранец

Мнение от pu60 »

Благодаря на всички за мненията им и най-вече на господин МАРКО.. :prayer: ...Държиш се сякаш съм те помолил да ми хванеш рибата и да ми я донесеш до в къщи...И понеже всичко ти е "марково" искам да ти кажа,че ако ти липсва "Белият делфин",никой не може да ти помогне...А пък МАРКОВИТЕ ти неща рискуват да заминат в :toimonster:
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от todoroshko »

chapara написа:todoroshko
риболовец

Лично съобщение

Радвам се , че си разбрал тенкио ми намек :lol:
Абе досетлив съм си аз... :lol: :D
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”