Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ОТНОСНО СДРУЖЕНИЕТО
Модератор: dantho.mihov
ОТНОСНО СДРУЖЕНИЕТО
МОМЧЕТА!!!
ТАКА МАИ НЯМА ДА СТАНЕ, ДАИТЕ АКО МИСЛИТЕ СЕРИОЗНО ДА СЕ НАПРАВИ НЕЩО, ДА СЕ СЪБЕРЕМ НА НЯКОИ ЯЗОВИР И ДА СЕ ПРЕДПРИЕМАТ ДЕИСТВИЯ, АКО ЛИ НЕ ПО ДОБРЕ ЗАТВАРЯИТЕ ТАЗИ ТЕМА
ТАКА МАИ НЯМА ДА СТАНЕ, ДАИТЕ АКО МИСЛИТЕ СЕРИОЗНО ДА СЕ НАПРАВИ НЕЩО, ДА СЕ СЪБЕРЕМ НА НЯКОИ ЯЗОВИР И ДА СЕ ПРЕДПРИЕМАТ ДЕИСТВИЯ, АКО ЛИ НЕ ПО ДОБРЕ ЗАТВАРЯИТЕ ТАЗИ ТЕМА
- Бисо
- сериозен играч
Re: ОТНОСНО СДРУЖЕНИЕТО

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Пич,зорлян сдружение няма да стане.Има си тема вече и няма смисъл от натякване.Една петициа не може да се подпише,че е в полза на всички нас,какво остава за сдружения и съюзи?Нека не се пресилват нещата.
TICA FAN
да съ сдружим за неколко дена, па и на язовир си е убава работа, стига да има достатъчно вино.., може и по въдица да си вземем...даже може да завладеем язовира и да го окупираме, докато не дойдат танковете....тогава шъ обявим независимост и ще чакаме Русия да ни признае, а признае ли ни, ухааа...нема да ни трябва и сдружение....

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич

-
- кандидат преподавател
Ако ще чакаме братушките по добре някои кашон с водка да вземемJechev написа:да съ сдружим за неколко дена, па и на язовир си е убава работа, стига да има достатъчно вино.., може и по въдица да си вземем...даже може да завладеем язовира и да го окупираме, докато не дойдат танковете....тогава шъ обявим независимост и ще чакаме Русия да ни признае, а признае ли ни, ухааа...нема да ни трябва и сдружение....![]()
![]()
![]()

- krokibg
- учете се от него
Колега,май само аз и ти мислим позитивно и вярваме в тази идея.Заеби ги,те само за ракий мислят,нищо че само реват постоянно че са капо и нямало рибаghr написа:МОМЧЕТА!!!

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- кандидат преподавател
Бате Любо позволявам си от името на войводите да дам нашата пълна подкрепа за начинанието,с каквото можем ще помагамеKrokibg написа:Колега,май само аз и ти мислим позитивно и вярваме в тази идея.Заеби ги,те само за ракий мислят,нищо че само реват постоянно че са капо и нямало рибаghr написа:МОМЧЕТА!!!
ТАКА МАИ НЯМА ДА СТАНЕ, ДАИТЕ АКО МИСЛИТЕ СЕРИОЗНО ДА СЕ НАПРАВИ НЕЩО, ДА СЕ СЪБЕРЕМ НА НЯКОИ ЯЗОВИР И ДА СЕ ПРЕДПРИЕМАТ ДЕИСТВИЯ, АКО ЛИ НЕ ПО ДОБРЕ ЗАТВАРЯИТЕ ТАЗИ ТЕМАМайната им,остави ги да си живуркат на воля и ако имаш път към Пловдив,звънни да се видим на по кафе.Поздрав !!!

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Тази тема е много дъфкана и винаги съм бил за. Каквото мога ще помогна и ще направя.
Любо, приятелю, и аз мисля ама нъц. Ще ми се дакажа малко сме ама силни, ама не сме и малко ич ни нама.
Любо, приятелю, и аз мисля ама нъц. Ще ми се дакажа малко сме ама силни, ама не сме и малко ич ни нама.
Аааа, не така, не си прав, нито сте сте само двама, нито че на другите ни е за ракийки само.....знаеш, че и на бира не отказваме някои, па и на водка дори, а ако и мезе има, малииий!Krokibg написа:Колега,май само аз и ти мислим позитивно и вярваме в тази идея.Заеби ги,те само за ракий мислят,нищо че само реват постоянно че са капо и нямало рибаghr написа:МОМЧЕТА!!!
ТАКА МАИ НЯМА ДА СТАНЕ, ДАИТЕ АКО МИСЛИТЕ СЕРИОЗНО ДА СЕ НАПРАВИ НЕЩО, ДА СЕ СЪБЕРЕМ НА НЯКОИ ЯЗОВИР И ДА СЕ ПРЕДПРИЕМАТ ДЕИСТВИЯ, АКО ЛИ НЕ ПО ДОБРЕ ЗАТВАРЯИТЕ ТАЗИ ТЕМАМайната им,остави ги да си живуркат на воля и ако имаш път към Пловдив,звънни да се видим на по кафе.Поздрав !!!
сега сериозно...обръщение....към Любо....като позахождаш към София, звънни, па да съ видим и обсъдим некои идеи !имам нещо наизпредвид!

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Джоко Росич