Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Някое добро местенце за риба ?
Модератор: Paublo_Eskobar
Някое добро местенце за риба ?
Здравейте колеги тея дни минахме през некои местенца като Искъра(Лакатник), едно язовирче днес на Долни Богоров ама нещо не се обажда рибата. Предимно се ловеше на тежко и плувка, и като стръв ползвахме бял и торен червей. Ако знаете каде може да направиме един улов давайте предложения, че тука около София и Искъра(поне на тези места дето сме ходили) нещо не се обажда рибата
Не бях ходил на риба от 1-2 години и такова чудо не бях виждал даже и не клъвна 

- Бисо
- сериозен играч
Re: Някое добро местенце за риба ?
При тия земетресения,най-доброто,което можеш да направиш,е да си седиш на топло,и да си пиеш напитката. 

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Да то за сега така ше е то се е видяло, но имаме мерак да ходиме към р. Марица средата на другия месец да имаш някяви отзиви от там. Виж обаче как не се сетихме за заметресенията АХЛЕЕЕЕБисо написа:При тия земетресения,най-доброто,което можеш да направиш,е да си седиш на топло,и да си пиеш напитката.

-
- вече хвърля и на тежко
Не е възможно сега да кълве от тия заметресения то и от гърмежите не кълва пък сега

Даде то сега и немисла да хода за риба а можеби след средата на др месец
Мисълта ми беше евентуално по нататъка да се дигнеме на някаде ама исках да попитам за др хубави местенца щото като цяло съм ходил малко около София и на Искъра(както казах до Лакатник)