Някое добро местенце за риба ?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

basorko
новобранец
новобранец

Някое добро местенце за риба ?

Мнение от basorko »

Здравейте колеги тея дни минахме през некои местенца като Искъра(Лакатник), едно язовирче днес на Долни Богоров ама нещо не се обажда рибата. Предимно се ловеше на тежко и плувка, и като стръв ползвахме бял и торен червей. Ако знаете каде може да направиме един улов давайте предложения, че тука около София и Искъра(поне на тези места дето сме ходили) нещо не се обажда рибата :x Не бях ходил на риба от 1-2 години и такова чудо не бях виждал даже и не клъвна :evil:
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Re: Някое добро местенце за риба ?

Мнение от Бисо »

При тия земетресения,най-доброто,което можеш да направиш,е да си седиш на топло,и да си пиеш напитката. :drinkers:
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
basorko
новобранец
новобранец

Мнение от basorko »

Бисо написа:При тия земетресения,най-доброто,което можеш да направиш,е да си седиш на топло,и да си пиеш напитката. :drinkers:
Да то за сега така ше е то се е видяло, но имаме мерак да ходиме към р. Марица средата на другия месец да имаш някяви отзиви от там. Виж обаче как не се сетихме за заметресенията АХЛЕЕЕЕ :mrgreen:
preskata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от preskata »

И аз съм на това мнение :wink: :wink: :wink:
За мен винаги навсякъде има риба
sexy_klo6ar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sexy_klo6ar »

Не е възможно сега да кълве от тия заметресения то и от гърмежите не кълва пък сега :D :wink:
basorko
новобранец
новобранец

Мнение от basorko »

Даде то сега и немисла да хода за риба а можеби след средата на др месец :) Мисълта ми беше евентуално по нататъка да се дигнеме на някаде ама исках да попитам за др хубави местенца щото като цяло съм ходил малко около София и на Искъра(както казах до Лакатник) :) :mrgreen:
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”