Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Благотворителна акция №3
Модератор: dantho.mihov
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Благотворителна акция № 3 (съвместно с колегите от Carp BG)
БОСОВЕ, БОСОВЕ и VIP кръг май ,май ама Павката си знай,щом се отказал Причината е ОснователнаKrokibg написа:Що стана бре Павле, дан са згомнясаха нещата или всички искат да са "БОСОВЕ"Павел Иванов написа:Божо , сметам знаеш че си подадох оставката от УС още миналата година ама ако не знаеш вече знаеш![]()

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Любе не е толкова важно но айде - просто тая година ми се понасъбра доста работа по моите си работи а освен това не се свъртех много в БГ та щях да съм повече фигурант отколкото да свърша някаква работа за клубът . Със страшно грешно впечатление си останал от нашият клуб и в случаят от УСто му при положение че правиш такива констатации ! Единственното с което си го обяснявам е че нямаш никакъв досег и още по-малко преки впечатления от "Стари видри"
За да си в УС на "Стари видри" трябва да вършиш доста работа ако и самият ти да имаш много лична такава , да пренебрегваш много пъти семейните си задължения за да помогнеш да се свършат клубните , друг е въпроса че за разлика от другите клубове които са "сдружения" на база все някаква материална облага била и тя малка то при нас доста често си се бъркаш в собственното джобе за да станат работите които са започнати както трябва и тъй !

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Павел Иванов
Тъй , говорих със Сашо и резултата е че "Фишинг мания" подкрепя изцяло акцията ! След малко ще пусна темата там .
Павел Иванов
Павел Иванов
- Павел Иванов
Павел Иванов
Павел Иванов
- krokibg
- учете се от него
Павка,нямам и не мога да имам каквито и да е мнения за Вас -Старите Видри,тъй като никога не съм имал съприкосновение със клуба Ви
Второ,познавам няколко човека и смятам че ме уважават,както и аз тях
Трето,давай да събираме парици за децата,пък после ще се разправяме за любови и омрази.Нека се чувстват поздравени/всички Видри/ за реакцията към начинанието ни.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
А бе три поста ,ама в името на децата ,знаех си Аз ,че си АвторитетПавел Иванов написа:Готово :
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 740#325740
Баси , три поста един след друг

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Аз даже съм споделил и с приятели за акцията но,за сега няма хора,който искат да се присъединят.
- emo vasilev
- сериозен играч
Гледам , че има разминавания по някои въпроси , та да кажа две думи :
Идеята Carp BG да се включат дойде така -
http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.p ... c&start=10
Митака (sapuna) даде предложението в нашия форум , чухме се и с Мартин (carpbg ) , разбрахме се за начина на превеждане и отчитане на сумите , след което той пусна нова тема в Carp BG -
http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?t=6330 -
Както виждате темата търпи бурно развитие - един не е написал две думи ЗА или ПРОТИВ !
Момчета , в този форум съм изградил някакво доверие , имам вашата подкрепа (за което горещо ВИ благодаря ) , но все пак сме в България . Как да обясня на Пешо ( примерно ) от друг форум - защо точно аз , защо точно на моя банкова сметка , защо точно ние събираме пари при положение , че този дом си има собствена сметка и пр.
Въпросите са едни и същи - моето име пише ли го , и аз преведох - видя ли ми името ?
НЕ - хора , българи , в извлечението давано от банката имена не фигурират - има само дата и номер на превода -

Това е от предишната
А това е от тази акция -

Сега имаме подкрепата и на Fishing Mania , за което им благодариме !
Благодарства заслужават още - този дето прокара тази идея и този дето я реализира .Там нещата стоят по-добре , защото Павката и Марко имат доста висок рейтинг в този форум !
Въпреки всичко искам да дам един съвет на колегите от другите два форума - момчета , изберете си един човек , на който му имате пълно доверие , нека отвори една сметка и събирайте парите в нея , после определяме една дата , събираме се представители от трите форума и готово ! Така шансовете ни са по-големи !
До тук ясно - сега ...... като дата за край на акцията се разбрахме с Carp BG ЗА 12.12.08 - на тази дата ще изтегля всичките постъпления в сметката , обаче ...... при така създадената ситуация държа да присъстват и представители от другите форуми ( и в двата има доста перничани ) , за да няма недоразумения !
Това е моята позиция !
Да си пожелаем успех !
Идеята Carp BG да се включат дойде така -
http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.p ... c&start=10
Митака (sapuna) даде предложението в нашия форум , чухме се и с Мартин (carpbg ) , разбрахме се за начина на превеждане и отчитане на сумите , след което той пусна нова тема в Carp BG -
http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?t=6330 -
Както виждате темата търпи бурно развитие - един не е написал две думи ЗА или ПРОТИВ !
Момчета , в този форум съм изградил някакво доверие , имам вашата подкрепа (за което горещо ВИ благодаря ) , но все пак сме в България . Как да обясня на Пешо ( примерно ) от друг форум - защо точно аз , защо точно на моя банкова сметка , защо точно ние събираме пари при положение , че този дом си има собствена сметка и пр.
Въпросите са едни и същи - моето име пише ли го , и аз преведох - видя ли ми името ?
НЕ - хора , българи , в извлечението давано от банката имена не фигурират - има само дата и номер на превода -
Това е от предишната
А това е от тази акция -
Сега имаме подкрепата и на Fishing Mania , за което им благодариме !
Благодарства заслужават още - този дето прокара тази идея и този дето я реализира .Там нещата стоят по-добре , защото Павката и Марко имат доста висок рейтинг в този форум !
Въпреки всичко искам да дам един съвет на колегите от другите два форума - момчета , изберете си един човек , на който му имате пълно доверие , нека отвори една сметка и събирайте парите в нея , после определяме една дата , събираме се представители от трите форума и готово ! Така шансовете ни са по-големи !
До тук ясно - сега ...... като дата за край на акцията се разбрахме с Carp BG ЗА 12.12.08 - на тази дата ще изтегля всичките постъпления в сметката , обаче ...... при така създадената ситуация държа да присъстват и представители от другите форуми ( и в двата има доста перничани ) , за да няма недоразумения !
Това е моята позиция !
Да си пожелаем успех !
Re: Благотворителна акция №3(съвместно с CarpBG и Fishing Mania)
Емо,това означава ли ,че 12.12 ще е и денят за покупки и отиване в Нови хан
Имам нещо в предвид и затова те питам 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- сериозен играч
Малко,но от сърце!!
По 15-кинта,от мен и от колегата "Jechev"!!!!
По 15-кинта,от мен и от колегата "Jechev"!!!!
Последно промяна от yzyna на Вто Ное 18, 2008 4:16 pm, променено общо 1 път.
- emo vasilev
- сериозен играч
12.12 (петък )ще теглиме парите , 13.12(събота) отиваме първо до борсата и след това към Нови ханbkd написа:Емо,това означава ли ,че 12.12 ще е и денят за покупки и отиване в Нови хан![]()
Имам нещо в предвид и затова те питам

- emo vasilev
- сериозен играч
Получихме отговор от отец Иван -
Здравей Емо Благодаря ти за новата акция.Имаме хужда от следното:
1.Захар ,оливие,картофи - 2 тона,лук кромид-200 кг. пресно зеле,боб,леща,домашна юфка,зеленчукови консервифиде.
Желая Ви крепко здраве и успехи.Амин.Бог да Ви благослови.Амин.
иеромонах Йоан.
Този път мисля че няма да имаме проблеми - всичките тези неща ги има на зеленчуковата борса !
Здравей Емо Благодаря ти за новата акция.Имаме хужда от следното:
1.Захар ,оливие,картофи - 2 тона,лук кромид-200 кг. пресно зеле,боб,леща,домашна юфка,зеленчукови консервифиде.
Желая Ви крепко здраве и успехи.Амин.Бог да Ви благослови.Амин.
иеромонах Йоан.
Този път мисля че няма да имаме проблеми - всичките тези неща ги има на зеленчуковата борса !

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Предлагам 9.00 на борсата.chapara написа:Започваме уговорки от сега
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Извинете аз ли немога да чета или пише: 2 тона-олио,захар и картофи...?
- GODzillata
Marco Polo написа:....само картофите са два тона...

Отчето да не предвижда скоро Армагедон?

А и малко нескромно е да се посочват тонове...можеше да каже само, че им трябват картофи, пък за количеството да остави на дарителите да решат...

19.11.2008, Сряда
Цената на картофите в Смолян удари 1.00 лв. за килограм
По пазарите за зеленчук цената на тазгодишните картофи в Смолянско достигна рекордните 1.00 лв за килограм. Като рекордна определят цената потребителите, тъй като основните поминъци на населението в област Смолян са картофопроизводството, животновъдството и алтернативното земеделие.
Благоприятните почвено-климатични условия отреждат на област Смолян първо място по производство на картофи в страната. Потребителите плащаха за килограм картофи през миналата година средно по 0.40 - 0.50 лв, предава Агенция Фокус.
Май ще трябват и други форуми, че да се съберат 2 бона за 2 тона картофи.
Последно промяна от GODzillata на Сря Ное 19, 2008 5:14 pm, променено общо 1 път.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...