Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Дежурен МОДЕРАТОР
Модератор: sapuna
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Дежурен МОДЕРАТОР
Бройката не е важна дадох я за пример.Същественното е другаде.Павел Иванов написа:Трима да сме по точни , трима ! Що дискриминираш Ванчето не ми е ясно самоbutnik написа:...знам двама които могат да ровят навсякъде...![]()
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Малко пояснение,има неща които модовете ги решаваме в друг раздел,а щом има отзвук ,има ефект.В разделите които съм отговорен да следя си ги предупреждавам на лични,при втора грешка,умишлена или не, трия "без да искам".А не сме на заплата и да стоя нон-стоп с индийски коноп и да дебна за спамери и комплексирани пъпчиви пубери.Да мастурбират повече ,че явно енергията им е в mas 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Предлагам нов раздел и да работим здраво в тази посокаbutnik написа:Спамери и комплексирани, пъпчиви пубери да мастурбират повече!!!

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- ceno cenov
- разбира нещата
Изчетох темата и забелязвам, че модераторите са против идеята за още един Дежурен МОДЕРАТОР. Власт трудно се дава. Требе революция за да се завземе!!!! IDA поведи четата!!! 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
BZI написа:митака ме разбра вероятно, че става въпрос за шаран ................в отговор на турсенето муПавел Иванов написа:![]()
![]()
![]()
Баси , предстаам си BZI , IDA и Сапуна на тройка за Никулден![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми тъй де , шаран , на грил

Само кой ще е шарана

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- фен клуб-скобар
[quote="ceno cenov"]
Власт трудно се дава. Требе революция за да се завземе!!!!
На Бунт!!!!!,На Въстание!!!!!!........Бийте камбаните на Александър Невски!!!!
Илия -президент...Илия- президент.
saksi написа:На Бунт!!!!!,На Въстание!!!!!!...ceno cenov написа: Власт трудно се дава. Требе революция за да се завземе!!!!

Ше ми земете дедовия!
-
Вкарайте някой лев,направете си форум и тогава казвайте кой, къде и как.Не разбрахте ли,че това е частна собственост предоставена за общо ползване.Собственика и неговите помощници решават каво ще става във форума.Той може да стане на криво и да каже край,няма форум.Относно това за дежурен модератор,толкова е глупаво,че не ми се коментира.При нас интернета и кабелната телевизия нямат дежурен човек,където печелят стотици хиляди левове,камо ли тук...........saksi написа:ceno cenov написа:

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- учете се от него
Сега отварям , бе вие кво сте я направили тая тема
Аз имах в предвид не някой си за дежурен и да виси като келеш на компа , просто на някакъв ротационен принцип да има и още двама -трима от модераторите , които да могат да трият и заключват теми и постове във всички подфоруми за да не се стига до аномалиите при отсъствие на модератор на даден подфорум , някоя простотия да виси там дълго ( понякога с дни). Чак съжалявам че пуснах темата. Моля заключете я и в коша

п.п. ето ми го първия пост в темата:

п.п. ето ми го първия пост в темата:
IDA написа:Едно предложение- да се направят някакви графици за дежурни модератори( по дати или не знам как) , които да имат правомощия да трият и заключват във всички подфоруми , при разни аномалии и крайно скандални ситуации- точно както е в случая![]()
![]()

-
- вече хвърля и на тежко
Мисля, че идеята ти е много добра, а това че всички я взеха на майтап е друг въпрос. Аз лично те подкрепям.IDA написа:........Чак съжалявам че пуснах темата. Моля заключете я и в коша![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мерака винаги е по-голям от възможностите....или поне при мен е така!
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Това предложение е готино от ВСЯКЪДЕ!saksi написа: На Бунт!!!!!,На Въстание!!!!!!........Бийте камбаните на Александър Невски!!!!

п.п. Сега по сериозно.... Не знам що се получи така?

Ако всеки отстъпва 10% комисион на магазина, който ползвате Всички! може администраторите да съберът средства с ваша помощ да доразвият Сайта и форума и да плащат хонорар на някой за "Дежурен МОДЕРАТОР" да кажем (студент или пенсионер, който да чете и да ви пази от спамери )

Я сега да видим колко сте пичове

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- ceno cenov
- разбира нещата
Snegk имам чуството, че грам не разбираш от майтап. Не приемай всичко на 100%. А и ти обещавам да те включим в революционото правителство, тъй че не се паникьосвай.snegk написа:Вкарайте някой лев,направете си форум и тогава казвайте кой, къде и как.Не разбрахте ли,че това е частна собственост предоставена за общо ползване.Собственика и неговите помощници решават каво ще става във форума.Той може да стане на криво и да каже край,няма форум.Относно това за дежурен модератор,толкова е глупаво,че не ми се коментира.При нас интернета и кабелната телевизия нямат дежурен човек,където печелят стотици хиляди левове,камо ли тук...........saksi написа:ceno cenov написа:

- GODzillata
10% са си много, без т'ва всичко се продава на "тънка лайсна". Но може да се събира на клубен принцип няк'ва годишна таксичка, да речем по 1 лев от юзър (доброволно дарение) за хостинг и развитие на форума.
Ама плащането на левчето да се счита и за купуване на индулгенции.

Ама плащането на левчето да се счита и за купуване на индулгенции.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Аз пък не мога да разбера, защо трябва форума да се превръща в пансион за девици, или казарма!?
някой лигльо пуснал някакви провокативни темички, изръсил нещо от сорта "хората от форума са..." и всички наскачаха(хме) да се възмущават(ме), а темата си отшумя , забрави се, човека писал я си взе няколкото минути слава и всичко си върви по правилните пътечки, няма нищо толкова страшно една подобна тема да престои по-дълго във времето, и ако прецени даден модератор да я трие, заключва, когато я види и т.н. не е необходимо да се организира местна ДАНС, щото ние не сме с толкова крехки и поетични души, че видите ли не можем да търпим и 5минути някой новопоявил се клоун и драсканиците му и веднага да искаме да се намесва виртуалната полиция.....не съм за подобни идеи
не знам защо се сещам се вица за заека, дето тичал из гората и викал"педерастиии, всички сте педарстиии", а мечката му направила забележка:
-Зайо, засрами се от думите си, още имаш мляко по устата!
-Не е мляко, не е...педерастиии, всички сте педерастиии....
някой лигльо пуснал някакви провокативни темички, изръсил нещо от сорта "хората от форума са..." и всички наскачаха(хме) да се възмущават(ме), а темата си отшумя , забрави се, човека писал я си взе няколкото минути слава и всичко си върви по правилните пътечки, няма нищо толкова страшно една подобна тема да престои по-дълго във времето, и ако прецени даден модератор да я трие, заключва, когато я види и т.н. не е необходимо да се организира местна ДАНС, щото ние не сме с толкова крехки и поетични души, че видите ли не можем да търпим и 5минути някой новопоявил се клоун и драсканиците му и веднага да искаме да се намесва виртуалната полиция.....не съм за подобни идеи
не знам защо се сещам се вица за заека, дето тичал из гората и викал"педерастиии, всички сте педарстиии", а мечката му направила забележка:
-Зайо, засрами се от думите си, още имаш мляко по устата!

-Не е мляко, не е...педерастиии, всички сте педерастиии....
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

- barutchiata ©
- Администратор
Върна се дежурния модератор!!!