Есенно преброяване на Войводите!!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Есенно преброяване на Войводите!!!

Мнение от Big^Fish »

Поради щото в няколко теми стана ясно,че не сме само няколко сливенските бабаити,а има и доста дето стоят в сянка и от време на време се умешват у някоя тема ,искам да се обърна с ПРИЗИВ :mrgreen: :
Давайте да се преброим и да заформим отдавна плануваната екоакциийка,темата за която беше пуснал бате ви Стоянчо Сливналията и която така лекичко сякаш потъна в забвение. :roll: Да се видиме кои сме, що сме и да решим кога може да се организра нещо съвместно,което ще е ,надявам се от немалка полза за екологията на често посещаваните дестинации в региона,както за наше лично удовлетворение и бъдеща нескрита гордост. :mrgreen:
Да видим можем ли да сме сговорни или пак ще издъним работата като празно буре на хайдушки сбор. :mrgreen:
Нека почна първи пък барем се престраши още някой.

Тихомир съм аз (Тишо).Записвам се за евентуалната акциийка.Най ми е удобно уикенда,но ще се съобразя и с вашите предпочитания.Телефонът ми част от вас го имат,други могат да го получат на ЛС. :smt109
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Re: Есенно преброяване на Войводите!!!

Мнение от carpsliven2 »

аз ще участвам независимо кои ден .. располагам със микробус форд тоурнео .. които ще вщрегнем за акцията, разходите ще са за моя сметка. Благодарим на всички отзовали се.
Изображение
Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
kocibel
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kocibel »

Пишете ме и мен!!!Само кажете ,кой ден ще е и идвам.Надявам се да е през уйкенда,че тогава съм по-свободен.
knockout
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от knockout »

И аз се включвам. Казвам се Атанас, на 30 г. съм. Само дето колата ми е в бокса тоя уикенд, но ако акцията е тогава, ще направя всичко възможно да намеря бус и да дойда.10x на Big^Fish и всички войводи, дето ще се включат. Колеги от Сливен потребители на тоя форум, излезте на светло, никой няма да ви глътне :D
Изображение
knockout
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от knockout »

GSMа ми на ЛС
Изображение
Аватар
dimitar_dv
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от dimitar_dv »

Казвам се Димитър и съм на 26...Аз също ще се включа.В момента,когато се свържете с бат Наско(Knockout)-все едно сте се свързали и с мен:))За мен ще е чест да направя нещо достоино с достоини хора:)))
НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
pivkoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от pivkoto »

Казвам се Живко ,и се радвам се че има хора които са готови да отделят време за такива акции.Но не е лошо да кажем някоя дата поне седмица напред за да се получи наистина нещо стойностно, така повече хора ще си наместят нещата за да дойдат,включително и аз надявам се :wink: .Аз имам телефона на стоянчо а пък моя на лс.
Изображение
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Ами примерно другия уикенд,29-30...или нещо такова!Ако кажете и 6 или 7 декември,ама 6 е Никулден .За тоя уикенд още няма да сме се събрали,така,че май няма да стане.
П.П.Бате ви Пенчо (grandal), е ранен и няма да може да дойде най-вероятно.Айде,чакаме и другите да се впишат и да видим за кога ще го намислим мероприятието.
Аватар
dimitar_dv
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от dimitar_dv »

Съгласни сме за 29-30....Има ли вече идеи къде сте почистим???
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Ами викам да обходим Крушарската,Мечкаревските,Самуилово,Сливенските и определен участък от реката...
П.П.Усещам че бая чували ще трябват :roll:
П.П.2 Само да уметна ,че поради факта ,че и доста колеги ,къде от Ямбол,къде от Нова и Стара Загора посещават въпросните дестинации,ама ич няма да им се сърдим,ако също проявят заинтересованост и желание да се включат в почистването.Да не се стесняват и да не се чувстват изолирани или пренебрегнати. :D
Все пак всички серем,дори и да не лично. :mrgreen:
Последно промяна от Big^Fish на Чет Ное 27, 2008 11:46 am, променено общо 1 път.
Аватар
gezmi
новобранец
новобранец

Мнение от gezmi »

И аз идвам само да е през почивни дни и ако може да е по скоро, че бачкам в застрахователна компания и декември обикновенно съм на работа всеки ден.

Казвам се Светлин.
Последно промяна от gezmi на Пет Ное 21, 2008 1:16 pm, променено общо 1 път.
Аватар
dimitar_dv
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от dimitar_dv »

Тишо,идеята ти е по-мащабна,отколкото предполагах :D Дали ще се съберем толкова хора,че да успеем за толкова кратко времв да почистим навсякъде?Ама знам ли пък,може и доста колеги да се отзоват....
knockout
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от knockout »

Само 7 човека сме за жалост. Колеги, трябва да вземем и приятели с нас да помагат. Всеки от нас седмината като доведем по 2ма човека, ставаме 21, така че агитирайте от сега!!!
Изображение
Аватар
gezmi
новобранец
новобранец

Мнение от gezmi »

Мисля че ако определим точната дата ще има повече навити, защото сега всеки се чуди кога ще е и дали ще може да дойде.
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Митак,то в крайна сметка колкото успеем да почистим за един ден според силите си.Може да е само по баластриерите примерно.Наистина е страшно много работа,но пък докъдето стигнем все файда.Чакам включването и на slivnalia i d_bozkov.Ама да видим.Има и още колеги които не са се вписали.Да дадем още малко време,пък може и случайно подкрепа и от ямболии да получим.Идеята за приятелите не е лоша,който успее да доведе още някой,все файда.
Като че ли следващия уикенд ми се види най-читаво като дата...
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”