Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

БРАКОНИЕРИ В БУРГАСКИЯ ЗАЛИВ
Модератор: bobopeli
- lefera
- вече хвърля и на тежко
БРАКОНИЕРИ В БУРГАСКИЯ ЗАЛИВ
БАТ МИЛЕ ДНЕС СЛЕДОБЯД СЕ РАЗХОДИХ ПО ПЛАЖА. ФРАШКАНО Е С МРЕЖИ НА 20 М ОТ БРЕГА ПЕРПЕНДИКУЛЯРНО- ГОРНИ С ТАПИ . ХА СЕГА ДЕ ГИ ВАЕВОДИТЕ ОТ ИАРАТА А НЕ ТЕБЕ НАДУХА ГЛАВАТА ЗА ПАРАШУТИТЕ. МРЕЖИТЕ МЕЖДУ ДРУГОТО ОСТЕ СА ТАМ УТРЕ ША ГИ ВАДЯТ МАЙ АЗ ВИДЯХ ПОНЕ 5 ПАРЧЕТА ПО 50 КОЛАЧА. ХА СЯ КАЖИ КО ДА ГИ ПРАЙШ ТАКВИЗ
ПРОВИНЦИЯТА Е ТАМ КЪДЕТО НЯМА МОРЕ
телефони ли нямате, що ли????? а ако не дойдат от ИАРА аз звъня в полицията. там позвъняванията се записват и няма мърдане, ченгетата веднага ги намират тея мързели от ИАРА-та, щото иначе те трябва да се отзоват на сигнала
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- lefera
- вече хвърля и на тежко
ЯД МЕЕ ЩОТО СЕ ЕБАВАТ С ДЕДОВЦИТЕ ДЕТО СИ ЛОВЯТ ПО ЕДНА ДВЕ РИБКИ НА ПРИСТАНИЩЕТО А ТЕЗИ НЕ ГИ ПИПАТ МАМИТО ИМ . КАДЕ СА СЕГА МУНДУРИТЕ НА ИАРАТА ААА КАДЕ - ЧЕРПЯТ ГИ ТЕЗИ С МРЕЖИТЕ
АЗ НЕ ИМ ЗНАМ КООРДИНАТИТЕ АМА УТРЕ ША ОТИДА С КАМЕРАТА И ША ГИ ИЗТИПОСАМ ПО TV - ТО
АЗ НЕ ИМ ЗНАМ КООРДИНАТИТЕ АМА УТРЕ ША ОТИДА С КАМЕРАТА И ША ГИ ИЗТИПОСАМ ПО TV - ТО
ПРОВИНЦИЯТА Е ТАМ КЪДЕТО НЯМА МОРЕ
- даката
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Това с камерата е добре.
Аз лично пролета съм махал такива ,близко до брега хвърляни мрежи.Влизам с малка гребна лодка и правя мрежите на топка
В същият момент човек от ИАРА си стои и хваща рибка най- спокойно .Бил си той в почивка
Аз лично смятам че неговата работа е да си дочака заплатата в края на месеца 

риба къща няма-риба време няма
- Local
- учете се от него
Lefera сега е 21:05 преди 10 мин се прибрах от разходка , бях до моста , имаше доста рибари по тъмно , но затова отделна тема , с тях говорих и ми казаха това , което и ти каза , цитирам : " каква риба искаш младеж , мрежите са на 20 метра от нас" ! А аз съм виждал как го пускат , да не говорим , че с Бат Милен като бяхме по пристанищата откъм циганската махала само проверяваха мрежите и то с гумени лодки посред зима...
Клавиатура риба не лови!!!
Стига сте ми "яли цървулите"...хахаха...нищо лошо няма от мрежарите...АКО СА СИ ПЛАТИЛИ ЛИЦЕНЗА ЗА РИБОЛОВ С МРЕЖЕСТИ УРЕДИ...колеги да не забравяме ,че някой хора си изкарват прехраната с риболов...те са професионални рибари..по това време с мрежи се ловят попчета,калкан , карагьоз и други риби съвсем законно ...няма забрана за улов...друг е въпроса,че мрежите трябва да са по далеч от пристанищата ...по разбираеми причини...
друг е въпроса...като мангалите дето не са си платили лиценза...
Държавата е въвела такива "драконовски" мерки при регистриране на рибарите,лодките ...и т.н. ,че жална им майка ако не ги спазват...да не забравяме,че имат и специални дневници за запис на улова...ежедневно...та който е редовен...да си лови...но който браконерства...да си носи последствията...
До средата на миналата година и моите родители бяха рибари..но бащами почина...Бог да го прости...продадохве виличката и лодката..та затова знам какво е да си професионален рибар...
друг е въпроса...като мангалите дето не са си платили лиценза...
Държавата е въвела такива "драконовски" мерки при регистриране на рибарите,лодките ...и т.н. ,че жална им майка ако не ги спазват...да не забравяме,че имат и специални дневници за запис на улова...ежедневно...та който е редовен...да си лови...но който браконерства...да си носи последствията...
До средата на миналата година и моите родители бяха рибари..но бащами почина...Бог да го прости...продадохве виличката и лодката..та затова знам какво е да си професионален рибар...

Последно промяна от batmilen на Сря Фев 01, 2006 9:20 am, променено общо 1 път.
- justinian
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Lefer, недей да си губиш времето братко... С очите си видях как до кораба на ИАРА на "Рибно пристанище" ловяха двадесетина човека с парашутчета под благосклонния поглед на инспектора от същата агенция, който беше на кораба. Ако искаш да постигнеш някакъв ефект лично се обади на Джемил Кадиш - шефът на ИАРА- Бургас. Той е много сериозен човек и веднага ще вземе мерки по въпроса.
Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
Жусти...кво ти пречат на тебе парашутчетата...кой знае колко риба не се лови с тях...Да не забравяме една случка от миналата година когато рибари от Поморие в пристанището с бомби и бомбички плашеха и ловяха бедната риба с мрежи...ти ги знаеш кой са...ако не питай Бат Щерю Бръснаря...за какво да говорим повече...за парашутите или за Поморийските БОМБАДЖИИ....