Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

БРАКОНИЕРИ В БУРГАСКИЯ ЗАЛИВ
Модератор: bobopeli
- ribaria1
- ще става разбирач
ГОВОРЕТЕ СИ.. ГОВОРЕТЕ СИ..... БАТ МИЛЕ......batmilen написа:Жусти...кво ти пречат на тебе парашутчетата...кой знае колко риба не се лови с тях...Да не забравяме една случка от миналата година когато рибари от Поморие в пристанището с бомби и бомбички плашеха и ловяха бедната риба с мрежи...ти ги знаеш кой са...ако не питай Бат Щерю Бръснаря...за какво да говорим повече...за парашутите или за Поморийските БОМБАДЖИИ....

ЖАЛНА ВИ МАЙКА-РИБИИИ....
виж в Закона колега...ако има нещо там ще е ...за буните няма ограничение...за мрежите също...има само в размера на очите и...толкоз...сега се ловят попчета...а те са в брега...карагьоза е по-навътре ама и край буните сме вземали прилични риби...не защитавам никой...просто такива са фактите...щом си платил и...отговаряш на условията по Закона...лови на воля...не си ли платил...глоба и конфискация на мрежите...а може и на лодката...
Не е точно така:batmilen написа:виж в Закона колега...ако има нещо там ще е ...за буните няма ограничение...за мрежите също...има само в размера на очите и...толкоз...сега се ловят попчета...а те са в брега...карагьоза е по-навътре ама и край буните сме вземали прилични риби...не защитавам никой...просто такива са фактите...щом си платил и...отговаряш на условията по Закона...лови на воля...не си ли платил...глоба и конфискация на мрежите...а може и на лодката...
ЗАБРАНЯВАМ : Извършването на риболов през 2006 година в рибностопанските обекти по чл.3, ал.1, т.т. 1 и 2 от ЗРА или в зони от тях, както следва: I. По отношение водите на Черно море:
1. Забранява се стопанският риболов в акваториите на пристанищата и буните с отдалеченост до 1 км от бреговата ивица, с изключение на риболова в специализираните обекти за стопански риболов по чл. 3, ал. 1, т. 3 от ЗРА; ..............................................
Цялата забрана я има тук:
http://www.nafa-bg.org/doc/03.1.1.Zabra ... a-2006.pdf
- Local
- учете се от него
Говорим си ний тук ... ама преди 30 мин. се прибрах ... бяхме за по една морска разходка в тва чудно време ... то красота ... та лебеди ... та какви ли не водни птици и красиви бургазлийки се виждаха от този мост ... Само че като се обърнеш да видиш към буните и мрежите се гледаха от половин километър - аз преброих 5 , на които тапите се виждаха съвсем ама съвсем ясно... Какво да говорим повече ... язък че нашия колега Lefera се съдра да пише до ИАРА-та.
Клавиатура риба не лови!!!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
не чета закони...правилници...или каквото е там...
........обаче - 1 кука-1 прът-1наивник е библията ми в риболова.
...к'во да правиш изкуфял ми е манталитета май........ колкото повече чета из различните теми и винаги достигаме до мрежата - на победата на тарикатите, умнички...хитрички, ама иначе са герои на килограмите и на бройките.
ИСТИНА Е ...МРЕЖИ ИМА НА 15-20 МЕТРА ОТ БРЯГ ...БУНА...ПЛАЖ.......КЪДЕ ЛИ НЕ.
...ами аз понякога като ми заврат лай....... и отивам да се изкъпя с ножката в банския .... и с ножовка съм ходил........
...к'во да правиш изкуфял ми е манталитета май........ колкото повече чета из различните теми и винаги достигаме до мрежата - на победата на тарикатите, умнички...хитрички, ама иначе са герои на килограмите и на бройките.
...ами аз понякога като ми заврат лай....... и отивам да се изкъпя с ножката в банския .... и с ножовка съм ходил........

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Рибарите са като таксиджиите...ще прочетат как ходиш с ножката или ножовката...и ще тия ЗАВРАТ изодзаде...че и през тема пускаш снимки и клипчета с лика си...ще требе дегизиран с брада и мустаки да ходиш по 1вата буна на заргански риболов...2часа пред огледалото правиш камуфлаж...още толкова след риболова мааш лепилото...

- barutchiata ©
- Администратор
Е сега разбрах ,че дори и да имаш китап за стопански риболов не можеш да ловиш с мрежести прибори на пристанища ,буни и устия на реки. Значи парашутистите са си яко бракониериricono написа:Не е точно така:batmilen написа:виж в Закона колега...ако има нещо там ще е ...за буните няма ограничение...за мрежите също...има само в размера на очите и...толкоз...сега се ловят попчета...а те са в брега...карагьоза е по-навътре ама и край буните сме вземали прилични риби...не защитавам никой...просто такива са фактите...щом си платил и...отговаряш на условията по Закона...лови на воля...не си ли платил...глоба и конфискация на мрежите...а може и на лодката...
ЗАБРАНЯВАМ : Извършването на риболов през 2006 година в рибностопанските обекти по чл.3, ал.1, т.т. 1 и 2 от ЗРА или в зони от тях, както следва: I. По отношение водите на Черно море:
1. Забранява се стопанският риболов в акваториите на пристанищата и буните с отдалеченост до 1 км от бреговата ивица, с изключение на риболова в специализираните обекти за стопански риболов по чл. 3, ал. 1, т. 3 от ЗРА; ..............................................
Цялата забрана я има тук:
http://www.nafa-bg.org/doc/03.1.1.Zabra ... a-2006.pdf

- даката
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
........durumov написа:не чета закони...правилници...или каквото е там...

риба къща няма-риба време няма