Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

БРАКОНИЕРИ В БУРГАСКИЯ ЗАЛИВ
Модератор: bobopeli
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
камата е оня от Столипиново дето не ни на класира за световното.....ясно ли ти е ....
и сега пак няма да ни...... само левски съм аз
...ама я да видя имате ли дупе да скочите ... иначе на приказка сте отличници....
някои си свиват сърмите вече ... стоят като наакани ...
...снимал съм филми за рибари....за водолази ... портрет на даляна с бели коси ако щете .... 14-15 год. работих за БНТ и за програма ""МОРЕ" - да не казвам как с едно пръстче мога да изкарам снимка на браконер във вестник - а за 5те лева за паркинг на буната се гордея като падна .... и инфраред обертивче се намира от 2 месеца вече!
....чакам ви за влизане в тая чета .... а не да ми драскате.... само

...ама я да видя имате ли дупе да скочите ... иначе на приказка сте отличници....
някои си свиват сърмите вече ... стоят като наакани ...
...снимал съм филми за рибари....за водолази ... портрет на даляна с бели коси ако щете .... 14-15 год. работих за БНТ и за програма ""МОРЕ" - да не казвам как с едно пръстче мога да изкарам снимка на браконер във вестник - а за 5те лева за паркинг на буната се гордея като падна .... и инфраред обертивче се намира от 2 месеца вече!
....чакам ви за влизане в тая чета .... а не да ми драскате.... само

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!