Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Стряма - добрата стара река
Модератор: Кърцата
-
- новобранец
Стряма - добрата стара река
Утре се разваля времето и е подходящо за речен риболов.Четох някъде, че един майстор ловял на линия само, без плувка. Смятам да пробвам тази "висша форма" на общуване, пък дано е слуката с мен. Когато не върви на тото, може да тръгне на риба. Имам доста идей, но все забравям да ги използвам, защото когато кълве си кълве, а когато не - дава възможност за експерименти. Важното е редовно да сме на "лекции" като студентите, инъче няма риба. Няма да си каня гости предварително, защото когато поканя - не хващам много. Довечера, ще мина през фурната за топъл хляб и сутринта "пушката на рамо" и на реката, ще се "комкаме" с рибите. Гоня "Кормораните", да не пречат и залягам зад някой пън, че водата е бистра и студена. 
Наслука на всички мераклии, ще се чуем другата седмица!

Наслука на всички мераклии, ще се чуем другата седмица!
С-200
-
- новобранец
здравейте!имате ли информация за сепарациите на с.баня
ivan_yo написа:И на мене на лично съобщение не отговори :wink: сякаш при него важи оная лема за :?: :?: :?: "диНАЩА КУЧКА НА НАЩО КУЧЕ НЕ ДАВА(казва)tetko написа:Ники къде смяташ да я мориш тази седмица , че и на мен ми се ходи та ми се реве вече.
само слънчаци за бракониерите
Re: здравейте!имате ли информация за сепарациите на с.баня
делян калончев написа:ivan_yo написа:И на мене на лично съобщение не отговориtetko написа:Ники къде смяташ да я мориш тази седмица , че и на мен ми се ходи та ми се реве вече.сякаш при него важи оная лема за
![]()
![]()
"диНАЩА КУЧКА НА НАЩО КУЧЕ НЕ ДАВА(казва)

За един ден на риба , Господ два дена дава !
ivan_yo написа:И на мене на лично съобщение не отговориtetko написа:Ники къде смяташ да я мориш тази седмица , че и на мен ми се ходи та ми се реве вече.сякаш при него важи оная дилема за "НАЩА КУЧКА НА НАЩО КУЧЕ НЕ ДАВА(казва)
Аз имам отговор на едно тредишно запитване - пусна ми ЛС.
Вероятно няма кампютар в къщи ,а пише от интернет зала.
ПП. Чакаме инфо как е минал излета

За един ден на риба , Господ два дена дава !