Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Здравейте !
Модератор: Paublo_Eskobar
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Здравейте !
Здравейте колеги и колежки (ако има
) та искам да се обърна основно към плвдивчани абе хора знаете ли дали алая е тръгнал по наща прекрасна река и ако има някои информация дали дава или недава да казва! Не искам определени места просто информация дали дава или не ... аз място от миналата година си имам 

Без риболов няма любов !
Re: Здравейте !
Ниско ниво ...
Вчера - валат от място, дето винаги дръпвам по някой хубав кефал.
За алая предполагам е същото.
Вчера - валат от място, дето винаги дръпвам по някой хубав кефал.
За алая предполагам е същото.
"Щастие за всички, щастие даром!"
здравеи,колега аз имам впечатления от преди 10 дена.един колега за цял ден беше хванал едно скобарче.мисля че е рано още.
Най-активен в момента по Марица е кефала.Излиза добре на пиявица и жива рибка,на бял също ,но по-дребни като размер.Като застуди повече и се дигне малко нивото на водата,ще тръгне да излиза и алая предполагам. 

TICA FAN
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
мерси за информацията радвам се че имам такива толерантни съграждани като вас попитах защото миналата година по това време когато си мислих още , че фидера представлява само пръчката и си купувах от тъй наречените от мен "подвижни спирали" хващах хубави скобари на тях под пешеходния мост на хляб за захранка 90% хляб , 5% лепило за червей и малко аромати - ванилия даваше като лудо но тая година нещ мизерията е пална на тая марица имал сам 10 успешни излета по 2-3 килограма мряна... и то не доста добра по размери и 1 излет в които бях хванал 3-4 кила каракуда която отиде за зарибителен материал на 1 язовир 

Без риболов няма любов !
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Някой да има малко инфо кво става на добрата стара Марица почна ли да излиза алай или още ралтата е в застой ?

Без риболов няма любов !
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
е да близо съм ама нямам много време да проверя и затова гледам да получа от някои колега инфо 

Без риболов няма любов !
Колега в момента нивото на Марица е много ниско и рибата неще да взима добре.Като тръгне алая ще се разчуе веднага. 

TICA FAN
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Алая,на Марица никога не е спирал или почвал винаги е кълвял/вярно успехът е променлив/,но реши ли, кълве си добре.
Във вторник от 9-12ч. общо 12бр.-средни 300-600гр и един карабалък.Има ли много хора-бягяй далече,че са се навъдили едни "майстори",идват,хвърлят 4-5кг "манджа" и "осират" целият участък,абе пълна простотия.Може да се храни,но много внимателно със накиснат хляб и се лови без "задържане"/на висене/ с 0.3-0.5гр плувка.Успех!
Във вторник от 9-12ч. общо 12бр.-средни 300-600гр и един карабалък.Има ли много хора-бягяй далече,че са се навъдили едни "майстори",идват,хвърлят 4-5кг "манджа" и "осират" целият участък,абе пълна простотия.Може да се храни,но много внимателно със накиснат хляб и се лови без "задържане"/на висене/ с 0.3-0.5гр плувка.Успех!
валатът не най-лошото нещо на света
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
аксел написа:Алая,на Марица никога не е спирал или почвал винаги е кълвял/вярно успехът е променлив/,но реши ли, кълве си добре.
А накиснатия хляб по течението ли го следваш,защото аз съм от майсторите където хвърлят по една кофа захранка.Ако искаш заповядай на срещата да споделиш опита си.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Бутник,познаваме се,смятам,че добре знаеш,че не си измислям./Доктора/ 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ами инфо от преди два дни-хвърлям си кротко на Баба Рада,хващам един алай,вижда ме един "колега майстор",зазстава около 5 метра над мене,хвърля 20бр.топки с големина на портокал,хваща за цялото време едно мини кефле и си тръгва доволен.Вчера,лови си Митко-къдравия,кротко алайчета идва един "майстор"-щекар монтира стол,щека и прочие тежести вдигаки невъобразим шум,застава 5метра под него и почва бобмардировката с манджа/съответно резултатът е 10кг. захранка-едно кефле и нищо за човека над него/Митко/-предполагам,че когато си ловиш кротко риба,не искаш някой малоумник да ти развали кефа,дали ще е някоя надувка с много манджа,дето си мисли,че ще излови света/включително и рибата на колегите си/,или някой с гащеризон дето си мисли,че ако нагази в средата на реката то всичката риба е там...........................Много добре е известно че вследствие непрекъснато променящото се ниво на реката рибите непрекъснато сменят мястото си,така че захранката хвърлена на едно място не ти гарантира супер улов.Поздрави.
П.С.Не ме е яд,че хвърлят захранка-нека има и "храначи",ама поне да не пречат на колегите си!!!!!
П.С.Не ме е яд,че хвърлят захранка-нека има и "храначи",ама поне да не пречат на колегите си!!!!!