Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

малко помощ ?
Модератор: sapuna
- Спец-костур
- вече хвърля и на тежко
малко помощ ?
Иэвинете эа темата но не намерих информация эа водоема който ме интересува. Та водоемът се намира до град Добрич и по-точно в село Водица, между Добрич и Варна. Днес видях една табела но валеше и неэнаех дали няма черен път и не отидох. Та интересува ме какви са условията эа риболов там, каква риба има и кога може да се лови ?
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: малко помощ ?
Влиза се откъм Любен Каравелово Подминаваш Водица. След това има една чешма на пътя. 1 км след чешмата има разклон. Първия разклон е за Големия, а втория за развъдниците. Има предимно толстолоб, шаран и амур. На развъдниците единия се плаща 5 лв., а на другия 20 лв. за 3 въдици

Тези риби са от развъдника за 5 лв.

Тези риби са от развъдника за 5 лв.
-
- разбира нещата
На малкия развъдник ходих миналия август. Размерите му са 40м на 15 м и дълбочината беше около 1 м, имаше много големи толстолоби. Хвърлях на пружина но 80% от случайте късах. На дъното има или храсти или мрежа (предполагам).
Скъсах си нервите.
На по-големият има предимно шаран. Там не съм ловил но предполагам, че има добри екземпляри, защото пазача изхвърли 3 чувала с фураж и каза че е зарибен отдавна. Спомена също че тук спортисти си правели състезания от някой си клуб.
Има вила в която може да спи срещу някаква дребна сума (не си спомням).
Имах и GSM за връзка но съм го изтрил, ако някой има телефон моля да го напише.
На слука
Скъсах си нервите.
На по-големият има предимно шаран. Там не съм ловил но предполагам, че има добри екземпляри, защото пазача изхвърли 3 чувала с фураж и каза че е зарибен отдавна. Спомена също че тук спортисти си правели състезания от някой си клуб.
На слука

Риболова е удоволствие, а не начин за препитание !!!!!!
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Закачките са по големи в лявата част към вип гьола.Там има много драки.От другата стрна за 2 години да съм скъсал 10 пружини.creativ написа:На малкия развъдник ходих миналия август. Размерите му са 40м на 15 м и дълбочината беше около 1 м, имаше много големи толстолоби. Хвърлях на пружина но 80% от случайте късах. На дъното има или храсти или мрежа (предполагам).
Скъсах си нервите.
На слука

- Спец-костур
- вече хвърля и на тежко
Благодаря ви эа отэивчивостта колеги ! Само не раэбрах има ли да се кара много по черно до водоемчетата и какво е положението с рибата - плаща ли се , поэволено ли е връщането , и кога може да се лови ?