Зарган и илария
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: Зарган и илария
Strijok не вярвах че някой вече ще даде такива постижения-10 зизи =добро закриване на сезон .
За да поискаш, трябва да дадеш
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колеги бързате да прибирате такъмите още.Миналата година на 4.5.6 декември направих уникален риболов на Ахтопол по около 70 заргана на ден.Задръжте още малко зимата после е дълга
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Смятам да задържа.Чудя се само къде да ходя в събота.Някаква идея или слухове ?Черноморец ,Агалина или задължително по-надолу??
Качествени чепарета Borkata

Ей,добре сте вие там на юг.Все още ви се обажда.При нас на север голяма суша.
- lisygera
- научил се да хвърля
днес на агалина един колега с 4,5 заргана до обяд...аз на чипаре 3 неграмотни маломерни нахални грациBorisK написа:Смятам да задържа.Чудя се само къде да ходя в събота.Някаква идея или слухове ?Черноморец ,Агалина или задължително по-надолу??

от страх файда няма
Утре съм на Маслен нос пък да видим стискайте палци после ще пиша 

-
- разбира нещата
zografa написа:Утре съм на Маслен нос пък да видим стискайте палци после ще пиша

Еиииииии,бравос направо нямате спиране

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
-
- учете се от него
Стискам палци за добра сполука и чакаме инфоzografa написа:Утре съм на Маслен нос пък да видим стискайте палци после ще пиша

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Днес стана по-добър от очакваното риболов.От 13,13ч. до 15,50ч. -10 бройки зарган /50+ см.с изключение на една/ и поне още толкова изтървани. Предвид мъртвака и югоизточния вятър използвах бомбарди "Чурулик".Много предпазливо пипа гада. Вероятно можеше и с по-добър резултат да се представя,но червеите ми бяха смотани и малко на брой.Поради тази причина и си тръгнах толкова рано,като последните ми хвърляния бяха с парченца от по 10мм.Просто в петък червеи имаше само в един магазин ,и то едва няколко старички дози.
Не бързайте да зазимявате въдиците,защото рибата все още похапва добре като я има.
Наслука!
П.П. Не остана време да изпробвам в боя ето тази, http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 85#p246185 но и на нея ще и дойде времето.
Не бързайте да зазимявате въдиците,защото рибата все още похапва добре като я има.
Наслука!
П.П. Не остана време да изпробвам в боя ето тази, http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 85#p246185 но и на нея ще и дойде времето.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Чурулик,поне си направил добра работа.
И аз бях се нахъсил за риболов,даже и с Моряка се чухме,после звъннах и на колеги от стоянката,та и те ме разубедиха.Имало кофти мъгла,нищо по мрежите, не се знаело дали и каята ще пипа.
Но обиколих към Траката да се запозная отблизо с обстановката.Даже и не разпънах,един колега каза,че добре кълвяло,до сега имал по-малко от една риба.После проверих как е и на НОЙ,но там мъртвака биеше даже и в пристана,пуснах за попчета,но 10-15 мин,не чукна,и аз си чукнах курса към село.
Доста се чудих да пускам ли лодка,но си направих бърз анализ,вчера беше морето голяма бурунтия,днес малко мъртвак,но си личеше че по дъното още е кофти.
От тук нататък,май само за попчета,и то ако даде време.Че почват и празници.
И аз бях се нахъсил за риболов,даже и с Моряка се чухме,после звъннах и на колеги от стоянката,та и те ме разубедиха.Имало кофти мъгла,нищо по мрежите, не се знаело дали и каята ще пипа.
Но обиколих към Траката да се запозная отблизо с обстановката.Даже и не разпънах,един колега каза,че добре кълвяло,до сега имал по-малко от една риба.После проверих как е и на НОЙ,но там мъртвака биеше даже и в пристана,пуснах за попчета,но 10-15 мин,не чукна,и аз си чукнах курса към село.
Доста се чудих да пускам ли лодка,но си направих бърз анализ,вчера беше морето голяма бурунтия,днес малко мъртвак,но си личеше че по дъното още е кофти.
От тук нататък,май само за попчета,и то ако даде време.Че почват и празници.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Наистина видях само една лодка и една яхта в морето. Явно имаше и сафрид,защото гларусите се виеха около едно място и лягаха във водата. Метеоролозите дават времето да е добро през цялата седмица ,без кофти вълна. Ще има още добри за риболов дни.

Чурулик, използваш ли тънък торен или земен червей? Миналата година вземаше сравнително добре на тях когато имаше липса на морски такъв.
Днес на юг/Ахтопол/ също имаше добри резулти.От 13,00 до към 16,00 - 19бр. зарган.Не всички бяха 50+ /не може да стигнем майстора/ но най големия- 54см.
Последно промяна от ганев на Пон Дек 01, 2008 7:11 am, променено общо 2 пъти.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Надеждата крепи баламите.
И аз май съм от тях. 

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Изпробвал съм всичко,що може да влезе в работа,но морския червей си е класика. Не предполагах,че ще излезе сносен риболов от излета,та поради тази причина не се бях подготвил както си му е ред.На работата ми има червеи в несвяст , и то се копаят направо от брега,т.е. без да се налага мокрене или ботуши. Вината за цялата тази работа си е моя.Чурулик, използваш ли тънък торен или земен червей?

Наслука!