Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Мачов комплект
Модератор: sapuna
Мачов комплект
Колеги искам да ви помоля да дадете мнение каква мачова макара и въдица да си взема.Мача да е 4,20-4,5 метра акция 8-20.Макарата да е мачова с плитка шпула.Предварително благодаря.
Re: Мачов комплект
Избор голям.
Колко ти е бюджета. От това зависи.
Колко ти е бюджета. От това зависи.

Ами общо за целия комплект около 200 лева
а ми колега аз имам http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=988 и сам много доволен даже понякога я използвам и за блесна
а за макара незнам аз използвам RIOBY EXCIA 2000 мн е готина макарата има страшно чуствителен аванс но незнам дали ги има още

-
- кандидат преподавател
Предложената "Ексия" /има ги още /е с една шпула само и тя не е мачова-колегата изрично е посочил в питането си мачова шпула.Да не трупаме излишна информация извън темата.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Grinta-Tubertini-това е мача.Мога да ти посоча и магазин в който има и двете неща които искаш да купиш,ще ти направят и коледна отстъпка,само им кажи много поздрави от мен.Ако си съгласен ми пиши на ЛС>
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Аз мога да ти препоръчам Tica-Perseverer много съм доволен от него!Супер лекичък е,а и е здрав.Гринтата също е много добро предложение.В доста магазини има коледни намаления от 15 до 25% ще се вмъкнеш идеално в парите които си отделил за комплекта.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
За мача ще послушам Бутника,а какво ще кажете за макара на тази пръцка Mitchel Laser Match 4000
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
butnik написа:Grinta-Tubertini-това е мача.Мога да ти посоча и магазин в който има и двете неща които искаш да купиш,ще ти направят и коледна отстъпка,само им кажи много поздрави от мен.Ако си съгласен ми пиши на ЛС>
Това за момента е един от най-добрите мачове, който можеш да си купиш в БГ
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Две години я въртях успешно,сега е в един познат който продължава да си я върти .Един недостатък има-когато шпулата е в горно положение,при отваряне скобата минава много близо покрай нея.nedved3 написа:За мача ще послушам Бутника,а какво ще кажете за макара на тази пръцка Mitchel Laser Match 4000
колеги искам да се похваля,прибирам се от работа и какво да видя моята приятелка ми е взела подарък за студентския празник пръчка Awa-Shima Aexeon match power ,на 4 и 20 с акция 8-25.Нищо не знам за тази марка,но като опънах въдицата ми хареса как стои опъната ( не че много разбирам).
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Въпреки лошите отзиви за някои модели на тази марка,тия мачове които съм пипнал на мои познати ми харесаха.Ползвай го със здраве и да хващаш големи рибоци с него.
Бутник каква макара ще ми препоръчаш.
И мерси за пожеланията
.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Зависи от парите,иди до Митко и Деян.Имат избор на мачови модели,ако можеш си позволи,Ексейдж си вземи него.