р.Струма 7 декем.

Модератори: bobopeli, sapuna

venci72
сериозен играч
сериозен играч

Re: р.Струма 7 декем.

Мнение от venci72 »

нема голема файда от снимането,много хора си мислят че това е нормално и скобаро си кълве нормално,не са смо месните с ватенките ,има много с скъпи коли с убави въдици ,има много и са каде четат форомо и ме пцуват че се прайм на бриджит бардо ,обаче требе да се земат некави мерки ,да живнат тия от горското ,кой е видел клипо вижда за що става въпрос ,е нормално ли е да се лови така ,абе откачена работа.
Аватар
shtilio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shtilio »

нема голема файда от снимането,много хора си мислят че това е нормално и скобаро си кълве нормално,
Мисля, че си прав колега но на тези хора с ватенките много трудно може да им се промени мисленето,но мисля че все пак това е правилната насока да разберат ,че това не е правилно.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
gmurkacha
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от gmurkacha »

Колеги просто тея симпатяги искат както се казва в Перник винкелот.Няма я държавата не разбрахте ли
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

Прав е колегата,могат да се използват от топки ръждясала бодлива тел,пуснати надлъжно на вировете или винкели,или стари циментови колове от лозя......................................какво да се прави като отговорните институции не работят! :evil:
валатът не най-лошото нещо на света
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”