Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ИЗРОДИ!
Модератор: dantho.mihov
- crazybot
- фен клуб-скобар
Re: ИЗРОДИ!
Само да ги пцуеме по форумите не става 

нямам думи !!! само при нас може да се случи ... ДО КОГА ВСЕ ТАКА ЩЕ Я КАРАМЕ????
- crazybot
- фен клуб-скобар
Докато мълчиме като риби !lambri написа: ДО КОГА ВСЕ ТАКА ЩЕ Я КАРАМЕ????
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Детето на тоя да му инвивим 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
-
- ще става разбирач
Дааа какво ли биха направили ГЪРЦИТЕ и ФРАНЦУЗИТЕ.

- djokoriboloveca
- разбира нещата
Много време е това 500г. да си натискан с чатала да не можеш да се развиваш,да тъпчеш на едно място.И от там и поговорката че "Наведена глава сабя не я сече".Научени сме да търпим,а може би да е заложено в гена ни и затова да сме отцеляли толкова много време като народ.Но много пъти сме показвали че можем да станем и лавина и да прегазим тези които се гаврят с нас.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
Колега, съгласен съм с теб ,но не сравнявай с това ,което стана тук,защото това,което стана тук е пълна анархия.Знаеш ли какво е да градиш един бизнес 20 години и да дойде някакво копеле да ти изгори например магазина.Тук няма демокрация а анархия.vanov написа:Затова трябва да правим като гърците , а не да стоим и да се жалваме тука и там. Хората сринаха половината центар на Атина. А ние като стане нещо такова слагаме "X" пред ника си в скайп. И на кой помага тоя хикс.

Тези думи и това отношение показват ,колко сериозно гледат депутатите на народа.Дайте да се граби що може пък народа кучета го яли!Всичко е един голям абсурд. 

TICA FAN
Абсурд е,вярно е,ама когато бяхме по улиците по времето на виденов-нетрябваше да спираме и да се надяваме на костов.Ама то -"всеки народ си заслужава управниците" 

- krokibg
- учете се от него
Да,всички около нас,та и по далечни съседи-бивши/за по-младото поколение да спомена че сме имали излаз на три морета/,са ни яли попарата но това което правим сега /да ги търпим/ не е хич на добре.Нямаме синдикати и синдикалисти.Ръководителите на синдикатите са си хора от всички партий и са се разбрали по между си,да не се бутат едни други.В другите държави,синдикатите като кажат "ХА ДРЪЖТЕ СЕ УПРАВНИЦИ" и цялата държава стават като един.Е,другото си го знаете,няма да повтарям 

Хлопат ни дъските,това май ни е проблема,да си го начукваме сами целенасочено и постоянно

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Кроки,проблема според мен е в това,че грешно направихме пярвите стъпки..."по пътя на демокрацията".Спомни си рОмънците как постъпиха,УНГАРЦИТЕ,чехите....една "софийска зима" щеше да е най-правилното решение.
Познавам такива жени и знам колко голямо е тяхното страдание! Моя много близка има същия проблем, няколко пъти е опитвала in vitro, всеки от които неуспешно. Процедурите струват ужасно много пари, преминава се безбройни тестове и експерименти, физическата болка дори не се коментира. При нейния случай, просто изчерпа възможностите си (финансови) и в момента е в депресия (имам предвид клинична форма). Във всяка цивилизована страна има множество фондации, правителствени програми за подпомагане и т.н...В Ориента няма ... тук има ...in vivo..........
- krokibg
- учете се от него
Проблема ни е.............да станем и тръгнем !!!Винаги обаче ще се намери продажник ,който ще ни разедини и увъргаля като патета в кълчища.По пронцип сме много топли и добродушни хора,което също е голям проблем

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Много сме страдали кати народ и вече не е нужна малка искра за да се вдигнем
Трябва да ни забият факла в газЪ И ТОГАВА
Според мен сле нова година ще се почувства "кризата "и ще почне някъкво открито недоволство.Лошото е че пак ще го "яхне"някой мазен политик. 

-
- кандидат преподавател
Колега а тук какво е не е ли анархия,само че не народна анархия а управляваща анархияvasilev написа:Колега, съгласен съм с теб ,но не сравнявай с това ,което стана тук,защото това,което стана тук е пълна анархия.Знаеш ли какво е да градиш един бизнес 20 години и да дойде някакво копеле да ти изгори например магазина.Тук няма демокрация а анархия.vanov написа:Затова трябва да правим като гърците , а не да стоим и да се жалваме тука и там. Хората сринаха половината центар на Атина. А ние като стане нещо такова слагаме "X" пред ника си в скайп. И на кой помага тоя хикс.

http://vbox7.com/play:4e658ef5
Последно промяна от slivnalia на Пет Дек 12, 2008 10:21 pm, променено общо 1 път.