яз.Ярловци - фидър фиеста

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Re: яз.Ярловци - фидър фиеста

Мнение от Николай Неделков »

TRANSKI RIBAR написа: а как си консумирал рибата само ти си знаеш....

Ами няма риба , която да мирише , има грешни начини на приготвяне :wink: пробвал ли си след като я изчистиш да я сложиш в тенджера , да я залееш с вода , да сложиш 2 супени лъжици оцет , да престои 3-4 часа , след това да я измиеш хубаво и после да я пържиш ... :wink: а и ми хареса повече от каракудата на Лобош :roll:

П.С. - МитеФ , какви линове бе бате , последните 2 седмици ходя на Лобош само на басейна , а другото време ми е по кръчми и дискотеки :rolleyes: сега даже още съм снощен , ама излизам да ядем шкембе и пак да запивам , че отивам после на Миньор - Локо Сф :axe: айде сос здравйе :finga:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
dani_macha
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dani_macha »

Този язовир е много добър.Август месец там за 7-8 часа хванах на фидер около 15 едри каракуди и 4 шарана.Единия шаран беше 4.300 кг.Много ми харесва този язовир.На плувка излизат само некви дребни каракудки.
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

dani_1993 написа:Този язовир е много добър.Август месец там за 7-8 часа хванах на фидер около 15 едри каракуди и 4 шарана.Единия шаран беше 4.300 кг.Много ми харесва този язовир.На плувка излизат само некви дребни каракудки.

ахахахах повервах ти да знаЙш :lol: :lol:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MapuaH »

TRANSKI RIBAR написа:
dani_1993 написа:Този язовир е много добър.Август месец там за 7-8 часа хванах на фидер около 15 едри каракуди и 4 шарана.Единия шаран беше 4.300 кг.Много ми харесва този язовир.На плувка излизат само некви дребни каракудки.

ахахахах повервах ти да знаЙш :lol: :lol:
:)
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”