Къде се намирам:
Къмпингуване
Палатка и Каравана
naRiba.com

Форум

Каравана
Модератор: Ачо ♣
Каравана
Здравеите!С жената решихме да се караванизираме
.Какво требе да се гледа при покупката на каравана и какво може да се замаскира от джамбазите
Багодарско!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Каравана
Аз продавам (ВУЙЧОМИ).на 1 ос с 4 легла,хим.тоалетна,газово отопление ,печка и хладилник ... Извинявам се за спама,но ако искаш пиши на ЛС
-
- и господ не е толокова добър
Гледай оборудването,тапицерии и др.Ако е оргинално и е ново,значи караваната е запазена,независимо от годините.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Задължително проба на газ на всички уреди,ако работят ок.Защото после е трудно.Гледаш за силикони отвън,различни от оригиналните,ако има значи е имало проблем там.Ако и вътрешния и външен вид са добре,нямаш проблеми,тука не те бъркат години,километри .Зависи и до какви пари търсиш.
Всичко може,но не всеки го можe.

-
- вече хвърля и на тежко
Най-важен за мен и фемъли е хладилника на газ.Като няма риба си пиеш джин с тоник и мнооого лед.
отвори всички шкафчета и прегледай за петна - това е от течове и там много трудно се чисти и маскира. успех! и аз имам каравана и е много удобно . препоръчвам ти по - къса и висока , защото все пак ще ходиш и на риба!!! наличието на форсейлд е голямо предимство.
- krokibg
- учете се от него
Също така,гледай от задната страна под караваната,където са крачетата за нивелация,дали не са наранени от удари във високи бабунки и т.н.Ако е карана по неравни терени по-бързо,когато мине влекача/колата или джипа теглещ караваната/ударите са много здрави и отслабват ръбовете от задната страна,до покрива.След известно време започват да пропускат а на дъното под леглата на задната страна,талашита може да е разкъртен и да има дупки.Абе,направо и направи обстоен преглед само тогава купувай.ако ти падне на сърцето - взимай,ако ли не - бягай със 120 от място.Ако задните крачета са наранени,което е възможно,когато отидеш някъде и се наложи да се нивелира,ще има да напъваш като луд.Най-добре ще е на място да развиеш и четирите крачета,за да се убедиш че работят перфектно.Иначе ако знаеш какъв зор е ако заяждат,не ти трябва да разбираш,просто ги провери.Още едно нещо направи,огледай всички ръбове и лайсни от страни,отпред и от зад и лайсните на фордселда,дали не са много разхлабени и дали не са им ръждясали видийте.Ако е така,след време може да изколи проблем от там и да се налага да пробиваш целия панел,защото влагата и ръждата разяждат панела и втора видия,дори и по-голяма трудно ще държи и ще се наложи да пробиваш целия панел/стената/за да ги хванеш на ново със болтове и гайки.Успех !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Какви пари си заделил. 

около 4 ,но са отваря възможност да ходя до италия с един приятел и се надявам да намеря за по-малко 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
От Италия със сигорност ще намериш до 4 про това в много добро състояние ...