МАРИЦА-всичко за и по реката

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
feniks84
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: МАРИЦА-всичко за и по реката

Мнение от feniks84 »

здр.колеги в недел около обяд бях на марица под моста на ВХВП-то до бензиностанцията от страна на училището,там има едно тихичко местенце и дава рибка.За три часа риболов успях да хвана една щука около 4 кг. и имах два коварни удара,незнам сигурно съм имал късмет но тази събота пак ще отида. :finga: МАРИЦА СИ Е МАРИЦА :finga:
няма стари риби има МАЛКИ и ГОЛЕМИ
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

feniks84 написа:здр.колеги в недел около обяд бях на марица под моста на ВХВП-то до бензиностанцията от страна на училището,там има едно тихичко местенце и дава рибка.За три часа риболов успях да хвана една щука около 4 кг. и имах два коварни удара,незнам сигурно съм имал късмет но тази събота пак ще отида. :finga: МАРИЦА СИ Е МАРИЦА :finga:

Всичко разбрахме за късмета ти,пък и ника ти показва че изникваш от пепелта.Само не разбирам,защо са тези средни пръсти дето ги показваш,да не си ги навираш някъде.Не си позволявай да обиждаш съфорумците със средни пръсти,без да има нищо което да те е засегнало.Дори и тогава трябва да се замисляш дали да ги показваш.Май няма да изкараш много във форума,на това ми мирише.Още със първия ти пост,май си от изгонените преди мекерета :idea: :idea: :idea: :evil:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

На мен ми се струва, че човека просто е объркал емотиконите(на доста хора вече се случва с тази). Предполагам ще има и втори пост на който ще стане ясно дали е грешка. :drinkers:
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Вчера отскочихме на Марица до Садово със Сакси.Там срещнахме и още колеги от форума.Народ - много.Риба си излизаше макар и не много.Алая и морунаша са там,като и тук таме се вадеше червеноперка и кефал.Успяхме да залъжеме някоя друга риба.
Тука успях да залъжа първия алай.
Изображение
Ангел също ги скубеше.
Изображение
Реката
Изображение
Като цяло морунаша даваше повече.Саксито успя и да залъже и един едър кефал на жълъд.Ако ходите през почивните дни ще станете свидетели на истински панаир и трябва доста да подраните.Поздрави
TICA FAN
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Сони,другия път минете от другата страна,от към Маноле но по-надоло на отвестния бряг,там където цялата река се събира във едно и прави дълбоки и бавни места.Едрия алай,обича по-дълбоките води - факт Изображение

SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

То нали знаеш,където е тълпата там заставаш,но и аз забелязах,че отсреща някой газеха с гащеризони и вадеха повече.Следващия път ще минем отсреща да проверим.Местните казаха,че трябва да настане адски студ,че да тръгне още по-добре алая.И аз съм останал с това впечатление.Алая по-марица дава най-много ,като студовете са най-големи. :roll:
TICA FAN
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

По снимките не можах да се ориентирам къде точно сте биле,но когато тръгнете от бента надоло/говоря от страната на Маноле,там на 500 метра се събира реката и за това място говоря !!!Знам още едно,което си е на центъра на Пловдив,дълбоко и със огромни алай,но няма да го казвам на глас ,ще си го запязя да направя един два риболова след Нова година Изображение

SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Любо,той алая не обича воблери бре,лови ти сомовете пък давай на нас местата да чешем алая :D :D
TICA FAN
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Сончо,като не съм ходил от години за алай,това не значи че нямам такъми да го подгоня,поне един два пъти:lol: :lol: :lol: И шарана си дава,та ще има и шарански излети а може и за двата вида риби едновременно Изображение

feniks84
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от feniks84 »

ИЗВИНЕТЕ АКО СЪМ ЗАСЕГНАЛ НЯКОЙ СЕГА ЧАК ЗАБЕЛЯЗАХ ЕМОТИКОНИТЕ.Не се сърди колега новак съм! :D
няма стари риби има МАЛКИ и ГОЛЕМИ
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

feniks84 написа: :finga: МАРИЦА СИ Е МАРИЦА :finga:
Много са незабележими тези икони,просто и цвета им е невидим :shock:

Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Krokibg написа:По снимките не можах да се ориентирам къде точно сте биле,но когато тръгнете от бента надоло/говоря от страната на Маноле,там на 500 метра се събира реката и за това място говоря !!!Знам още едно,което си е на центъра на Пловдив,дълбоко и със огромни алай,но няма да го казвам на глас ,ще си го запязя да направя един два риболова след Нова година Изображение
Любо,дай да го направим заедно,а колкото до местото,може да ми имаш пълно доверие,че тази година изкопах половин Марица да правя места и сега някои ме благославят.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ице,надявам се да го направим,но нека да падне снега и да застуди повече !!!Все още не е напълно групирана рибата.Нека още да се застуди и отиваме :wink: :wink: :wink:

Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

:smt023
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
angel.tr
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel.tr »

Любо, и като идете , пусни ми една стрела тайно,да изненадам Ицо в гръб, че нещо много ми бяга и само се оправдава с тоя МОЛ. :D
А на Садово другия път като ида, няма да взимам въдици, а една скара на надървени въглища и едно буре с пелин. Голяма далавера ще падне. :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”