Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ДО КОГА
Модератор: dantho.mihov
Re: ДО КОГА
Не е за това темата и няма да се спущам в подробности ,но ако всеки един от политиците,беше направил за България,,толкова,колкото е направил Слави,положението щеше да е другоNedeltcho Delev написа:Слави е ПЕДЕРАЛИСИМУС,

Сори брат,ама въпросът със инвивото,кой го повдигнаNedeltcho Delev написа: щото му изтича и на него мандата

galin_atina написа:И какво ще направи Славчо?lud_007 написа:Гражданско неподчинение му е майката. РЕВОЛЮЦИЯ начело със Слави Трифонов![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами кой ако не медиите могат да влияят на обществото .В последната седмица мисля че Слави Трифонов изразява мнението на всички нас за управляващите за тяхната наглост и глупост.
Петко Стоянов брат,Петко стояновgeorg написа:[Сори брат,ама въпросът със инвивото,кой го повдигнаNedeltcho Delev написа: щото му изтича и на него мандата

петко стоянов написа:...от Манията..
"Дайте да ви направя едно in vivo (на живо), като не можете ин витро".
С тези думи преди седмица депутат е успял да разплаче млада жена на заседание на комисията по здравни въпроси в Народното събрание.
Шест-седем народни избраници чули тази реплика, но сега никой от тях не може да посочи името на депутата, отправил обидните забележки към жената с репродуктивни проблеми.
Младата жена е председател на една от трите пациентски организации, които защитават правата на жените с подобни проблеми.
Тя, заедно с още две жени - председателки на подобни сдружения, седяла на масата на депутатите, за да изкаже становището на потърпевшите.
Вместо да се чуе думата им обаче, и трите жени станали жертви на неприлични подмятания.
"Ама ние можем да ви направим бебета, след като имате проблеми" - била друга от репликите към тях.
Днес шефът на здравната комисия Борислав Китов и бившият министър на здравеопазването проф. Радослав Гайдарски отрекоха да са чули обидните реплики.
"Аз не съм чул подобно нещо", заяви проф. Гайдарски.
На подобно мнение бе и Китов, който дори обясни разликата между оплождането "ин витро" и "ин виво".
"Тези подмятания се чуха от двата края на масата", обяви в интервю за Dnes.bg Вера Вулджева, координатор на програмата "Искам бебе" за Пловдив.
"Нека не се хващаме за думите на един простак. Не е въпросът в това едно изречение, казано от един човек, което да ни засегне", преглътна обидата тя и въпреки настояванията ни отказа да назове името на депутата.
Вулджева допълни, че не подмятанията са ги засегнали, а цялостното отношение на здравната комисия към проблема.
"Тези хора, които уж говорят възпитано, а това, което ни казват, е една трагедия. Те не ни помагат, нехаят и се хващат за технически недостатъци на проектозакона и всъщност това е проблемът. Опитват се да направят всичко възможно този закон да не проработи", категорична бе тя.
"От пет години водя борба за собствено бебе", разказа жената пред Dnes.bg.
Три опита е направила, два - успешни, яйцеклетката била оплодена.
Последния път обаче загубила плода си, бременна във втория месец.
Болката й е, че държавата ги третира като болни и отпуска избирателно на семейства по 1000 лв. за лекарства.
Сега тройната коалиция реши, че ще задели 10 млн. от излишъка, за да им "помага" в борбата със стерилитета.
"Тези пари няма да решат проблема, защото ако на семейство се заделят по 5 хил. лв., едва 2000 семейства годишно ще бъдат подпомогнати, а ние сме 270 хиляди семейства в България", каза още Вулджева.
"Всички ни казваха: "Абе, как така сте 270 хиляди?" Едва ли не имаше коментар, че всички млади българи са с репродуктивни проблеми. На държавата й е удобно да не вярва колко много са младите хора с такива проблеми", завърши тя.
...мога само да кажа....ДА ИМ Е... М..... ТА![]()
![]()
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колеги,отдавана ми се въртят разни еретични мисли и не смея да подхвана тема за това ,понеже винаги се намира начин да се осъсществи натиск и нещата гаснат още в зародиш.Е сега слушам новините и оня педерунгел,председателя на НС призовава за "хигиенизиране" на медиите.Много им е неудобно да се казват нещата такива каквито са,да им еба майката продажна.
Момци,защо винаги има някой ,който да каже : "няма да стане", "ние сме такива", "няма смисъл", "за какво да го правя", "какво ще променя", "не зависи от мен"...да изброявам ли още? Яд ме е ,че интелигентни хора се изказват толковз песимистично,негативно и дори беразлично...поне така изглежда.Хората провлачиха крак,отидоха с тракторите пред НС,а то празно.................................................
СРАМ,ПОЗОР!
Айде стига вече!Трябва да сме единни!Трябва да се присъединим към общото недоволство,не само от къщи пред компютъра.
Курвите в бардака,може да не сменим изцяло и от раз,но поне може да направим така,че следващият път да се замислят дали да пренебрегнат народния интерес!Можем да ги сринем,не сме мишки!Прав е бат Неделчо,че хората са бедни и не им е до това,ама такива ще си останат, а и завещават тази подтиснатост и примирение и на поколенията.
СТИГА ТОЛКОВА!
Не знам кой ще дойде на власт след тия куците!Нямам представа дори на този етап за кой да гласувам,защото ми е много мътно от цялата тази мъгла и пумия в държавицата!
Но трябва да да направим нещо!Стига са обиждали жените ни с предложения да им правят деца,стига са унижавали родителите ни с пенсии от по 100 лв, докато те си гласуват такива по 1500 лв,стига са ни принуждавали да работим за единия хляб!
СТИГА!
ДО КОГА?
Момци,защо винаги има някой ,който да каже : "няма да стане", "ние сме такива", "няма смисъл", "за какво да го правя", "какво ще променя", "не зависи от мен"...да изброявам ли още? Яд ме е ,че интелигентни хора се изказват толковз песимистично,негативно и дори беразлично...поне така изглежда.Хората провлачиха крак,отидоха с тракторите пред НС,а то празно.................................................
СРАМ,ПОЗОР!
Айде стига вече!Трябва да сме единни!Трябва да се присъединим към общото недоволство,не само от къщи пред компютъра.
Курвите в бардака,може да не сменим изцяло и от раз,но поне може да направим така,че следващият път да се замислят дали да пренебрегнат народния интерес!Можем да ги сринем,не сме мишки!Прав е бат Неделчо,че хората са бедни и не им е до това,ама такива ще си останат, а и завещават тази подтиснатост и примирение и на поколенията.
СТИГА ТОЛКОВА!
Не знам кой ще дойде на власт след тия куците!Нямам представа дори на този етап за кой да гласувам,защото ми е много мътно от цялата тази мъгла и пумия в държавицата!
Но трябва да да направим нещо!Стига са обиждали жените ни с предложения да им правят деца,стига са унижавали родителите ни с пенсии от по 100 лв, докато те си гласуват такива по 1500 лв,стига са ни принуждавали да работим за единия хляб!
СТИГА!
ДО КОГА?
Последно промяна от Big^Fish на Пет Дек 19, 2008 11:03 pm, променено общо 2 пъти.
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
-
- кандидат преподавател
Моето мнение е че явно генетично ни е заложено да ни тъпчат,нямам друго обяснение за това как вече 20 години ни мачкат,,трепят,унизяват ,а ние си траем.Аз Илийка съм готов и балкана да хвана така ми е писнало от дупедавци и продажници
Страшно обичам България и много ме боли
П.П А за Слави поне той е единствения който си говори каквото му е на душата ,той и Рокфелер е продавал ябълки ама я вижте кво е станало после
Дойде време ставайте от сън се пробуждайте.....политици нехаят с нас си играят

П.П А за Слави поне той е единствения който си говори каквото му е на душата ,той и Рокфелер е продавал ябълки ама я вижте кво е станало после

Дойде време ставайте от сън се пробуждайте.....политици нехаят с нас си играят

-
- ще става разбирач
За съжаление си много прав колега,и това ни е лошото.Явно 500-те години турско робство са ни направили такива, но това е жестоката истина.Ivak написа: Хората в България са мнооооооооого и безкрайно СТРАХЛИВИ и ЕГОИСТИ.
Няма по страхлив народ от нас, дори няма по страхливо животно от нас българите. Никога нищо няма да се промени ако се държим като овце.
Малодушни овце.

- чуруликпенчо
- сериозен играч
Не можах да дочета всички мнения до края.Не бих могъл......дори и да го исках! Плювачи по форумите -наспорил Господ....Нали всички бяхте по-доволни от тъй наречената демокрация.Нали всички плюехте "Татовото време"?! Е,и какво е сега? Стократно повече крадци,убийци,бракониери,никакво образование /на всички ви личи кой кога е роден, и кой колко е учил/ ......и всякакви други нинджи по пътищата и всички сфери на живота ни. Не знам какво сте очаквали.
Сняг,ти започна темата . Страшно те уважавам /без да те познавам лично/ за репортажите ,рилийса и риболовните ти умения , но отговори ми на един единствен въпрос : "Какво направи ти ,лично, срещу безчинствата на Митьо Очите или срещу братя Диневи,дето ти забраниха дори да се разхождаш по морския бряг на който си израстнал?
Сняг,ти започна темата . Страшно те уважавам /без да те познавам лично/ за репортажите ,рилийса и риболовните ти умения , но отговори ми на един единствен въпрос : "Какво направи ти ,лично, срещу безчинствата на Митьо Очите или срещу братя Диневи,дето ти забраниха дори да се разхождаш по морския бряг на който си израстнал?
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
rumenpk написа:[.Явно 500-те години турско робство са ни направили такива, но това е жестоката истина.

Кво турско робство те гони бе Руме....не мога да ти иизпиша името,света се обърна оттогава хиляда пъти и има една приказка народа и я запомни"Българина е клан от българин тъй както турчин не го е клал"Ний се замоизядохме от завист и властолюбие турското робство ни било виновно,дрънгали

Вярно е и продължава,но и 500те години си влияятNedeltcho Delev написа:Българина е клан от българин

В днешно време робството е глобално това е НОВия СВЕТОВЕН РЕД но наще господари не хранят робите не ги лекуват и тн. и тн. а искат само да ни доят , е тука пише ако на някой му се чете.http://www.voininatangra.org/modules/xf ... icleid=162
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Делев,педала е прав. Миналата година в Европа инфлацията беше почти никаква.Съответно ,ние почти не произвеждаме ,от което слева,че нашата е висока. Тази година целия свят е в kриза.Ние пак не произвеждаме нищо,т.е. сме на същото положение. Да,ама онези са в инфлация и съответно нашата е по-ниска съпоставена с тяхната. Медалът винаги има две страни.georg написа:Гледайте "Панорама"!!!! СЕГА
Виж кво вика педала,че миналата година инфлацията била по-голяма от таз годишнатакак пък ли не
Последно промяна от чуруликпенчо на Пет Дек 19, 2008 11:49 pm, променено общо 1 път.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Влияет ама другия път,виж сега,влияеха преди 20-30-40 години но сега не,предии четиредесет години можеше да си измбереш жена от махалата и да си направите деца,твойте деца можеха да си намерят жена от съседното село и да си направят деца и тези твои внуци си намираха жени на не повече от 10-20 километра от селото или града.Така нещата вървяха 50 години докато не дойде демкрацията и силата на технологията.За 18 години света се обърна наопаце и никак тези истории от преди 500години не ни влияет,влияет ни до толкоз колкото да оцелеем до утре защото живота се развива неумоверно бързо и ний не можем да му смогнем.georg написа:[но и 500те години си влияят
Няма повече да пиша таа вечер!
Ония са в дефлация а тука закъснява защото не произвеждаме 

Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
-
- вече хвърля и на тежко
takezo написа:Все си мисля че нещата тръгват мааалко по отдалече.
Такова ни е съзнанието.
Ние сме си ...Българи ....
Всеки гледа в паничката на другия , никога не сме довони - но и нищо не правим да сме по добре.
Разговаряме с хората , с чат по телефона , нета - все скрити оставаме ако може някак незабележими.
Не смеем да погледнем "другия" в очите при директен разговор ...често ни се налага да лъжем затова е така.
Страх ни е да не разкрием , че сме слаби не смеем се "покажем" .
Българина не му е в стила да поеме отговорност ...оборете ме , дайте примери - няма такива .
Всеки се е "свил" в хралупата си...
Утъпкал е някоя пътека по което се движи...не поглежда в страни .
Не го интересува другия.
Хора с ниско самочувствие ...и никой не го е еня за другия .
А другия и той е като нас.
С надут клаксон връхлитаме в-ху пешеходците - слезем ли от автомобила и ние сме като тях - пешеходци.
Зад волана - пешеходците са виновни че заради тях не можем да "хаванем" зеления сигнал...
Когато сме пеша ...водачите са идиоти - само ние с нашето собствено АЗ сме светци , щото сега сме пеша ...
......
......
.....
Уффф много се отнесох май май ...
Такова ние е съзнанието ...парламента не ни е ....ние сме си ги избрали ...и тези които ще доидат и те са ...
Колко от нас имат 8 часов работен ден...
Колко от нас работят за под 450-500 лв . на месец ...
Колко от нас НЯМАТ кредити ...по които кредити непрекъснато има "ъпдеити" на лихвите....
Е такива ще си останем ЕГОИСТИ ...трябва много поколения да се "изродят" за да се промени съзнанието .....много поколения ...
Ето това истината и за мене, само с едно не съм съгласен, самочувствието н българина според мен е малко в повечко от необходимото. Не мисля, че нямаме самочувствие, щото всеки който има 100лв в джоба е голяма работа и т.н.
-
- вече хвърля и на тежко
чуруликпенчо написа:Не можах да дочета всички мнения до края.Не бих могъл......дори и да го исках! Плювачи по форумите -наспорил Господ....Нали всички бяхте по-доволни от тъй наречената демокрация.Нали всички плюехте "Татовото време"?! Е,и какво е сега? Стократно повече крадци,убийци,бракониери,никакво образование /на всички ви личи кой кога е роден, и кой колко е учил/ ......и всякакви други нинджи по пътищата и всички сфери на живота ни. Не знам какво сте очаквали.
Колега, май нещо не схващаш мисълта на автора на темата и много несправедливо го нападаш. Според теб какво може той сам да направи. Ако аз и ти и др хора се надигнат заедно с него може и да постигнеме нещо, затова не разбирам твоите думи, наистина.