Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Пръчка и макара за щука
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- pi4a94
- ще става разбирач
Пръчка и макара за щука
Здравейте,
идва Коледа и мисля да си направя подарък за празника.Трябва ми пръчка с по-голяма акция някъде 40-10 и дължина 2.70м.Примамки до 20гр.Пръчката ще се използва за щука и риболов на затворен водоем.Да е някъде до 80лв,не искам много хубава ама не и някой боклук средно.Мисля че това са парите за среден клас
Само че да може да се намери лесно по магазините.
ето нещо като тази
http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6580
Макарата пак да е някаква среден клас до 60лв,но да не прави проблеми и да отговаря на съответната пръчка.Пак да може да се намери по магазините
ПС.не искам много хубава макара и пръчка защото никога не сам ловил с такава голяма дължина и ако става фал да е с нея...Магазините в които ще търся са:този на пресечката на Денкоглу и княз Борис и на Лъвов мост.
Ако нещо съм забравил или не е както трябва пишете ще го добавя.
ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ НА ТЕЗИ КОИТО ЩЕ МИ ПОМОГНАТ
идва Коледа и мисля да си направя подарък за празника.Трябва ми пръчка с по-голяма акция някъде 40-10 и дължина 2.70м.Примамки до 20гр.Пръчката ще се използва за щука и риболов на затворен водоем.Да е някъде до 80лв,не искам много хубава ама не и някой боклук средно.Мисля че това са парите за среден клас

ето нещо като тази
http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6580
Макарата пак да е някаква среден клас до 60лв,но да не прави проблеми и да отговаря на съответната пръчка.Пак да може да се намери по магазините

ПС.не искам много хубава макара и пръчка защото никога не сам ловил с такава голяма дължина и ако става фал да е с нея...Магазините в които ще търся са:този на пресечката на Денкоглу и княз Борис и на Лъвов мост.
Ако нещо съм забравил или не е както трябва пишете ще го добавя.
ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ НА ТЕЗИ КОИТО ЩЕ МИ ПОМОГНАТ

- pi4a94
- ще става разбирач
Re: Пръчка и макара за щука
баланса ще е лесно,но аз да намера макарата мерси много че ме насочи
колебая се и за марка...

- pi4a94
- ще става разбирач
ама лесно ли се намира по магазините....
Алоу, аз като съм с 4000 на 150 гр. авид - питаш ли ме как ми тежи.Marco Polo написа:Лошия, 4000 няма ли да дойде тежичка за 212 гр. пръчка...?bad_boy написа:http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=397
Размер 4000 за тия парички е супер![]()

Айде може и да е 2500 ма да е дайва солMarco Polo написа:Лошия, 4000 няма ли да дойде тежичка за 212 гр. пръчка...?bad_boy написа:http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=397
Размер 4000 за тия парички е супер
Саше, поръчката през магазина ти се оскъпява с 6-7-8 лв. с доставката "врата до врата".

- pi4a94
- ще става разбирач
айде към темата 

Последно промяна от pi4a94 на Пет Дек 19, 2008 8:14 pm, променено общо 1 път.
Айде бе може и 3000 той зеленя без тва ги мъчи с такаваMarco Polo написа: Ама Сашко /Пича/ е малъъъък!Пък и при нас ги няма твоите рибчици...
![]()

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Коле , Сашко е пич та дрънка ! Гарантирам го
Явно е бил послушен и сега дедо Коледа ще е ларж
Саше , ако не го найдеш Сириото поръчвай го от Видракс ! Даже ако Ганди е на кеф и му пишеш на ЛС кой си и за какво ти трябва може да ти я изпрати безплатно до вас

Саше , ако не го найдеш Сириото поръчвай го от Видракс ! Даже ако Ганди е на кеф и му пишеш на ЛС кой си и за какво ти трябва може да ти я изпрати безплатно до вас

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Хи хиПавел Иванов написа:Коле , Сашко е пич та дрънка ! Гарантирам гоЯвно е бил послушен и сега дедо Коледа ще е ларж
![]()

Не говорех за Сашко

На друго се чудех

Иначе на Сашко ще му препоръчвам едно макаре Аплаус размер 3000 и нема да има никви грижи с воденето (на примамките) и ваденето (на щуките)

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
lorda написа:...Иначе на Сашко ще му препоръчвам едно макаре Аплаус размер 3000 и нема да има никви грижи с воденето (на примамките) и ваденето (на щуките)
Тъй , тъй , ем си е Сирио отсекъде , ем ако земе да спусне по Сливница и после малко у десно та до Рибко на Илиенци то със сигурност ще си го намери

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
Интересно каква е цената на Аплауса? Щото Сашко написа, че иска макарка до 60 кинта!Павел Иванов написа:lorda написа:...Иначе на Сашко ще му препоръчвам едно макаре Аплаус размер 3000 и нема да има никви грижи с воденето (на примамките) и ваденето (на щуките)
Тъй , тъй , ем си е Сирио отсекъде , ем ако земе да спусне по Сливница и после малко у десно та до Рибко на Илиенци то със сигурност ще си го намери
С 10 лева по-скъп, но много по-качествен.
Най малкото водещата ролка не се нарязва от плетено влакно
Най малкото водещата ролка не се нарязва от плетено влакно

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
- pi4a94
- ще става разбирач
Павел Иванов написа:Коле , Сашко е пич та дрънка ! Гарантирам гоЯвно е бил послушен и сега дедо Коледа ще е ларж
![]()
е сега неискам така без пари некак си не е удобно

можеш ли да пратиш линк на този Аплаус че нищо не ми говори