Сървайвър

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Сървайвър

Мнение от камен »

За първи път в този сезон имаше двама,които разбираха от риболов-и ефекта се видя.Смятам,че Сапуна ако успее да се класира ще е силен играч,но силен играч бе и Филип,а какво стана...Според мене 90% от играта е лицемерие.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Спас не го запомних с нещо положително, а само с простотии! Да се тъпче с две ръце, да си тъпче двете бузи, да повръща, да се уригва, да прави пред жените разни треперливи движения гол и т.н. Не виждам и нищо мъжко да се договаряш с жените там за да се избуташ на върха и да си делнеш наградата с тях. Поне да бе имал достоинството да понесе загубата, а не да се изниже на вън за да си рони сълзите. Беззащитен хлапак, с непокриващо се желание и възможности. Николай е безсполно мислещ и действащ човек! Не лежащ и разчитащ на другите! Работлив , изобретателен, със самоконтрол и доста знания и умения! Това не значи, че го приемам еднозначно. Арогантността му, ехидниченето, безпределното му его и голямата доза коварство ме карат да не го харесвам, като човек! Но това е игра за оцеляване! Особено като си сам срещу обединения.
Съжалявам, че на финалът не бяха със Здравко! Просто други истински сървайвъри аз не видях!
Продуцентите се бяха престарали да правят шоу с атрактивни, но безпомощни мацки по бикини и разни нещастници, дето вместо да нададат някое кило в тази благодат, се чувстваха горди с килата дето са отслабнали и плетеха женски интриги. Ако ги бяха оставили всичките на самостоятелни острови да оцеляват 52 дни съм абсолютно сигурен, че 95% от тях щяха да дават мило и драго да ги върнат в България преди финалът на състезанието.
За следващият сървайвър поне половината от нашите членове биха могли да бъдат успешни кандидати. Та нали, ако там бяха Сапуна, Кроки, Кърцата, Киро, Сампо или Пабло целият сценарии им отиваше на кино. Те там разчитат на гласуването с есемеси за да си правят милионите! Как Карамазчето иначе ще си купи нов апартамен в София от този сървайвър?
За това не съм много оптимист за нашите членове, но съм готов да подкрепя участието на един отбор от нашите хора, който да участва в кастинга! Хайде на слука на тях! :lol:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

:smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

Диканаров написа:За следващият сървайвър поне половината от нашите членове биха могли да бъдат успешни кандидати. Та нали, ако там бяха Сапуна, Кроки, Кърцата, Киро, Сампо или Пабло целият сценарии им отиваше на кино.
:smt023 :lol:
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Искам да попитам,защо се гледа само държанието на Николай ???Само той ли беше лицемерен,само той ли лъжеше,само той ли се държеше арогантно и т.н.Всички до един се опитваха да излъжат другите и да си създадат спокойствие и да не ходят на номинаций/племенните съвети/.Защо Николай да е бил само лицемер,крадец и лъжец ??? Другите какви бяха,да не стояха тихи и кротки без да правят сплетни,интриги и коалиций !?!?!?Николай просто ги остави на светлинни години зад себе си и показа и находчивост,построй на измикярите заслони и измисли какви ли не неща,за да може да спят на сухо/до колкото беше възможно/ и да имат покрив над главите си.Как да разбирам думата "АРОГАНТЕН - НАДМЕНЕН" Ами той просто се подиграваше с тях,като ги разбра колко са безпомощни и нещастни.Няма да ви казвам,колко рев е било зад кадър и колко уговорки са правени със манекените дето ги бяха събрали.Николай си ги победи най-безцеремонно по всички показатели,без коалиций и уговорки/е,уговорки може би малко/ с всички позволени от играта средства.Един път не предаде хората с които беше приятел,на това ли му викате лицемерие и надменност !?!? Аз на това му викам КОРЕКТНОСТ !!! Колкото и да не го харесват някой колеги,просто са безпочвенни твърденията че бил такъв или онакъв.Цяла България си даде вота за него и ако не се лъжа беше около 93-94%.Всички ли сме кьорави/защото и аз съм в тези 93%/ или тъпаци та да си дадем гласа за него !!! Дадохме си гласовете за това,че ги наби безцеремонно и си заслужава да е надменен.Те пред него са като мравки,толкова бяха лъжливи,лицемерни и подмолни че той в това отношение е като новородено бебе.Смея се и на още нещо,а то е че САМО РОДИЛЕН ДОМ дето не им построй ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

А,как щях да забравя моя любимец "Рапъра" дето и на тегленето на победителя предаде и Джина Стоева и момчето което си излезе от студиото.Може би той е човека на който трябва да приличат децата ни или на онази малка курва дето през минута предаваше някой !?!?!? Аз мога само да кажа,че на такива мекерета и педерасти/не знам как да ги нарека точно/трябва само бебета да им се правят.Онзи путьо - "рапъра" само дупе дето не даде за да стои близо до тъпите патки а и как да е друго яче,като момчето си е абсолютен педал и по държание,маниери,говорене и по всички параграфи - долен,продажен педал и даже от снощи - изрусен педал ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

Виж Кроки
аз не казах , че не е трябвало той да спечели .Като се замисли човек трудно е да се каже кой е най- достоен .Може би наистина бе Николай.Нека да е жив и здрав .Мен лично много ме подразни арогантното му поведение.И споделих.За мен Хората (не случайно с главно Х) с най-голямо достойнство бяха Жорката и Здравко.Мъжки момчета .Нямаше нужда просто Николай да сесамоизтъква в повече принизявайки другите.Той имаше умения и наистина нямаше нужда от това.
Много режисура имаше в цялата игра според мен !
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Виж приятелю,играта сървайвър е много коварна :idea: Много неща биха биле различни ако бяха успели да се преборят с Николай.Да, обаче не успяха поради ред причини,които и сами знаете - перфектната му игра на състезанията,където постоянно ги побеждаваше и не им остави възможност да го изгонят.Истината е такава,че и кьоравия ще я признае - Ако Николай не беше ги побеждавал на състезанията,сега този спор нямаше да го има и победителя щеше да е друг.Естественно че има страшна режисура и за да става предаването/шоуто/интересно и да печелят парички,просто си правят със тях уговорки за които ние нищо не знаем а само гадаем.И мен ме издразни Николай с някой неща,недей да си мислиш че не съм забелязал и аз негативните му страни но има една истина и тя е че ...ПОБЕДИТЕЛИТЕ НЕ ГИ СЪДЯТ !!!Нищо лично към никой от Вас нямам и няма и да имам.Всички сме приятели и се надявам да останем такива,въпреки и споровете по разни такива теми.истината обаче е очебийна и няма смисъл да я префантосваме и да не оценяваме реално нещата.За мен,в предните сървайвъри имаше толкова фалш,лъжа и наредени неща,че просто няма място за сравнение.Ако Николай не беше победил всички безцеремонно,мисля че пак щеше да има някаква режисура по простата причина че всички други участници просто бяха на едно посредственно ниво и трудно щеше да се излъчи така категорично победител.Поздрав на всички и нищо лично,просто това е истината и нищо друго !!!

snegk

Мнение от snegk »

Истената е че открадна фъстъците,истината е че го беше изстрах да се върне в племето,истината е видя цяла БЪЛГАРИЯ,че лъже,истената,че седържеше надменно,едва ли не другите са нищо.Това са факти.Аз не знам какво построи,тези къщички ги правехме когато бяхме на 6 годинки.Нищо лично.
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

Понеже просто си споделяме тука ... :lol:
Николай и на мен ми беше симпатичен донякъде.Ама по едно време се самозабрави според мен .Както и да е .За мен по важното е не , че той спечели . А защо нямаше по достоен.
Много ми прилича на БГ избори .Гласуваме за същите тъпанари , просто защото няма други . :drinkers:
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Аватар
djokoriboloveca
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от djokoriboloveca »

Резултат Николай-Спасмаминота 5-0.Резултат двубои с племената всички -0.Човека извел племето си до обединението без нито един изгонен.Най-добрия.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
snegk

Мнение от snegk »

Николай изхарчи вече парите ние все още го обсъждаме :lol: :lol: :lol: :roll: :rolleyes:
sharo1

Мнение от sharo1 »

Ашколсун на Ники , ЕВАЛА на Жени :rolleyes:

Изображение
Последно промяна от sharo1 на Сря Дек 24, 2008 4:30 pm, променено общо 1 път.
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от todoroshko »

Евала на кроки... със всичко което каза съм съгласен.Се едно пише от мое име! :drinkers:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

snegk написа:Истената е че открадна фъстъците,истината е че го беше изстрах да се върне в племето,истината е видя цяла БЪЛГАРИЯ,че лъже,истената,че седържеше надменно,едва ли не другите са нищо.Това са факти.Аз не знам какво построи,тези къщички ги правехме когато бяхме на 6 годинки.Нищо лично.
Илийка,абе приятелю,нали това са правилата на играта–че няма правилаИзображениеИ ако аз открадна нещо,ще взема ли да се изтъпанча пред окръжно МВР с краденото или направо да ида при н-ник сл.отдел да му се похваля Изображение Излъгал бил и цяла България го видяла а гласува за него :!: :idea: :!: :idea: Правилата позволяват това и ако не го позволяваха,щеше да бъде изгонен веднага.Питаш,кво бил построил !?!? Ами както казах и в предния пост,това което не построй беше РОДИЛЕН ДОМ,за па.....ри и пе......сти,които само ако им беше оставил възможност щяха да гоизядат жив и изгонят още в началото.А що се отнася до паричките,нека да си ги харчи с здраве и да си прави кефа,щото си го заслужи ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеНищо лично ИзображениеИзображениеИзображение

Публикувай отговор

Обратно към “Разни”