Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спининг пръчка и макара
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Спининг пръчка и макара
Знам , че има сигурно хиляда такива теми за което се извинявам.
Сега да си дойдем на думата. Искам да си взема хубава (ЛЕКА !) спининг пръчка и макара съответно. Ще я ползвам за костури и кленчета. Ходя и на язовири и на реки ако има значение. Бюджет - незнам , ако ми хареса нещо може и повече пари да дам или съответно обратното.
Разглеждах доста сайтове ,но така или иначе не си харесах нещо конкретно ,а и искам да видя какво ,ще кажете. Мерси предварително.
Сега да си дойдем на думата. Искам да си взема хубава (ЛЕКА !) спининг пръчка и макара съответно. Ще я ползвам за костури и кленчета. Ходя и на язовири и на реки ако има значение. Бюджет - незнам , ако ми хареса нещо може и повече пари да дам или съответно обратното.
Разглеждах доста сайтове ,но така или иначе не си харесах нещо конкретно ,а и искам да видя какво ,ще кажете. Мерси предварително.

-
- разбира нещата
Re: Спининг пръчка и макара
Aз избрах това само за 40 лв.

Макарата няма да я споменавам че ше ме бъзикат...

Макарата няма да я споменавам че ше ме бъзикат...
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
Това нещо какъв модел е ?
-
- разбира нещата
Тъп модел ....Граувел , 1.80 акция от 6-12 грама , тегло на пръта 80 грама .
Ама мене си ме кефи .Нежна въдичка е .
Ама мене си ме кефи .Нежна въдичка е .
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
Някой мнение за това:
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=922
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=944 (Модела 2,40 , акция 4-20)
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=922
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=944 (Модела 2,40 , акция 4-20)
аз също имам една пръчка на граувел-rc spin 210 l-малко е мека, ако търсиш кефа при вадене а ло-малки рибки-става, но за по-сигурно засичане тябва нещо по-твърдо. Препоръчвам ти berkley cherywood на 2,40 с 8-25 акцията- мн удобна, но малко по- тежка за такава пръчка с такава акция а с тази дължина става за доста голям диапазон водоеми(също я имам)
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
St. Croix си вземи щом не те бърка парата ..
)))

-
- кандидат преподавател
За костури и кленчета-средна хубост,но много леки и елегантнипръчка и макарка,общо за около 200 лв-"Шимано Катана",2,10м,акция 5-20 г,2 секции и "Риоби Заубер" размер 1000 или 2000.Това е вариант,проверен на практика,но при положение,че все още спинингарството не е основния ти вид риболов ежедневно и целогодишно.
Много са окюпазих ползвам една сопа 2.50м акция около 50-70гр. само сменям шпулата с влакното и мятам на дъно

кьоркефали
не е от най-удачните варианти ама е по-марзеливchopara написа:Много са окюпазих ползвам една сопа 2.50м акция около 50-70гр. само сменям шпулата с влакното и мятам на дъно![]()
![]()
кьоркефали
Вече направих избора си.
Може да изтриете темата ..

Последно промяна от Sharko_92 на Пон Дек 29, 2008 4:53 pm, променено общо 3 пъти.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Деца , това да не ви е магазина та тръкни , заключи
Начи има си мордератори на тоз подфорум и добре или зле те решават в такива случаи ! Демек за сега темата ще си живей още !

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Е па тя е мътво-родена кво да живейПавел Иванов написа: Демек за сега темата ще си живей още !

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- вече хвърля и на тежко
Здравейте и ЧНГ .На Коледа ми направиха подарък една пръчка Balzer Seatrout 10` edition IM6
length 3 m. action 5-25 двуколенна .Някъкви мнения за нея?Вижда ми се читава пръчка.
length 3 m. action 5-25 двуколенна .Някъкви мнения за нея?Вижда ми се читава пръчка.