Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Замризени ....
Модератор: Paublo_Eskobar
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Замризени ....
Здравейте колеги ! Честита голеда !
Искам да ви задам едно малко въпросче...
Та преди година бях чул един механизъм на захранване ама до сега не се бях сещал с настъпването на студът и снегът в пловдивско се сетих за един метод на захранване с бял,пинки,накълцан червен и всякакъв вид червей коит се замразява на кубчета в фризера и с дадените кубчета с големината като тези за ракията
се захранва. Дали някой от вас е използвал този метод на подхранване и ако да да си каже мнението за него има ли сполука няма ли ?
Мерси предварително !
Искам да ви задам едно малко въпросче...
Та преди година бях чул един механизъм на захранване ама до сега не се бях сещал с настъпването на студът и снегът в пловдивско се сетих за един метод на захранване с бял,пинки,накълцан червен и всякакъв вид червей коит се замразява на кубчета в фризера и с дадените кубчета с големината като тези за ракията

Мерси предварително !

Без риболов няма любов !
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Замризени ....
Колега ти основно за какъв вид риболов си ги ползвал ако си ги ползвал речен или в тихи води ? За какъв вид риба ?

Без риболов няма любов !
-
- разбира нещата
Този вид захранваме съм го пробвал през ранна пролет, дори като се замисля и на закриването. Иска се водата да е малко по - топла за да могат соковете на захранката да се разпространят във водата. Иначе за караконджули е номер 1 на тихи води на малка до средна дълбочина!!!

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
BZI Ами разполагам с повече жълъдов червей дали няма да стане номера сега да захранвам за Скобар(алай) ?BZI написа:Този вид захранваме съм го пробвал през ранна пролет, дори като се замисля и на закриването. Иска се водата да е малко по - топла за да могат соковете на захранката да се разпространят във водата. Иначе за караконджули е номер 1 на тихи води на малка до средна дълбочина!!!
Ама като се замисля сега е студено и най-много да си го похабя ....

Без риболов няма любов !
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ти си голям баровец да захранваш с жълъдов.Ако хвърлиш в реката бучка лед с червеи,не знам дали изобщо ще стигне дъното.След като се размрази го объркай с пръст след това трябва да знаеш какво следва. 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
butnik Ами аз не ходя да си го копувам обикалям по голрите и си го събирам! 

Без риболов няма любов !
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Не ми се влизат в безсмислени спорове,но зимно време когато рибата ти е групирана си спестявай червеите,мервейте и всякакви храни.Не знам колко риболова имаш зимно време,ама и рибата ти го посдсказва, не става само с ядене.....иска и пиене.Аре със здраве,питай сонито,той е голям специалист по речния риболов.ExTaZzY написа:butnik Ами аз не ходя да си го копувам обикалям по голрите и си го събирам!
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
butnik Таз година ще съм за 5-6 път на зимен риболов и г/д имам слуки с малки исклиучения просто по темата писах дали някои е исползвал метода ....

Без риболов няма любов !
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Зимата алаите се групират на големи пасажи.Става на реч за студените дни,тогава не е необходима захранка,само трябва да се разхождаш покрай реката и да следиш рибите къде играят.И за това има много гелета,по простата причина,че рибите са гъсти и се закачат и външно и като си с малък номер кука,и не си засекал добре,рибите се откачат.Поради тази причина и доста недобросъвестни колеги прибягват до тройките през този сезон. 

Имам една чудинка !
Така замръзена захранката няма ли да е по лека и да плува вув водата

За един ден на риба , Господ два дена дава !
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Tetko,прочети ми внимателно постовете които съм писъл по нагоре.Разбира се ,че няма да стигнат до дъното.Само с лепило и едър пясък.tetko написа:Имам една чудинка !
Пропуснал сум гоbutnik написа:Ако хвърлиш в реката бучка лед с червеи,не знам дали изобщо ще стигне дъното.

За един ден на риба , Господ два дена дава !