Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

ИНФО ЗА БУРГАС
Модератори: emo vasilev, alekst
- lefera
- вече хвърля и на тежко
ИНФО ЗА БУРГАС
ЕТО КАКВИ ЗМЕИОВЕ СЕ ЛОВЯХА В МОРЕТО КРАИ ВАРВАРА ТАЗИ НЕДЕЛЯ. ЛИХНУСА СЕГА Е УЖАСНО ВКУСЕН
ЛОДКИТЕ ВЗИМАТ НА МРЕЖИ ДОСТА ЕДЪР КАРАГИОЗ И ЗА МОЕ ГОЛЯМО УЧУДВАНЕ СТРАШНО ЕДЪР МЕДЖИД (ПО4ТИ КОЛКОТО ТОЗИ ЛИХНУС)
[/URL][/img]
ЛОДКИТЕ ВЗИМАТ НА МРЕЖИ ДОСТА ЕДЪР КАРАГИОЗ И ЗА МОЕ ГОЛЯМО УЧУДВАНЕ СТРАШНО ЕДЪР МЕДЖИД (ПО4ТИ КОЛКОТО ТОЗИ ЛИХНУС)

ПРОВИНЦИЯТА Е ТАМ КЪДЕТО НЯМА МОРЕ
- lefera
- вече хвърля и на тежко
В РИБАРСКОТО СЕЛИЩЕ НА ВАРВАРА КОТКИТЕ СЕ ПРЕПИЧАХА ДОВОЛНИ И МЪРЗЕЛИВО НА СЛЪНЦЕ. ЯВНО СА СЕ ОМАЗАЛИ С КАРАГИОЗ И ТЕ ГОРКИТЕ
[/URL]
[/img]http://www.bgphoto.net/request/photo/14 ... 21208/.jpg[/IMG][/URL]

[/img]http://www.bgphoto.net/request/photo/14 ... 21208/.jpg[/IMG][/URL]
ПРОВИНЦИЯТА Е ТАМ КЪДЕТО НЯМА МОРЕ
- петър власев
- разбира нещата
- barutchiata ©
- Администратор
- петър власев
- разбира нещата
Браво колеги...хайде започна се...докато Док и Лефера пускат добри снимки за отличен риболов...то ние в Бургас направихме поредната сбирка на Японското пристанище и след това в кв.Сарафово...риба-0 но спомени и рибарски лакърдии много...

Присъствали Кирчо,Денчо и племенник , моя милост и синът ми Георги...

Най-интересното бе , че един холандски моряк от плаващия кран никога не бе виждал как излежда Траби отвътре и от вън...отворихме ми капака...да види моторчето, а след това и седна вътре за малка фото сесия...щракахче снимки аз и един холандец от Крана...хахаха...къв майтап стана като ме запита колко струва возилото и дали се продава...изцъкли се като разбра , че е само 100 евро цената тук на подобно Траби...а в Холандия ...1000 и нагоре хахаха...колекционерска рядкост...Не му го продадох Трабиту за голямо огорчение на холандеца...

Присъствали Кирчо,Денчо и племенник , моя милост и синът ми Георги...

Най-интересното бе , че един холандски моряк от плаващия кран никога не бе виждал как излежда Траби отвътре и от вън...отворихме ми капака...да види моторчето, а след това и седна вътре за малка фото сесия...щракахче снимки аз и един холандец от Крана...хахаха...къв майтап стана като ме запита колко струва возилото и дали се продава...изцъкли се като разбра , че е само 100 евро цената тук на подобно Траби...а в Холандия ...1000 и нагоре хахаха...колекционерска рядкост...Не му го продадох Трабиту за голямо огорчение на холандеца...