Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Къде да се търси в Северозападна България щука 2
Модератор: sapuna
Къде да се търси в Северозападна България щука 2
Добър обект за риболов на едра щука беше язовир "Божурица" близо до Видин. От няколко годининасам там излизаха прилични екземпляри, понякога и над 4 кг. Имаше и едра бяла риба, но популацията й е доста по-малка от тази на щуката...
Пиша всичко в минало време, защото от миналата година насам собственика усърдно се опитва да съсипе язовира и по всичко личи, че ще успее
Миналата година бе по-внимателен с мрежите, защото бе пускал малки шаранчета и толстолоб, но тази година се оказа, че язовирът ще бъде продаден на друг "собственик" и нещата стават страшни
Започнали са да изпускат язовира (на 31-ви бях там), като най-вероятно имат намерение да го "почистят" преди да е преминал в други ръце. Ей това сме ние - съсипваме всичко заради собствения си гъз и не ни дреме, че унищожаваме нещо създадено в продължение на 10 години. Още по-малко ни е зор дали някога тази риба ще се възстанови в същия си вид и ако да - след колко време... Остава ни единствено надеждата, че все някоя риба ще се спаси и след време пак ще се радваме на добри улови в "Божурица" 
Пиша всичко в минало време, защото от миналата година насам собственика усърдно се опитва да съсипе язовира и по всичко личи, че ще успее

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Привет колега. Това не е епизодичен случай с този язовир. Имаше един много приличен язовир в с. Комощица преди една две години. Ловеше се различна риба - шаран, таранка, костур/едър/, прилични щуки зимно време. За Никулден 2004 арендатора реши да направи големите пачки и ............прекопа стената. Улова му бил ............две щуки по кило
- Живко Василев
- разбира нещата
Re: Къде да се търси в Северозападна България щука 2
Стефко голям кеп използваш на последната снимка

Лелее, човече, как успя да я изровиш тая тема отпреди 3 г.jivas написа:Стефко голям кеп използваш на последната снимка![]()

- Живко Василев
- разбира нещата
Вярно била от 3 години.
Ми излезна ми като нова най от горе
.Въпреки това кепа е 

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
- Румбата
- разбира нещата
Да се включа и аз ! Щука знам на 2 места , язовира в Бели Извор и Софрониево /Огоста/- под бента ! Там съм ловил -там казвам ! 

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
Шабла,Езерец и Дуран Кулак но за повечето от вас е доста далечко макар че там е рай за щукарите и любителите наизскуственните примамки 

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
<- NW * NE ->BigBerta написа:Шабла,Езерец и Дуран Кулак
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
sapuna написа:<- NW * NE ->BigBerta написа:Шабла,Езерец и Дуран Кулак

Мите, зависи от гледната точка де...Ако си навътре в морето под определен ъгъл, Шабла все ще ти се падне някак на северозапад.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...