Златен билет за 2009г.

Информация за риболовния билет

Модератор: sapuna

sharo1

Златен билет за 2009г.

Мнение от sharo1 »

То мноо трудно да си извадиш билет :evil: у нашия град.Срещам г-жата на центъра в 12, 00 ч и най учтиво я питам кога ще работи.А тя :,,-Ми в 13, 00 часа след обедната почивка,,.Викам си ОК.Таман едно кафе да пия.Отовам в 13,30 , ама нанай.Звъня на шефа и ,а той:,,-Кажи ми кво да направя , ще чакаш,,. Аз да му казвам :evil: :twisted: :evil: . Излизам бесен вече , паля цигара,следва мотане по илиците ,второ кафе.Гледам я по едно време г-жата се мотка по магазините.Часа станал 14,30.казвам :-Добър ден, днеска ще работите ли с клиенти. Отговора е :-Да.,,- И от колко часа , от 16,00 ли?,,-викам аз.
Нема оправия ей,миналата година същата работа , само че три дена я гоня ,по кафетата.Сякаш и бащиния таа служба. :smt093

п-с: Г-жата се казва Нежля Мъстънова.
Някай ако иска да я поздрави.
saksi
фен клуб-скобар

Re: Златен билет за 2009г.

Мнение от saksi »

Аз я поздравявам......изодзадзе :D
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Пък аз шефа и щот я държи на работа :ANAL:
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от майсторчето страхил »

Внимавайте какво им пожелавате :wink: ,нали знаете под шапката на кое министерство са :wink: .
п.п.Между другото и аз поднових моя,само един път ме върнаха :lol: .
За тези от В.Търново: Първо си платете в някоя банка или в пощата,не приемат пари на място както миналата година.
ПРИЕМНИ дни само вторник и четвъртък :smt023
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

И тва министерство пот*рчиха :twisted:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

някои има ли инфо за Пловдив как става пак ли е като миналата година на място и колко пари се плаща ?
Изображение
Без риболов няма любов !
Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svetlio86 »

И аз имах твоя проблем със същата госпожа!!!Понеже баба ми е от Севлиево и на връщане от САЩ бях за 2 дни там реших да отида за риба!!!Ама нямам билет!Отидох аз до ИАРА(да им е.а м.....а) в 10 часа в четвъртък 2ри октомври и какво да видя????Няма никой и вратата заключена!!!Какво да праим сега???Намерих телефона на шефа на ИАРА Севлиево и никои не ми вдигна и се ядосах и звъннах в Габрово!!!От там един доста любезен господин ми каза,че ще се обади да провери,но в близкия 1 час никой не благоволи да се появи!!!Прибрах се аз да хапна и към 2 часа пак бях там до 3 ама пак нищо и пак звънях в Габрово и на шефа на Севлиевското Иара ама нищо!!!
П.С.Та за тези невинни хорица имам само да има кажа мерси за проваленият ми излет и това е специален поздрав за вас :butthead: :finga:
Най си ми е добре,когато съм сред природата :)....................................................За Риба с бутилка бира
Аватар
lubaka76
новобранец
новобранец

Мнение от lubaka76 »

Абе Иче то цялата им работа на ИАРА в Севлиево е такава,все едно не знаеш :twisted: :twisted: А пък за г-жа Мъстънова специален поздрав от мен :finga: :finga: :butthead:
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

За съжаление е такава ситуацията не само при вас,много брюрократщина.Но ,във връзка с новите билети ,по информация на в.Рибар от днес ,за язовирите обнародвани в Държавен вестник/първоначално 14+още 19 в най-скоро време/ ще важат само членски карти на СЛРБ за цяла България.Карти от други сдружения,частни който имат право също да кандидатсват за стопанисване на даден водоем ,няма да важат за цялата страна,а само за водоема който стопанисват.Ако някой вече е извадил от двата билета ,може да казва кое ,как.Миналата година правиха отстъпка от билета ,ако си извадил членска карта,заложено е в закона.
п.с.Изрових списъка с язовири за който ще важи членската карта на НСЛР ,но от кога?А, може би вече ги изискват?"Поживьом и увидем" :D
Изображение
Извинявам се за лошото качество ,но другата техника за снимане не ми е под ръка :oops:
Последно промяна от MITKO70 на Вто Яну 06, 2009 7:21 pm, променено общо 1 път.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от майсторчето страхил »

Днес госпожата беше любезна да ми обясни че засега несе знае.Нямало опасност да ме изгонят от водоем ,исключай язовирите които се стопанисваха и по рано от ловно -рибарския.Тези здружения били под въпрос ама :smt017
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
Аватар
dedeff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dedeff »

TRANSKI RIBAR написа:И тва министерство пот*рчиха :twisted:

:smt023 :smt023
:smt023
Без жени можем,без риболов не можем!
Аватар
vladimir1974
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от vladimir1974 »

като си извадиш билет можеш да се оплачиш тук таме,но я снимай по магазините в работно време да имаш доказателства.обади се на господари на ефира или на някоя местна тв.То е ясно,че шефа я ебе...тя за туй е все още на работа ..не се нерви успешна година :smt023
kasmet
Аватар
MuTaKa
фен клуб-скобар

Мнение от MuTaKa »

има много поздрави от мене ........... :finga: :finga: :butthead: :finga:
sharo1

Мнение от sharo1 »

Вчвера бях толкова афектиран от случката че бях забравил да се пофаля и ГОРДО ДА КАЖА:
Днес и утре ,2 дена съм-БРАКОНИЕР :twisted:

Май това е за друга тема,ама карай.

Та значи ,като ми прие платежните от банката ,оная ми иска снимка и лична карта за данните за новия билет.Аз обаче не я носех и и давам старият билет който изтича на 08.01.1009г.Билетите ги вадели на Габрово и трябвало да изчакам до петък.
Ама не каза кой месец. :rolleyes: Така че до този петък съм без билет .
И ми вика с платежната бланка не можеш да ходиш за риба.
Тя ще ми каже на мене.Платил съм си и заминавам.

АМАН ОТ БРАКОНИЕРИ Изображение
moholovka
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от moholovka »

Ха тази година 3 месеца ходих с платежни на риба, пък уж в столицата е по нормална работата :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовен билет и документи”