Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Род Под
Модератор: sapuna
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Re: Рот Под
Не, не става дума за един сайт! Неможеш да ме убедиш че всички магазини в англия продават на загуба, за да се морят едни други. Най малкото ще е довреме... Намери нещо в английски магазин, което да е по скъпо от същото в българия! Тук не става дума за акцизни стоки, та да се оправдаваме и с държавата. Или ни дерете кожите, или на вас ви дерат кожите, а ако е второто...пак е ваша грешка, обаче е за наша сметка! Едва ли някой ще се върже, че шимано, престън, дайва продават на българските вносители два пъти по-скъпо, отколкото продава английският вносител включая надценката му. Все едно собственика на силистренси магазин да се заоправдава пред софийският си колега, че му е голям наема... Неможеш да ме убедиш още че за транспорт на една щека плащате повече, отколкото се плаща за транспорта на една лека кола от щатите....carpsliven2 написа:Аз тва ви обеснявам ама вие неискате да го разберете .. на ви един пример.. сливенски магазин пуска свинско месо 4 лева килограма .. и се започват опашки и всички почват да плюят другите нормални търговци .. не е трудно да се сетиш че конкуренция ще има винаги.. +тва .. тоз апарат дето си го взел за 100$ .. апък в технополис е 300... някъде може и да е 50 лева .. Аз съм купувал шимана по 40-50 лева и съм ги пускал по 20 лева .. Са разбрахте ли ме куде се получават разликите в цените. Мога да продавам и по-ефтено от самия производител. Ако пазариш редовно от този сайт дето си пазарил ще разбереш с времето че, морето не е до колене
- carpsliven2
- сериозен играч
Re: Род Под
Тъй де .. разбрахме се .. вярно е че е за сметка на купувачите ... но онез (гадове) несъжеляват никой .. щи дадът да продаваш само ако гарантираш поне 20 милиона годишно.. и хиляди изисквания и глупости... абе като видат Българин навсякаде ... ни имат за индиянци ... освен китайците .. единствено те ни подават ръка.. както и да е да не оспамваме темата .. лично мое мнение е : китайския род под по нищо неотстъпва на английйския
Всеки сам решава къв да си вземе .. на моя четирипод ли кво му викат .. нямам засега снимка да пусна на колегата,освен таз на аватара.. Никога несъм го вързвал дори .. и никога не е падал на вятър .. а е имало колеги до мен , дето при вятър са им падали родподите .. и после търсат такъв кат моя да си вземат..
затва мисла че четриподите са най-добри... без значение ква марка са... може и да несъм прав .. но така си мисла 

Като цяло всичко опира до възможностите на всеки.Дали ще е английски или Англокитайски маи е без значение.Стига да можещ да си го позволиш,да имаш време да го ползваш. И най важното да хващаш само големи риби,а не нас да правят на риби.
Последно промяна от bokooll на Нед Яну 11, 2009 5:27 pm, променено общо 1 път.
-
- разбира нещата
Ако пазариш редовно от този сайт дето си пазарил ще разбереш с времето че, морето не е до колене 
Aко може ,колега малко да ни разясниш ,че маи-маи ще ме канят за акционер в Е_bay
Пп:аз имам 2 часовника,макара,и поръчка за мач на 3,6,а акционер ша ставам зарад ЖИНАТА
(направо съм пред фалит и то заради гримове,ботуши и парцалки за нея и детето)Та питането ми е съвсем сериозно

Пп:аз имам 2 часовника,макара,и поръчка за мач на 3,6,а акционер ша ставам зарад ЖИНАТА

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
- carpsliven2
- сериозен играч
Немога да ти дам съвет... когато несъм сигорен.. расправят някви работи .. ама възможно е да са лъжи.

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
-
- разбира нещата
ок.благодарско,засега нямам проблемиcarpsliven2 написа:Немога да ти дам съвет... когато несъм сигорен.. расправят някви работи .. ама възможно е да са лъжи.

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
SecretCarp, имаш ЛС относно род пода дето не си го ползвал. 

- carpsliven2
- сериозен играч
Хах .. те вече мноо хора требва да го черпат... той с неговата мания да си купува се по-ново и да продава старите на полвин цена ... ама тва само загуба на пари ..

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
carpsliven2 написа:Хах .. те вече мноо хора требва да го черпат... той с неговата мания да си купува се по-ново и да продава старите на полвин цена ... ама тва само загуба на пари ..![]()

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!