Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- Моряка
- кандидат преподавател
Re: С ЛОДКА В МОРЕТО
gmurkacha написа: 30 и заргани хванах още ги има.

А сега де? 

И аз също съм разбит и ще следя. Надявам се гмуркач да споделяш за уловените зизита занапред!Моряка написа: Ти ма разби брато,вече с интерес ще ти следя постовете
моряк и карид -изумявайте се момчета но мен това не ме учудва .Преди 3 години на 16 ЯНУАРИ на тюленово хванах 25 ПОВТАРЯМ 25бр.зарган на плувка вземаха вяло но ВЗЕМАХА следете и аз какво пеша но ... това е
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Даже и клип ще ви пусна с моето изумление че по това време хванах.2007 на 5 и 6 декември за двата дена хванах около 130 заргана.Не знам какво толкова ви учудва това?Природа аномалий колкото искате.Тази година времето беше топло до преди да завали снега водата в морето беше 11 градуса защо да няма риба,това че вие не я търсите не означава че я няма.
айде пак упряхме до моята котва
- въже си има и верига
- мир да има ....аз нал съм си много скромен я пускам тая снимка вече втори път
....а тая снимка вече е архивна - котвата остана на един мидарник 

- мир да има ....аз нал съм си много скромен я пускам тая снимка вече втори път

Даже ти е къса веригатаБулти написа:айде пак упряхме до моята котва- въже си има и верига
![]()
- мир да има ....аз нал съм си много скромен я пускам тая снимка вече втори път....а тая снимка вече е архивна - котвата остана на един мидарник

-
- вече хвърля и на тежко
Колеги, чета с удоволствие дискусията за котвите, но не смятате ли, че мястото и е в темата за котвите, при екипировка. Моля администраторите, ако е възможно, да прехвърлят или копират тази част от дискусията там. Извинявам се за намесата, но все пак ще е доста по-прегледно и в по-голяма полза на "кандидат морските вълци". 

!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!
...ай стига бре!nikgeo написа:Колеги, чета с удоволствие дискусията за котвите, но не смятате ли, че мястото и е в темата за котвите, при екипировка. Моля администраторите, ако е възможно, да прехвърлят или копират тази част от дискусията там. Извинявам се за намесата, но все пак ще е доста по-прегледно и в по-голяма полза на "кандидат морските вълци".
-
- вече хвърля и на тежко
петко стоянов написа:...ай стига бре!nikgeo написа:Колеги, чета с удоволствие дискусията за котвите, но не смятате ли, че мястото и е в темата за котвите, при екипировка. Моля администраторите, ако е възможно, да прехвърлят или копират тази част от дискусията там. Извинявам се за намесата, но все пак ще е доста по-прегледно и в по-голяма полза на "кандидат морските вълци".
???

!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!
ако требеше да се мести, щяха да я преместят вече 

Кире втората част едва ся я гледах - Честно , кърти мифки !!!Браво !!! 

- Моряка
- кандидат преподавател
Ей този "спор"така да се нарече е доказателство,че хем е за в Морски риболов,хем за екипировка.Да се чудиш къде да пишеш.Аз пуснах мойта котва да покажа на колегата лесна за изработка доказана котва за гумена лодчица,без заварки и т.н.изработена за 15мин.Оттук нататък котви мноооого като се мине през" Бургаските" и както писа Василев с 6 метра верига за 50метрови дълбочини(минимум) течения и чак до корабните.Всеки е прав,като гледа лодката си.Мен пък ме е яд ,че преди да се запозная с Киро минаха 4 котви през погледа ми и отидаха за скраб 

А сега де? 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ей,много сте спамили тука.Темата по котви,мотори и тем подобни е за "Екипировка"
Ако някой не си види по-нататък мнението,да не се сърди.
Да ама и ний ходим на работа,не мога по цял ден да стоя пред компа.петко стоянов написа:ако требеше да се мести, щяха да я преместят вече
Ако някой не си види по-нататък мнението,да не се сърди.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ако имаш проблем с клипа,мога да ти помогна,а иначе ще ми е интересно да го видя.Малко са клиповете от нашето море.gmurkacha написа:Даже и клип ще ви пусна с моето изумление че по това време хванах.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА