Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

баластририте в Старозагорско
Модератор: Кърцата
- ivanka
- Модератор
- Обратна връзка:
баластририте в Старозагорско
Привет на всички,
с fixxer смятаме да прекараме почивките около 24 май в Старозагорския край. Там доколкото знам за риболов са разрешени баластиерите около Ягода и Шаново. Ходили сме там веднъж в началото на април и хванахме само малко дребни червеноперки. Ако има някой запознат с района и каква риба да търсим и на какво, моля да сподели с нас опита си. Ако пък ли не след празниците ние ще разказваме
Наслука на всички колеги и весели празници
с fixxer смятаме да прекараме почивките около 24 май в Старозагорския край. Там доколкото знам за риболов са разрешени баластиерите около Ягода и Шаново. Ходили сме там веднъж в началото на април и хванахме само малко дребни червеноперки. Ако има някой запознат с района и каква риба да търсим и на какво, моля да сподели с нас опита си. Ако пък ли не след празниците ние ще разказваме

Наслука на всички колеги и весели празници

-
- новобранец
- Обратна връзка:
цяло лято ме нямаше и за съжаление нямах достъп до нет, затова се извинявам за фрапиращото закъснение с поста........
ако пак решите да идвате насам-обадете се:) ще ви препоръчам небезизвестният ТЕЦ1 и няколко язовира около Раднево:)
на ТЕЦ-а има сом и шаран, за Раднево знам че излиза толстолоб и пак шаран:)
ми това е
НАСЛУКА!
ако пак решите да идвате насам-обадете се:) ще ви препоръчам небезизвестният ТЕЦ1 и няколко язовира около Раднево:)
на ТЕЦ-а има сом и шаран, за Раднево знам че излиза толстолоб и пак шаран:)
ми това е

НАСЛУКА!