Организират чрез интернет протест пред парламента!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Re: Организират чрез интернет протест пред парламента!

Мнение от Венелин Радушев »

:smt044 :smt044 :smt044 :smt044
Кроки, успокой се, не съм един от "тях". Просто не мисля като вас. Не съм твърдял че ти/вие ще трошите. Гаменчетата ще трошат...сидеров обаче ще каже че са били гневни атакисти, а борисов че полицията е много зле откак го няма него... Пак да те успокоя....не съм от тях. Аз съм един човек, обичащ риболова, учащ в школата наречена "форум.нариба.ком".... Работя в частна фирма, не съм обвързан с никоя политическа сила, дори не съм привърженик на никоя. Ужас...аха аха и ще ме разкрият.... :lol:
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Ало, един от по-горе пишештите /мензис ли е ,не мога да си го преведа/,вземи брат като инакомислещ си отвори една друга темичка и си списвай зашеметявашти те си умозаключения :idea: А и до колкото виждам адреса ти ,я вземи се пусни по голямата ни гранична река /може и въдица да си вземеш /,пък да видим къде ще акустираш :idea: Най-вероятно там ще имаш доста съидейници :idea: Айде с пълна ГАЗ натам -попътен вятър :smt039
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
петър василев

Мнение от петър василев »

bkd написа:Ало, един от по-горе пишештите /мензис ли е ,не мога да си го преведа/,вземи брат като инакомислещ си отвори една друга темичка и си списвай зашеметявашти те си умозаключения :idea: А и до колкото виждам адреса ти ,я вземи се пусни по голямата ни гранична река /може и въдица да си вземеш /,пък да видим къде ще акустираш :idea: Най-вероятно там ще имаш доста съидейници :idea: Айде с пълна ГАЗ натам -попътен вятър :smt039
:lol: :lol: :lol: :lol: Ти направо ма уби, бе колега :lol:
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

А уж немаше да усетим кризата в БГ-то :lol:

Цитат от статията: Единственият инструмент за защита на хората – това е държавата, заяви още Станишев.
И идва въпроса? Те приемат се за хора или за държава? :smt017 :smt017 :smt017
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=319613 Прочетете и коментарите :lol:

Изображение
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

БОССЕ добър звук вадиш ,но и ти прекали ,то бива снимки на щуки ма тази слънчевка дойде в повече, стига коментари , както се пееше :-Много минаааааааааа,мъъъъъничко остаааанаааа!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
lusienn
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

Krokibg написа:Nemeziss,имам ли ти вид на човек,който ще отиде там да хвърля бомби и да чупи витрини !?!?!?Имам ли ти вид,че футболни хулигани са в състояние да ме подведат и да тръгна да правя погроми !?!?!? Е,няма да стане,просто можеш да успокоиш работодателите си,че само ще стоя и ще дам просто подкрепата си и с това ще потвърдя че ми писна от лъжите им,от наглоста им и просто да знаят че аз не съм овца и техните постоянни лъжи и замазвания по медийте изобщо не хващат декиш !!!!!Никога не бих отишъл да стачкувам и между временно да започна да чупя магазините на хората дето са вложили идея,пари,време и нерви за да си хранят семействата.Нищо че между магазините на нормалните хора има такива и на крадци от всички досегашни правителства и на тези които сега ме крадат.отивам да дам подкрепата си за това,че някакви турци,понеже в момента технитеса на власт,си позволиха лукса да ме рекетирет :shock: Отивам,там защото в противен случай,трябва да взема една арматура 1,5 метра - ф/40 и да ги повикам на центъра на града и да им дам на тези 20 000 лв.Да,мога да го направя и те уверявам - много професионално и мазно.Ще ги удрям в простите глави,докато не им изтече мозъка по плочките.Да,но тогава трябва да забравя за семейството ми/имам три деца/да се простя с мисълта че ще ги гледам как растат пред мен и ако имат нужда от помоща ми,да съм до тях и т.н и т.н.Спри да ме убеждаваш и да Ми/Ни вменяваш неща които няма да правим,понеже още не сме отишли,и ние не знаем какво точно ще правим !!!Много си мазен,и от самолет,човек вижда и разбира с кой си има работа.За мен си един от тези,които са в системата и наблюдават големи и сплотени групи хора,които са в състояние да навредят по някакъв начин на твоите работодатели.Такива като теб,ги е имало,има и ще ги има още много години,докато някой ден побеснелия народ не Ви помете заради мръсотийте които сте правили и правите.Заради долните ви активни мероприятия които провеждате,за да омаскарите всичко и за да си подсигурите жалкото бъдеще на което сте обречени заедно с нас.Ти,предполагам,щом така яростно ни агитираш,да не ходим да звъним на вратите на тези дето те хранят,си добре материално ??? А другите ти роднини,добре ли са???Имат ли какво да ядат? Толкова Ви е страх в тази система да си кажете истината,че просто нямам думи.Така стриктно изпълнявате нарежданията им,че просто е робско поведение!!!И всичко това го пръвите въпреки че на вас виВи дават трохите а те грабят милиони и т.н и т.н.Абе,майната ти и на теб и на твоята партия,която и да е тя.Спри да ми даваш съвети,просто не е необходимо колегите даже и да отговарят на твоите словоизлияния.Пиши си сам,аз просто не те чета - знам какво ще напишеш предварително !!!
Такива като теб,има във всички по.големи форуми,цял ден сте на компа и гледате и анализирате хорското недоволство,за да знаят горе крадците какво става и ако се заговори за стачки,първата ви задача е да се намесите и да направите всичко възможно да ги разедините.Това колега се учи в първи клас и ако човек е ходил на училище,няма как да му убегне.Ако пък ли не си от онези щатните,просто си нямаш на представа че си им като близнак.
Колеги,спрете да му отговаряте и нека му одрежат заплатата че не си е свършил работата ИзображениеИзображениеИзображение

Давайте да отиваме да поскачаме пред парламента че стана студено ИзображениеИзображение
:smt023 И НА МЕН МИ ПУКА
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
петър василев

Мнение от петър василев »

С риск да стана неприятен на много колеги от форума казвам,че ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,избягал съм от БЪЛГАРИЯ,ЗАЩОТО ,,,,,,,,,,,,,,,,какво да ви кажа бе хора,от една страна всичко българско ми е свято ,от друга,,,лоша сган сме ние българите,лош народ.Не казвам,че всички сме такива,но процентите са трогателни.Хванал някой си една голяма риба,дай да го очерним.Това е един от многото примери ,които можем да дадем ,че докато стигнем до политиката,този с голямата риба вече е мъртав,защото е уловил риба по-голяма от моята.Ей такива сме ние БЪЛГАРИТЕ.Много завист и много злоба и за това не е виновен гражданина а политиката,но си го имаме и в гена.Онзи ден научих ,че един мой познат тук от ГЪРЦИЯ си заминал за България,след 16 годишен интервал и замъкнал хазяина си с 6 месеца неплатен наем.От гр.Пазарджик изпраща много поздрави на хазяина си и да пие една студена вода му вика.Какво да кажа на човечеца,много свестен човечец,на тия наеми и той се надявал.Е затова бях го писал някъде,,,,,,,,,незнам дали ще стигнат и три поколения за да станем и ние хора.Сега искам да ВИ задам един въпрос и той е ;ПОЗНАВАТЕ ЛИ БЪЛГАРИНА ?И ако не го познавате излезте в чужбина за да го опознаете.Ааааааааааааааа да се върна в темата и да се уточня,,,,,,,по-точно избягах от комунистическата върхушка,която и до ден днешен вършее.Всички в парламента,господа ,са бивши комунисти,БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ,ДАЖЕ И ФЕСОВЕТЕ.Как да се отървем от тях незнам.За съжаление парата командва,пък парите са в тях. :(
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Вярвате или не,точно човек от комунистите,един ден преди няколко месеца ,след мой въпрос ми отговори,че никога няма да се оправим.Ние,казва нямаме страх ни от бог нито от нищо.Хората навън ходят всяка неделя задължително на църква а ние в кръчмата.Проведохме,много дълаг разговор но нямам намерение да пиша романа глад,Вие сте го чели.Убеден съм,че полицаи,скрити/тайни/ или не,също мислят като нас,но от тях има такива,които са по бетер и от еничерите и биха продали и майка си,само заради една нашивка.На 90% от тях им идва да грабнат автоматите,но няма кой да им даде кураж,защото между тях също витае духчето на Биг Брадър/дори и да не си го признават е така/,не с едно око,ами с четири !!!И накрая да кажа,няма значение кой гледа,слуша или правокира,просто предния пост се поолях и захапах Немезис та и на Канибализъм ме избиИзображение Но да ви кажа,когато някой ви рекитира,а преди това сте нямали нищо против него,направо ви идва да го изядете,повярвайте миИзображениеЗа голяма беда,аз и мога да го направя но нямам желание да си зачерням живота,знаете ли какви нерви ми коства и самообладание за да се здържа и да не се омацам с лайна!!!Как един умен и трезво мислещ няма при тези идиоти/УПРАВЛЯВАЩИТЕ/,направо акъла не ми го побира.Малко парички/хубави заплати/,даване на достъп до фондовете за да се вдигне икономиката и от там държавата,да помагат поне малко от малко на бизнеса ито не с пари а с въвеждане на правила и ред в зделки и т.н,спиране на рекета от разни -ДОКТОРИ,КАТАДЖИЙ,ОБЩИНАРИ,КОНДУКТОРИ,ДИРЕКТОРИ И УЧИТЕЛИ, иииииииии...иииии...КОЙТО ОТ ТЯХ,ИМАТ МАЛКО ПОВЕЧЕ АКЪЛ И ГО НАПРАВЯТ,ПРОСТО НЯМА ДА ПАДНАТ ОТ ВЛАСТ СЛЕДВАЩИТЕ 50 ГОДИНИ.

Така мисля аз,но се чудя,аз уж съм нормален човек,нямам висше образование,нямам претенций да съм тъпкан с мозъкИзображениеМоже ли аз тъпака да знам какво трябва да се направи за да са във власта дълги години и никой да не си помисля да ги бута,дори и да покрадват - малко, а те много умните политици с по три висши да са толкова прости или на такива се правятИзображениеИзображениеКофти то е,че май наистина са тъпи,защото ако са умни и го направят,няма да се налага да са продажници на кръвта си,народа и България.Само простотия ша да е тяхното а ние дайте да одим да подскачаме,че е студено и замръзвам ИзображениеИзображениеИзображение
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Ал , пък и други колеги се стремяха да обедят другите, че протестът не бил от политически партии организиран. Че били свободни сдружения и т.н. Да ама вчера по ТВ видях подготовката на ДСБ, за 14.01. Те са си фабрично направили стотици плакати, постери лозунги, знамена и т.н. Това не ще да е спонтанно недоволство от студентите и футболните запалянковци! Това си е сценарий подготвян от началото на зимата. Видяхме един от кандидат жокеите на бялата ви кобила. Чакам да се обявят и другите трима! Старият хитрец ги изпревари с едни гърди и ще падне голямо надскачане. Да, гневът на един от нещо, на втори от второ и на трети от трето, лесно може да се насочи в угода на четвърти. А после да загорчи от това , че си надиплил отново най-отгоре на страната ни стари изцапани гащи! Избори, а не метеж! Видяхме анархията в Гърция. Едно насилие поражда в отговор друго. Аз не искам насилие! Не искам и който и да било от вас да е на местото на тези, дето си загубиха магазини, складове, коли, къщи, здраве! Искам свободни, демократични избори на достойни личности! Много от вас познавам лично, като патриоти, отговорни и честни хора! Не ми се ще да сте употребени за чужд и известен интерес! Не искам вражда помежду ни! Няма да вземам повече отношение! Всеки си взема лично решението! :idea:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Диканаров, Далече съм от мисълта за партии,
фудболни холигани и тн......

Въпросът е че има и друга страна монетата.... има и нормали граждни в тази държава, които трябва да сме по единни във всяко едно отношение.... въпрос на гледна точка...
А това че вашето поколение е УПОТРЕБЕНО си е ваш проблем! Да не сте спали!

Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fider »

Диканаров написа: Видяхме един от кандидат жокеите на бялата ви кобила. Видяхме анархията в Гърция. Искам свободни, демократични избори на достойни личности!
Така е жокеите се готвят да яхнат коня на недоволството,но този път да внимават защото може да хапнат дървото още на площада.Относно анархията в Гърция тя е единствената причина да са 10 пъти по добре от нас :idea: Всички искаме избори,но ПРЕДСРОЧНИ и от ЕС го искат и ни го казаха многократно,че пари няма да видим докато ни управляват тия.Страната е с 35 милярда евро дълг и на практика е една фалирала държава,но още успяват да го крият.Ако тия се задържат още 6 месеца,ще падне борда лева ще се обезцени да не говорим,че не е изключено река Дунав да стане естествена граница на европейския съюз!!!
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

Това ми е последният пост в тази тема, не заради подигравателният такъв на жоро мамалев, бкд или както там се води. Първо защото кроки ме помоли учтиво на лична и второ защото няма смисъл. Тази тема не е дискусия, вие неискате да чувате различни мнения, тази тема е една "надъхванка". Само ще помоля колегите, които отидат да се пишат после. Не за друго.... да видим кои са патриотите на думи и кои на дела. Успех с начинанието и с всички други! Ако някой реши и този ми пост да репликира...на лична ще е по-добре....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Колеги,аз имах работа в София на 12ти,но я отложих за 14ти точно за да мога да отида и да видя за какво става дума.Аз също нямам намерение да правя простотий и съм против погроми и разни такива методи.Ще си постоя мирно и тихо,ще послушам кой какво говори,ще видя кой са жокеите и т.н.Абе,каквото стане ще випиша,заради вас ще стана ЧЛЕН кореспондент Изображение
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
snegk

Мнение от snegk »

Nemezis_ss написа:Това ми е последният пост в тази тема, не заради подигравателният такъв на жоро мамалев, бкд или както там се води. Първо защото кроки ме помоли учтиво на лична и второ защото няма смисъл. Тази тема не е дискусия, вие неискате да чувате различни мнения, тази тема е една "надъхванка". Само ще помоля колегите, които отидат да се пишат после. Не за друго.... да видим кои са патриотите на думи и кои на дела. Успех с начинанието и с всички други! Ако някой реши и този ми пост да репликира...на лична ще е по-добре....

Ти от млад си готов за политик,мазно ги овърташ нещата.Аз придварително писах,че нямам възможност да отида.От това горе което си написал излиза,че видиш ли,"само лаем а не хапем".Те за това говоря,долно манипулиране на самата действителност.Това,че някой нямат възможност да отидат,не е казано,че нямат право на глас.Любчо беше прав,че ти си комунистическо чедо.Жал ми е за теб и твоето поколение :twisted:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

обещавам и снимки
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”