Пръчка за мач с акция до 10гр.?

Модератор: sapuna

Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Re: Пръчка за мач с акция до 10гр.?

Мнение от butnik »

haga написа:Стига с тези модератори.Винаги са най-разбиращи и компетентни.Нека и други съфорумници да се изказват мненията си по темите.Тези майни се опитват цяла България да поучават.До кога бе майни.
Нещо против ли имаш.Или за нещо те е яд,ако искаш да не пиша,защото с Коцето изобщо не се познаваме,или пък няма да научиш нещо ново ОК.И кой даде верния отговор -сигурно ти.И понеже си умен няма и да разбереш някои неща за двата мача които биха помогнали и на други колеги решили да си купят.Ей сега вече спирам да пиша.А да си модератор,трябва и да знаеш и да го докажеш comprende?Коце на скайпа ще ти обясня подробности и за двата.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
For
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от For »

Благодаря на всички! Ице, най-вече на теб - коректен и информиран - радвам се, че сме приятели.
Темата я пуснах, за да е полезна повече за колегите, защото малко се говори за такива мачове, а предимствата и качествата им нямат съмнение.
Моля за точност и като се дава предложение да се отчита какъв е въпросът! Напатките без никакво основание едва ли са полезни някому!
milo69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от milo69 »

ааа колега Бутник недей така,обяснения на скайп :cry: искаме и ние :D колега haga кой пък ти е забранил на теб да си даваш мнението че се и сърдиш още повече че си дал мнение за мач,за какъвто не е темата,Бутник недей на скайп това си е жива дискриминация :D
haga
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от haga »

Колега IDA ,колегата For посочва този прът http://fishermanbg.com/articledetails.p ... eID=218,но той е 5-15гр. Ето защо аз му препоръчах този http://www.ticaglobal.com/eu/products/? ... il&aid=199 и нека да сравни двата.В сайта на TICA няма прът с акция до 10гр.Нямам нищо против Бутников ,но на всяка тема отворена от колега съфорумец той дава задължително мнението си .Щом е толкова вещ по всички въпроси нека си отвори- "Рубрика на специалиста"- и там да поучава нуждаещите се.Аз не съм разбирач ,но не желая рубриките да се ползват за самоизтъкване и величаене.В България има достатъчно много разбиращи ,а и технологиите позволяват на всеки интересуващ се риболовец да потърси информация от където си пожелае.Не желая да ме разбирате погрешно. Поздрави от юг.
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Първо много се дразня като не си пишете местото където живеете.Второ,информацията не е чета,защо,защото око да види- ръка да пипне,моите източници са момчета които имат един от много работещите пловдивските магазини,единия бивш национален състезател,другия играещ и отбора му взе републиканската титла за 2008г.И двете въдици съм ги държал в ръце,а и могат да се пипнат от колегата For в магазина на Весо,а другия Тиката в магазина който ти няма да узнаеш и трето-какъв ти е проблема,че пиша много ли,и кажи кога и за какво съм излъгал някой или съм отказал на някой съдействие.Понеже си голям гявол,ме принуждаваш да заключвам тема,но няма да ти доставя това удоволствие, а и Тиката Коцето не е посочил модела,не знам дали го има в сайта на Сашо Фишермана ,учил съм се от известни пловдивски риболовци,придобило съм рутина от многобройните ми излети,до 2004 средно по 200 на година :shock: а и освен това 10 г.съм бил в търговията с риболовни принадлежности.В Испания имах възможност покрай един мой колега да се запозная с испанските майстори на щеката.Имам претенции да знам,не само на компа, а и на практика.И умишлено избягвам сравнението на двете въдици пред вас, а ти ме предизвикваш.Коце понеже темата е твоя,ако искаш мога да я заключа,но само с твое съгласие.Стигнахме до решение,така,че ти прецени.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
For
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от For »

:idea: Действително на сайта тиката е с акция 5-15, но реално на пръчката пише 2-10 :wink: Колегите, които притежават този мач, могат да потвърдят.
For
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от For »

Темата явно се изчерпа, всеки каза толкова - колкото са възможностите му. Благодаря още веднъж.
Със съдействието на вещи колеги изборът е направен Tica Reality Match TC4, 4.25 м. акция 2-10 пълно съответствие с далеч по-скъпия - незнайно защо :?: - ARTAX ATTIVA на колмик!
Моля, уважаемия модератор за ключ!
Заключено

Обратно към “Въдици и макари”