Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Организират чрез интернет протест пред парламента!
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
Re: Организират чрез интернет протест пред парламента!
По принцип си прав,Кроки,ама нит ми са годините,нито положението да ходя и да участвам в такива масовки.Предпочитам да си изразявам отношението към изпълнителната власт и изобщо към управляващата сила за момента и периода в България с моите си възможности от моята си камбанарийка, с моите си решения и актове-много вредя на всичките,от всичките цветове и разновидности,още от 1993 година,за това и никога няма да стана баш началник,ама пука ми на сайдера.В риболова ми е релакса и въобще...майната им на всичките политици,включително и на тея и ония.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
айде че не остана време?!BOVSKIQ KORMORAN написа:да вземеме по един стар телескоп в ръка за да се разпознаеме ,

-
- и господ не е толокова добър
Да се разпознаваме или да ги опознаваме с телископо у глъвътаBOVSKIQ KORMORAN написа:айде че не остана време?!BOVSKIQ KORMORAN написа:да вземеме по един стар телескоп в ръка за да се разпознаеме ,

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- krokibg
- учете се от него
INCUBUS написа:По принцип си прав,Кроки,ама нит ми са годините,нито положението да ходя и да участвам в такива масовки.Предпочитам да си изразявам отношението към изпълнителната власт и изобщо към управляващата сила за момента и периода в България с моите си възможности от моята си камбанарийка, с моите си решения и актове-много вредя на всичките,от всичките цветове и разновидности,още от 1993 година,за това и никога няма да стана баш началник,ама пука ми на сайдера.В риболова ми е релакса и въобще...майната им на всичките политици,включително и на тея и ония.
Няма да се плашиш,и при мен е същата.Вечно аз опирам пешкира,щото не мълча и най-много се стряскат от мен и от това което бих направил.До сега,само с путьовци се разправям и бъзльовци,дето ги е страх да си отворят устите.Квото и да стане,все аз взимах решенията,вечно аз се налагаше да казвам истинат на баровците а другите се криеха зад моя гръб.То хубаво че ми е широк,та бая народ се побираше зад него

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Казвайте-с вас съм-подробно-къде е срещата-кво се правиKrokibg написа:Хайде майни,да идем да подскачаме !!! Мога да взема трима-четирима.Аз и без това съм по София по това време,нямам нищо против да повозя няколко човека !!!То,друго няма какво да се пише,само действия трябват и както бягахте от училище,ще се наложи да бягате и от работа !!!Казвайте къде ще сесъбираме и без много приказки

Риболовци.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Чух се Любо, и ще се видим на обяд, рано няма смисъл да се ходи щото ще е гмеч и няма да е ясно кой какъв е и защо е там! ще се съберем на обяд да се видим, ще хапнем ще си поговорим и ще ходим към паветата!lusienn написа:Казвайте-с вас съм-подробно-къде е срещата-кво се правиKrokibg написа:Хайде майни,да идем да подскачаме !!! Мога да взема трима-четирима.Аз и без това съм по София по това време,нямам нищо против да повозя няколко човека !!!То,друго няма какво да се пише,само действия трябват и както бягахте от училище,ще се наложи да бягате и от работа !!!Казвайте къде ще сесъбираме и без много приказки

Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- разбира нещата
Другари, трябва да се ходи на такива протести.Трябва да се показва на тези и на следващите управляващи, че ще си имат работа със сериозни хора. Отиваш на площада дори само за бройка. То е ясно, че няма да ти дадат трибуната(за там си има подготвени хора – те ще дойдат с озвучителните уредби и т.н.), но на празен площад Станишев само ще се изсмее.
Някой щял да яхне вълната за собствено облагодетелстване. Да! Някой трябва да яхне общото недоволство и да го насочи във ВЯРНАТА посока. И за това си деяние ще получи правото да ни управлява. Иначе какъв ще му е стимула?
И какво имате против, че някой ще ни управлява? Човекът е стадно животно (буквално) и трябва да си има водач. Ако си ербап - ставаш водач. Ако не си – приемаш друг да те води и не му пречиш.
Съвсем друг е въпросът, че трябва да си избираме по-добрия водач. Или по-малко лошия. Но това е за изборите. Сега просто трябва да ги спрем да ни дърпат към дълбокото.
А ето тук едно мнение, което много ми допада
Някой щял да яхне вълната за собствено облагодетелстване. Да! Някой трябва да яхне общото недоволство и да го насочи във ВЯРНАТА посока. И за това си деяние ще получи правото да ни управлява. Иначе какъв ще му е стимула?
И какво имате против, че някой ще ни управлява? Човекът е стадно животно (буквално) и трябва да си има водач. Ако си ербап - ставаш водач. Ако не си – приемаш друг да те води и не му пречиш.
Съвсем друг е въпросът, че трябва да си избираме по-добрия водач. Или по-малко лошия. Но това е за изборите. Сега просто трябва да ги спрем да ни дърпат към дълбокото.
А ето тук едно мнение, което много ми допада
5кила написа:докато не измре и нашия набор оправия няма да има.
Защо Моисей водил юдейския народ 40 години през пустинята, като е можел да стигне за 2 месеца. Отговор: за да умре и последният човек, който си спомня за робството в Египет.AL KAPONE написа:Имаше нещо от библията дето ги водили през пустинята 40 години
Последно промяна от наблюдател на Вто Яну 13, 2009 5:14 pm, променено общо 1 път.
"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
Лао Цзи
IDA каза:
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
Ами то хубаво това за 40-те години,само че номера е неприложим тук,в Булгария.Поколение след поколение комунистически боклуци.Значи или народа или комунистите трябва или да се изселят или разстрелят.Аз лично предпочитам комунистите.Те вече опитаха с народа,време е да им го върнем
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
toxin34 написа:Ами то хубаво това за 40-те години,само че номера е неприложим тук,в Булгария.Поколение след поколение комунистически боклуци.Значи или народа или комунистите трябва или да се изселят или разстрелят.Аз лично предпочитам комунистите.Те вече опитаха с народа,време е да им го върнем

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
-
- и господ не е толокова добър
В тоя ред на мисли,вчера даваха за една градинка и питаха мъниците за кризата с газта.Хлапенцата отговаряха по доре от политиците.Мисълта ми е че зависи в какво семейство си възпитаван.Ако е от комунистическо семейство то и възпитанието му е такова,ще рече,че трябва да минат много поколения до като се отърсим от тази зараза. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.

Прозд народ сме, прозд!
-
- разбира нещата
Мнението, което ми допада е по принцип и не се отнася за конкретната ситуация.
Лао Цзи
IDA каза:
Лао Цзи
IDA каза:
-
- разбира нещата
Аха. Какво знаеш за турското робство? Каквото са ти РАЗКАЗАЛИ. А могат да ти го разкажат и тъй и иначеsnegk написа:ще рече,че трябва да минат много поколения до като се отърсим от тази зараза.

Ама нека да дойде някой да те убеждава колко добре било през соцпериода...
Последно промяна от наблюдател на Вто Яну 13, 2009 5:32 pm, променено общо 1 път.
Лао Цзи
IDA каза:
Лао Цзи
IDA каза:
На мене,пък колега повече ми харесва,от това ДРУГАРИнаблюдател написа:Мнението, което ми допада е по принцип и не се отнася за конкретната ситуация.

-
- разбира нещата
Да. За мен, с малки изключения, всички от този форум сте ми другари. Т.е. приятели!!!vasilev написа:На мене,пък колега повече ми харесва,от това ДРУГАРИнаблюдател написа:Мнението, което ми допада е по принцип и не се отнася за конкретната ситуация.![]()
![]()
Лао Цзи
IDA каза:
Лао Цзи
IDA каза: