Така требе!!!

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Така требе!!!

Мнение от glarusa »

За бракониерството си има клауза в закона която забранява техните "подвизи".Не съм много запознат но предполагам че никъде в закона не пише да не се продават мрежи по магазините.Все пак не всеки ги използва за бракониерство.Вярно че не всеки уважаващ себе си риболовец,който притежава рибарски магазин не бива да продава такива неща,но никъде в закона не е забранено.Друг е въпроса че според мене,трябва да се контролират продажбите на бракониерските средства,щото всеки може да каже че му трябва мрежа за неговия си частен язовир...Поздрави!!!
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!

Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
bokooll
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bokooll »

Нека да не спорим.Някои ден ако имащ желание може да се видим и да си поприказваме .С писане и спорове между нас не можем и няма да оправим нищо. GSM: 0895 609 171 това ми е номера .Може да се чуем пък да отидем за риба някой ден. :D .... Поздрави и :drinkers: (ако пиещ)
Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от glarusa »

Ще си поговориме в другата тема за риболова край бургас...и аз не споря с тебе просто изразявам мнението си... :drinkers:
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!

Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
bokooll
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bokooll »

:smt023
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”