Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

НС-5 отдалеко
Модератор: sapuna
Re: НС-5 отдалеко
Ааааа, предпочитам на "готова дупка" да се намърдам
!
Кат каза правач на дупки сега се сетих - преди 4-5 години февруари месец, на един язовир по пътя за Плевен от ляво, ходихме да търсим щука на подледен! Носехме чукове, длета, разни шила, но не става - леда бе много дебел. Свредел нямаме! Та единия се сети, че има и друг начин за пробиване... с моторна резачка!
. Палим атомобила, отиваме вземаме хускварната и обратно на гьола - нема ви казвам какво зрелище се получава! Изрязахме 13 (защо толкова, и аз не знам) дупки. В момента на влизане на шината в зоната, където вече е вода се получава фонтан на 8-10 м нагоре! Режем под ъгъл с формата на четириъгълна пресечена пирамида с основата нагоре. После от кубчетата си направихме маса и столове за сядане! Дебелината на леда беше 42 см.
Риба така и не хванахме, но поне научих нещо полезно - дупки се правят и с резачка и то по-удобни и по-бързо. На шината и веригата нищо им няма - те си се смазват без проблем! Имам и снимки, но са на хартия и не ми се занимава да ги сканирам.
Извинявам се за спама, но мисля, че е полезно за тези, които ходят да студуват зимата по водоемите!

Кат каза правач на дупки сега се сетих - преди 4-5 години февруари месец, на един язовир по пътя за Плевен от ляво, ходихме да търсим щука на подледен! Носехме чукове, длета, разни шила, но не става - леда бе много дебел. Свредел нямаме! Та единия се сети, че има и друг начин за пробиване... с моторна резачка!

Извинявам се за спама, но мисля, че е полезно за тези, които ходят да студуват зимата по водоемите!

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- XauBaHkO
- ще става разбирач
А някой "СВЕТНАТ" да земе да предложи ледена пързалка!
То добре организация , ама къде , да не стане в някоя кръчма , и да ловим в дупките на бутилките !

То добре организация , ама къде , да не стане в някоя кръчма , и да ловим в дупките на бутилките !

-
- и господ не е толокова добър
Може да се направи среща на някой от язовирите до Батак,но трябва да се реши зимата,защото замръзват по различно време в годината.Аз бях миналата нова година на Батак,но не беше замръзнал.Ако решите нещо и съм свободен съм там 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- ivan_yo
- разбира нещата
Тоооо ще сфърши циганското лято, и ще ревнете пак за тая среща но само дано да не е късно за някои

ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
- krokibg
- учете се от него
Аз пък ще ви правя серенада заедно със Бай Онзи - Гогата,дето не знаел каква длъжност да си избере.Аз ша съм това :

Дано си намерим и тъпанар
че без него няма да има ритъм

Дано си намерим и тъпанар

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
Казахви да направим зимна,но никой нещеchapara написа:Пак си мисля за към средата на Февруари(от опит)

-
Защо на колко съм.Аз не знам,понеже рядко кусвам ама ти май

-
Абе аз отговорих просто на твоето мнение,говоря мащабно,не за няколко човекаchapara написа:Па кат гледам за по това време поне 10тина мераклии има,а време още много има,как никой??????????

- krokibg
- учете се от него
Кво стана бе момчета,среща ще има ли или не !?!?!? Аз на лед до сега не съм ловил,но нямам нищо против да дойда,да се видим и понапием - без плуване

- krokibg
- учете се от него
Аз си нямам понятие за какво става въпрос и само ще се запиша че ще дойда.Дано това да е към края на месеца че имам работа за вършене.Давайте идей !!!Аз съм с вас 

- XauBaHkO
- ще става разбирач
Дебна , дебна аз , да вида къде ще ви сгащя ! Само казвайте къде , мен си ме знаете !
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ванка
тебе всички те знаеме ...
Ей... да не се изгубиш по хотелите у Сл. Бряг

Ей... да не се изгубиш по хотелите у Сл. Бряг