Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Риболовен билет и документи
naRiba.com

Форум

Истина ли е....
Модератор: sapuna
Re: Истина ли е....
На Христо Ботев заверяват срещу 25лв.само, че вече са на 5 етаж. Пирах ги за язовирите които ще се дават на сдруженията, и ми отговориха, че още нищо не било ясно имало сдружения които не искали да признават членските карти на СЛРБ и други сдружения. Май пак ще я караме по старому.
От три години правя заверки там и винаги са били на 5 -етаж и единствената промяна е ,че са в съседната стая под №519
/т.е. съседната/ 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аз па днеска одих на "Витошка" 31, у СЛРБ-то.
Познаите имам ли подновен билет...???
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, естественно!!!!
На тех па компютъра им се бил развалил та щели да издават другата седмица.
Явно май найстина мътят некоя глупост , щом не издават ни в ИАРА , ни в СЛРБ....
Ша са разбере....
Познаите имам ли подновен билет...???
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, естественно!!!!
На тех па компютъра им се бил развалил та щели да издават другата седмица.
Явно май найстина мътят некоя глупост , щом не издават ни в ИАРА , ни в СЛРБ....
Ша са разбере....
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- MITKO70
- кандидат преподавател
Е,точно така ми казаха и на мен,но информацията им била стара,така пък казват от бул.Витоша 31-СЛРБ.Правено е събиране и са се били разбрали отделните дружества,за признаване на една членска картаJoromv написа: Пирах ги за язовирите които ще се дават на сдруженията, и ми отговориха, че още нищо не било ясно имало сдружения които не искали да признават членските карти на СЛРБ и други сдружения.

Всичко може,но не всеки го можe.

-
- сериозен играч
Ми то май става като у европата.За всеки окръг си плащаш отделен билет.Наприер живееш в Пловдив и си плащаш само за Пловдивските водоеми,така парите си остават в Пловдивска община,и се зарибяват водоемите само в тази община.И няма да има оправдания като,-ми те парите ги събират у столицата и тази година ни отпуснаха малко,затова нямаме риби.
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
-
- научил се да хвърля
[quote="lovo"]Ми то май става като у европата.За всеки окръг си плащаш отделен билет.Наприер живееш в Пловдив и си плащаш само за Пловдивските водоеми,така парите си остават в Пловдивска община,и се зарибяват водоемите само в тази община.И няма да има оправдания като,-ми те парите ги събират у столицата и тази година ни отпуснаха малко,затова нямаме риби.[/quot
Като се замисли човек,така наистина си е по добре.Там където влизат парите поне да се прави нещо,а и да не се оправдават,че няма пари и т.н.Наслука на всички!
Като се замисли човек,така наистина си е по добре.Там където влизат парите поне да се прави нещо,а и да не се оправдават,че няма пари и т.н.Наслука на всички!
Вчера си го поднових срещу 25 кинта.
В ИАРА ,момата беше много любезна,ма нали сме си такива у Перник
В ИАРА ,момата беше много любезна,ма нали сме си такива у Перник

- MITKO70
- кандидат преподавател
Те ,точно заради това се забавиха толкова,докато се разберат за една членска карта.Парите ще си остават по места,но на всякъде ще издават една карта ,валидна за всички язовири.Не да имаш по 3-4карти от София,Пловдив,Плевен и т.н. примерно.lovo написа:Ми то май става като у европата.За всеки окръг си плащаш отделен билет.Наприер живееш в Пловдив и си плащаш само за Пловдивските водоеми,така парите си остават в Пловдивска община,и се зарибяват водоемите само в тази община.И няма да има оправдания като,-ми те парите ги събират у столицата и тази година ни отпуснаха малко,затова нямаме риби.
Всичко може,но не всеки го можe.