Истина ли е....

Информация за риболовния билет

Модератор: sapuna

Joromv
новобранец
новобранец

Re: Истина ли е....

Мнение от Joromv »

На Христо Ботев заверяват срещу 25лв.само, че вече са на 5 етаж. Пирах ги за язовирите които ще се дават на сдруженията, и ми отговориха, че още нищо не било ясно имало сдружения които не искали да признават членските карти на СЛРБ и други сдружения. Май пак ще я караме по старому.
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

От три години правя заверки там и винаги са били на 5 -етаж и единствената промяна е ,че са в съседната стая под №519 :idea:/т.е. съседната/ :idea:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

Аз па днеска одих на "Витошка" 31, у СЛРБ-то.
Познаите имам ли подновен билет...???
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, естественно!!!!
На тех па компютъра им се бил развалил та щели да издават другата седмица.
Явно май найстина мътят некоя глупост , щом не издават ни в ИАРА , ни в СЛРБ....
Ша са разбере....
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Joromv написа: Пирах ги за язовирите които ще се дават на сдруженията, и ми отговориха, че още нищо не било ясно имало сдружения които не искали да признават членските карти на СЛРБ и други сдружения.
Е,точно така ми казаха и на мен,но информацията им била стара,така пък казват от бул.Витоша 31-СЛРБ.Правено е събиране и са се били разбрали отделните дружества,за признаване на една членска карта :roll: А,що се касае за други карти на частни сдружения,риболовни клубове,ако не станат членове на СЛРБ,техните карти нямали да важат за посочените язовири.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

Ми то май става като у европата.За всеки окръг си плащаш отделен билет.Наприер живееш в Пловдив и си плащаш само за Пловдивските водоеми,така парите си остават в Пловдивска община,и се зарибяват водоемите само в тази община.И няма да има оправдания като,-ми те парите ги събират у столицата и тази година ни отпуснаха малко,затова нямаме риби.
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
galin_atina
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от galin_atina »

[quote="lovo"]Ми то май става като у европата.За всеки окръг си плащаш отделен билет.Наприер живееш в Пловдив и си плащаш само за Пловдивските водоеми,така парите си остават в Пловдивска община,и се зарибяват водоемите само в тази община.И няма да има оправдания като,-ми те парите ги събират у столицата и тази година ни отпуснаха малко,затова нямаме риби.[/quot

Като се замисли човек,така наистина си е по добре.Там където влизат парите поне да се прави нещо,а и да не се оправдават,че няма пари и т.н.Наслука на всички!
nanego
новобранец
новобранец

Мнение от nanego »

Вчера си го поднових срещу 25 кинта.
В ИАРА ,момата беше много любезна,ма нали сме си такива у Перник :D
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

lovo написа:Ми то май става като у европата.За всеки окръг си плащаш отделен билет.Наприер живееш в Пловдив и си плащаш само за Пловдивските водоеми,така парите си остават в Пловдивска община,и се зарибяват водоемите само в тази община.И няма да има оправдания като,-ми те парите ги събират у столицата и тази година ни отпуснаха малко,затова нямаме риби.
Те ,точно заради това се забавиха толкова,докато се разберат за една членска карта.Парите ще си остават по места,но на всякъде ще издават една карта ,валидна за всички язовири.Не да имаш по 3-4карти от София,Пловдив,Плевен и т.н. примерно.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовен билет и документи”