Нефтено пристанище - Отманли

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Нефтено пристанище - Отманли

Мнение от Ribarina »

Нямкой да знае дали пускат на фара на нефтеното пристанище?
Миналата година имаше доста риба там.Хващах попчета и илария.Изгониха ме когато започна да излиза платерината и от тогава не съм ходил.А да кажеш че ме изгони някой от персонала ама не изгони ме някаква хижарка която не ми даде да спра колата в района на хижата.Това беше миналият юни.Някой да е ходил след това?
Аватар
lefera
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от lefera »

Не съм ходил мноооо отдавна. Прав си дава добра риба там оба4е ако не е таз дето те е изгонила схе е някои посерко от охраната на лукоил
ПРОВИНЦИЯТА Е ТАМ КЪДЕТО НЯМА МОРЕ
Аватар
lefera
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от lefera »

АБЕ ТО НА НЕФТЕНОТО ОТПРЕД СЕ ВЪРТИ САФРИД И 4ЕРНОКОП АМА СВЪРШИИИ НЕ ПУСКАТ ПАЗВАНТИТЕ НА ЛУКОИЛ
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

А бе от охраната на пристанището не са ме гонили щото минавам по една пътека покрай оградата отзад.Ама една зла хижарка ме кара да спирам извън хижата,а това е поне километър до пътеката и още толкова надолу по тази пътечка.
Аватар
justinian
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от justinian »

За кефал и платерина пробвайте вдясно от даляна. С харпуна там съм имал много приятни емоции - чак ми е неудобно да ви кажа колко и какви риби съм удрял. Освен това непосредствено до входа на нефтено пристанище - досами оградата / където е плажчето / също можете да се надявате на богат улов. Тази акватория е обрасла с фика и винаги има риба. Тази година, живот и здраве смятам да не тормозя рибите с харпун, а само с въдици.
Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Да.... оставаш булката и тъщата в кръчмата край даляна и...си ловиш на воля докато те си сърбат кафенце... а що не пробвате на Яхтеното пристанище...хем колата ти близо, хем това е от другата страна на малкото заливче...до фара... :lol:
Аватар
lefera
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от lefera »

абе бат миле то то4но там май не пускат
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

И там ли не пущат?...Лефер ако имаш пропуск за Централното пристанище с него влизаш навсякъде...в Несебър, Поморие и Созопол без да плащаш...трябва и в това пристанище да пускят защото е към Бургаското... 8)
Аватар
lefera
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от lefera »

имам пропуск за централното пристанище. Наистина не знаех 4е той ще работи в несебър и созопол. А за яхтеното на лукоил съм сигурен 4е сега там е абсурд да те пуснат за риба и не е към Бургаското .
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Ами тогава на друго място ще ходим...например на буната на братята Диневи във Влас или на Поморийските буни...например на помпата ...направо с колата отиваш на тая буна...лошото е че не винаги има риба...точно пред буната на около 100 метра има нещо като подводен канал...там навремети и морска лястовица еловила майка ми...като риболуваха с баща ми/Бог да го прости/ заедно...а аз съм убивал попчетата и другите риби... :lol:
Друго удобно местенце е Ахелой ...и новата буна...има място за колите...а път в плиткача има скарида..бол... :lol:
Аватар
lefera
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от lefera »

АКО ГОВОРИМ ЗА ПЛАТЕРИНА И КЕФАЛ ПРЕДПО4ИТАМ БУРГАСКИТЕ СОЛНИЦИ (ОКОЛО КОРАБ 4АЙКА) РАНО НА ПРОЛЕТ И КЪСНА ЕСЕН Е РАЙ . НЯМА МНОГО НАРОД, БЛИЗО Е, ВЗИМАШ СИ СТОЛ4ЕТА БИРИ4КИ А И ХУБАВА ПЛАТЕРИНА ИЗЛИЗА. ТАМ СЪМ ХВАЩАЛ ПЕЛЕНГАС ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ ОКОЛО 2 КГ

НА ВРЕМЕТО ТАМ ОТЗАД В КАНАЛИТЕ С ЛУГАТА ИМАШЕ СТРАХОТЕН БЛАТЕН ЧЕРЪВ . КОПАЛИ СМЕ КАТО ЛУДИ ТАМ ПОСЛЕ КАЗАХА 4Е СА ГО ИЗТРОВИЛИ А СЕГА НЕ ЗНАМ ДАЛИ НЕ СЕ Е ПОЯВИЛ ПАК?
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Да ...добро място, а ще се присъединиш ли към Южната лига...да натрием носовете на Варненския отбор...начело с Преподобния Дурумий...хахаха... :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

justinian написа:Тази година, живот и здраве смятам да не тормозя рибите с харпун, а само с въдици.
... недей да го правиш :lol: :lol: :lol: ... аз щях да те ползвам за дълбоко конспирирана разведка ... :wink: Абе да ви кажа голям майтап е като не кълве и някой понапекъл се и го хванало слънцето...отиде и подръпне линиите без да го видят - скачат като ужилени ама нъцки...няма никой - гмуркал съм се ...и съм им го правил - голям майтап след скуката, когато няма удари а времето е страхотно. Получава се добре само на буните - издебваш ги и се гмуркаш от страната, където не гледат :lol: :lol: :lol:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

ХАХАХАХА...към подвига с ножавка в гащите ...ще прибавя и подводния бъзик с нещастните колеги...А.... това няма да ти се размине....на мен ми приготви жълта фланелка...ама на тебе и гащи жълти ти трябват....Голям си бе Преподобни Дуруме...Голям колкото Варненнската катедрала...хахаха... :lol: Чуда се как Варненските колеги не са ти скроили още некой номер...стига си се бъзикал ти само с тях ....горките.... :lol:
Аватар
justinian
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от justinian »

Явно не съм се изразил добре- става въпрос САМО за Отманли! :lol:
Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за местата за риболов по морето”