Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

Нефтено пристанище - Отманли
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Нефтено пристанище - Отманли
Нямкой да знае дали пускат на фара на нефтеното пристанище?
Миналата година имаше доста риба там.Хващах попчета и илария.Изгониха ме когато започна да излиза платерината и от тогава не съм ходил.А да кажеш че ме изгони някой от персонала ама не изгони ме някаква хижарка която не ми даде да спра колата в района на хижата.Това беше миналият юни.Някой да е ходил след това?
Миналата година имаше доста риба там.Хващах попчета и илария.Изгониха ме когато започна да излиза платерината и от тогава не съм ходил.А да кажеш че ме изгони някой от персонала ама не изгони ме някаква хижарка която не ми даде да спра колата в района на хижата.Това беше миналият юни.Някой да е ходил след това?
- justinian
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
За кефал и платерина пробвайте вдясно от даляна. С харпуна там съм имал много приятни емоции - чак ми е неудобно да ви кажа колко и какви риби съм удрял. Освен това непосредствено до входа на нефтено пристанище - досами оградата / където е плажчето / също можете да се надявате на богат улов. Тази акватория е обрасла с фика и винаги има риба. Тази година, живот и здраве смятам да не тормозя рибите с харпун, а само с въдици.
Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
Ами тогава на друго място ще ходим...например на буната на братята Диневи във Влас или на Поморийските буни...например на помпата ...направо с колата отиваш на тая буна...лошото е че не винаги има риба...точно пред буната на около 100 метра има нещо като подводен канал...там навремети и морска лястовица еловила майка ми...като риболуваха с баща ми/Бог да го прости/ заедно...а аз съм убивал попчетата и другите риби...
Друго удобно местенце е Ахелой ...и новата буна...има място за колите...а път в плиткача има скарида..бол...

Друго удобно местенце е Ахелой ...и новата буна...има място за колите...а път в плиткача има скарида..бол...

- lefera
- вече хвърля и на тежко
АКО ГОВОРИМ ЗА ПЛАТЕРИНА И КЕФАЛ ПРЕДПО4ИТАМ БУРГАСКИТЕ СОЛНИЦИ (ОКОЛО КОРАБ 4АЙКА) РАНО НА ПРОЛЕТ И КЪСНА ЕСЕН Е РАЙ . НЯМА МНОГО НАРОД, БЛИЗО Е, ВЗИМАШ СИ СТОЛ4ЕТА БИРИ4КИ А И ХУБАВА ПЛАТЕРИНА ИЗЛИЗА. ТАМ СЪМ ХВАЩАЛ ПЕЛЕНГАС ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ ОКОЛО 2 КГ
НА ВРЕМЕТО ТАМ ОТЗАД В КАНАЛИТЕ С ЛУГАТА ИМАШЕ СТРАХОТЕН БЛАТЕН ЧЕРЪВ . КОПАЛИ СМЕ КАТО ЛУДИ ТАМ ПОСЛЕ КАЗАХА 4Е СА ГО ИЗТРОВИЛИ А СЕГА НЕ ЗНАМ ДАЛИ НЕ СЕ Е ПОЯВИЛ ПАК?
НА ВРЕМЕТО ТАМ ОТЗАД В КАНАЛИТЕ С ЛУГАТА ИМАШЕ СТРАХОТЕН БЛАТЕН ЧЕРЪВ . КОПАЛИ СМЕ КАТО ЛУДИ ТАМ ПОСЛЕ КАЗАХА 4Е СА ГО ИЗТРОВИЛИ А СЕГА НЕ ЗНАМ ДАЛИ НЕ СЕ Е ПОЯВИЛ ПАК?
ПРОВИНЦИЯТА Е ТАМ КЪДЕТО НЯМА МОРЕ
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
... недей да го правишjustinian написа:Тази година, живот и здраве смятам да не тормозя рибите с харпун, а само с въдици.

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
ХАХАХАХА...към подвига с ножавка в гащите ...ще прибавя и подводния бъзик с нещастните колеги...А.... това няма да ти се размине....на мен ми приготви жълта фланелка...ама на тебе и гащи жълти ти трябват....Голям си бе Преподобни Дуруме...Голям колкото Варненнската катедрала...хахаха...
Чуда се как Варненските колеги не са ти скроили още некой номер...стига си се бъзикал ти само с тях ....горките....