Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

04.05.2004г. - Язовир "Ярджиловци"
04.05.2004г. - Язовир "Ярджиловци"
Направих чудесен излет отново на този язовир. Става вапрос за новия платен водоем в село Ярджиловци. Цената е 5 лв. на пръчка. Рибата не се плаща.За няколко часа хванах 8,5 кг. предимно каракуда, червеноперка и два шарана , като единия 900 гр. Рибата дава успешно на царевица и торен червей. Ако желаете да хванете и доста червеноперка, влиза в действие белия червей
)) За повече инфо пишете, ще отговоря на всички ваши въпроси.

A be pak me zaintriguwa:))
Zdrasti otnowo s moite wyprosi:))
Za Iardzilovci mozesh li da mi kazesh tia 9 kila na pluwka ili na tezko gi hwana? i systo taka s kwi powodi i kuki?
Mersi!
PS AAA i s kolko wydici systo taka sym liubopiten:)
Za Iardzilovci mozesh li da mi kazesh tia 9 kila na pluwka ili na tezko gi hwana? i systo taka s kwi powodi i kuki?
Mersi!
PS AAA i s kolko wydici systo taka sym liubopiten:)
bzzz
Aide marianski!!:)
Davai infoto 4e se nato4ihme iako:)))
Davai infoto 4e se nato4ihme iako:)))
1 kum 1
na 23 mai posetih qrdzilovci. Platih si 1o kinta za 2 pry4ki.
ot 7 do 11 hvanah samo edna negoliama karakuda!
poznaite kak se po4uwstwah sled pro4etenoto tuk!
za da ne izleze subektivno mnenieto mi, makar 4e do vinagi ste e takova, okolo men ne sym siguren, daori dali i 1 karakuda sa uspeli da hvanat!
Vseki da si preceniava sam! Moze i da e bil losh den, ne znam..no sled kato wzimat po 5 leva na pry4ka, i twyrdiat 4e ima 6aran! ne znam...
ot 7 do 11 hvanah samo edna negoliama karakuda!
poznaite kak se po4uwstwah sled pro4etenoto tuk!
za da ne izleze subektivno mnenieto mi, makar 4e do vinagi ste e takova, okolo men ne sym siguren, daori dali i 1 karakuda sa uspeli da hvanat!
Vseki da si preceniava sam! Moze i da e bil losh den, ne znam..no sled kato wzimat po 5 leva na pry4ka, i twyrdiat 4e ima 6aran! ne znam...
Ideiata e che v selo Iardjilovci ima dva iazovira.
Hodih 2-pati predi vreme, no za cial den hvanah 3 karakudi.
Riba ima, no po neponiatni prichini za men ne se hraneshe ama vaobshte.
Niakoi kaza che si hvarliala haivera i zaradi tova, no ne sam siguren.
V tozi iazovir ima samo sharan, mnogo klen, veroiatno mnogo malko karakuda, i dokolkoto chuh tolstolob i bial amur.
Hodih 2-pati predi vreme, no za cial den hvanah 3 karakudi.
Riba ima, no po neponiatni prichini za men ne se hraneshe ama vaobshte.
Niakoi kaza che si hvarliala haivera i zaradi tova, no ne sam siguren.
V tozi iazovir ima samo sharan, mnogo klen, veroiatno mnogo malko karakuda, i dokolkoto chuh tolstolob i bial amur.