Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

ДО FIXXER!
Модератор: sapuna
- Local
- учете се от него
ДО FIXXER!
http://ann.nariba.com/annshow/sell/5/746.html
колега апелирам към незабавното отстраняване на тази обява!!!!!!
колега апелирам към незабавното отстраняване на тази обява!!!!!!
Клавиатура риба не лови!!!
Според мене който се интересува от "нестандартни " методи и съоръжения за риболов , рано или късно , по еди или друг начин той ще се снабди с търсеното от него приспусубление .
Така че въпроса според мене е в КОНТРОЛА по водоемите - проверки и съответно "солени" глоби. Българина се стряска и се замисля само когато го "жегнат "финансово.
Така че въпроса според мене е в КОНТРОЛА по водоемите - проверки и съответно "солени" глоби. Българина се стряска и се замисля само когато го "жегнат "финансово.
За един ден на риба , Господ два дена дава !
До Фиксер
Абе Тетко,да не си мислиш,че всички рибари са направени по калъп?Не е така приятелю.Може да си помислиш нещо,но и аз се интересувам от всички методи за ловене на риба.Знам вече много неща,но ако се интересуваш,знаеш как да ми се обадиш.По професия съм електрончик и разбрах,че между риболова и електрониката има много общи неща.Освен това,я ме светни как ще разбереш,какво прави бракониера?Трябва да си вътре в нещата.Нека паднем на земята и правим добри неща,за да получим насреща такива.Но не забравяй приятелю.Алчността не може така лесно да се изкорени.Наслука.
Re: До Фиксер
lz1igr написа:........ и аз се интересувам от всички методи за ловене на риба.
Eдно е да се интересуваш друго е да ги прилагаш

Поздравленич за натрупаните знания.lz1igr написа:Знам вече много неща,но ако се интересуваш,знаеш как да ми се обадиш.
Интересъвам се само от СТАНДАРТНИ методи и техники.
lz1igr написа:...........как ще разбереш,какво прави бракониера?Трябва да си вътре в нещата.
Tрябва да си браконе ли

lz1igr написа:Нека паднем на земята и правим добри неща,за да получим насреща такива.Но не забравяй приятелю.Алчността не може така лесно да се изкорени.
С правенето на добро съм съгласен .
Това не е алчност - това е простотия и лакомия.
Наслука.
-
- сериозен играч
Все едно да пусна обява"Продавам шашки динамит, идеални за роболов"( особено за промишлен роболов) - Ужас
Трябва да се борим с всички сили срщу такива пишман роболовци.Направо се отвращавам от такива колеги.И всички ние който ходим на роболов не водени от алчноста за правене на пари, а просто защото ни е хоби ,трябва да направим всичко каквото е по-силитени, колкото и малки да са те.
PS:Всички страдаме от това

PS:Всички страдаме от това

- КрасиПловдив
- вече хвърля и на тежко
А бе ( а не абе) Iz1igr,
недей ,че както е тръгнало....ще намериш връзка между риболова и осапьоряването
!!!
Да се снаряжаваме с бомбите...и да идем на гьола!!!
Да му гръмнем га го е.а пък и ако има мегапикселово апаратче да снимамее..че да се радват и съфорумците на урожая!!!
Ето ти още един метод за "ловене" на риба....Ако не знаеш нищо за него определено се оказва, че има кой да питаш тук за него!!!
Като си толкова "зареден" със знания и материя.......би трябвало лесно да правиш разликата между спортен, промишлен риболов и бракониските методи!!!
[/quote]
недей ,че както е тръгнало....ще намериш връзка между риболова и осапьоряването

Да се снаряжаваме с бомбите...и да идем на гьола!!!
Да му гръмнем га го е.а пък и ако има мегапикселово апаратче да снимамее..че да се радват и съфорумците на урожая!!!
Ето ти още един метод за "ловене" на риба....Ако не знаеш нищо за него определено се оказва, че има кой да питаш тук за него!!!
Като си толкова "зареден" със знания и материя.......би трябвало лесно да правиш разликата между спортен, промишлен риболов и бракониските методи!!!
[/quote]
Не е въпроса в контрола 6тото нема такъв, вие колко пъти в годината го сре6тате по водоемите, а?!?!?! Аз до сега не съм, а съм бил на доста места!tetko написа:Според мене който се интересува от "нестандартни " методи и съоръжения за риболов , рано или късно , по еди или друг начин той ще се снабди с търсеното от него приспусубление .
НАШИТЕ форуми се 4етат от много хора които нямат никакво 4уство за отговорност и законосъобразност, визирам тея дето си тръгват с бидони пълни с риба!!!
КАЖЕТЕ КОЛЕГИ, ВИЕ НЕ СЕ ЛИ ЧУВСТВАТЕ ОБИДЕНИ ОТ ПОЯВАТА НА ТАКАВА ОБЯВА!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.fishingzone.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/FishingZone" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/FishingZone" onclick="window.open(this.href);return false;
- zograf
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Колеги Аз се занимавам с електроника и ето какво предлагам за куповачите на подобни уреди -
Ще направя апарата на половин от цената НО как ще действа
веднаж ще шокира рибата и 10 пъти бракониера ако има желаещи да се обадят
Ще направя апарата на половин от цената НО как ще действа
веднаж ще шокира рибата и 10 пъти бракониера ако има желаещи да се обадят

"Животът се измерва не с броя вдишвания, а с моментите, които са накарали дъха ни да спре!"
Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.
Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
абе че няма да му тръгне бизнеса,няма,а,при тези тези цени ,по добре да си купиш генератор, до колкото съм запознат със промишления риболов няма такива безумни варианти на риболов. Куки, мрежи,и източване,това са. А бомби ,ток и химия са в раздела БРАКОНИЕРи,абе то си го пише и в закона. ама кой да го следи и контролира,дайте поне тука да ги няма тези безумни идеи!!
И аз разбирам от електроника,само да му допълна обявата:
За по-голяма електропроводимост,трябва да си потопите лявия крак на дълбочина от 27сантиметра,безопасно е!!! даже лекува гъбички
И аз разбирам от електроника,само да му допълна обявата:
За по-голяма електропроводимост,трябва да си потопите лявия крак на дълбочина от 27сантиметра,безопасно е!!! даже лекува гъбички

-
- сериозен играч
taner написа:Не е въпроса в контрола 6тото нема такъв, вие колко пъти в годината го сре6тате по водоемите, а?!?!?! Аз до сега не съм, а съм бил на доста места!
Ами нали точно това имам в предвид бе колега - ЧЕ НЯМА КОНТРОЛ ,ИЛИ ПО ТОЧНО НЯМА ЕФЕКТИВЕН КОНТРОЛ.
ПП. Аз за последните две години само веднъж съм случил на проверка.