Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

втора употреба марково от EU или чисто ново от бг магазин
Модератор: sapuna
Re: втора употреба марково от EU или чисто ново от бг магазин
Да ви призная обаче, в Германия една макара купена нова,след 2 години е на не повече от 15-20 риболова и е перфектна.Там хората си купуват качествени неща,но не ходят много често за риба.Или си почиват,или работят.Не е като в Бг 2 пъти седмично по кърищата.

И там си ходят често за по къришата
.Просто имат по големи възможности.А по темата предпочитам нова за да знам как е работено и подържан такъма.Но това си е мое лично мнение.

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Коректните селъри си личат.Детайлни снимки,обяснение за съществуващи дефекти,ожулена боя и т.н.Има също така стоки,избелели на витрината и стоки с транспортни дефекти.Редовните продавачи не могат да си позволят един клиент да е недоволен и биха приели стоката обратно ,като се разбереш предварително естествено.Пръчка и макара 2-ра употреба си е риск ,но цената го оправдава донякъде.Личния ми съвет е да пробваш с втора употреба,като се уговориш предварително с селъра,поне транспортните ви разходи ще бъдат малки.Успех!
-
- разбира нещата
Че тя ако е нова няма да е работено с нея нали така?bokooll написа:И там си ходят често за по къришата.Просто имат по големи възможности.А по темата предпочитам нова за да знам как е работено и подържан такъма.Но това си е мое лично мнение.

Става въпрос как ти ще си я пазищ и работищtodoroshko написа: Че тя ако е нова няма да е работено с нея нали така?![]()