Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

С морски дарове на сладководен водоем
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: С морски дарове на сладководен водоем
Скаридата се очиства после се осолява обилно и слагаш горе -долу една щипка захар на 100гр скарида и в хладилника.Периодично ще изхвърляш соковете които се отделят от скаридата докато поисъхне и се фтвърди.Така ще ти издържи много време .Скаридата също можеш да я прекараш през миксера за тестоvasil hristozov написа:vasilev написа: Има начинПравиш тесто от брашно обаче,после взимаш на жена си миксера и слагаш вътре сардината и я правиш на каша.После я омесваш с тестото и готово.Може да добавиш и хайвер
Лови се на много малка тройка.Друг начин да направиш тесто със синьо сирене(РОКФОР),страшна стръв за морето,за сладководните незнам,но мисля,че ще има ефект,пробвайте,нищо няма да загубите,от къде да знаеш от кой храст ще излезе заека
![]()
Точно по тоя начин не се бях сетил.То може и направо на прожината.
Ако се попарят скаридите за кратко немали да станат по устойчиви на куката.

Нищо общо няма химията с натуралното.И тук магазините са пълни с разните му миризми,но само начинаещите риболовци се лъжат да си купуват.Друго си е прясното. Ти кое ще предпочетеш замразена или прясна рибаcarpsliven2 написа:При положение че, продават готови миризми .. невиждам смисъл да си играете с миксери ..![]()

- carpsliven2
- сериозен играч

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Не съм казал,че вие сте начинаещи,carpsliven2 написа:Естесвеното сигорно е по-хубаво .. несме начинаещи ама купувам миризми постоянно че, вече ме мързи да правя (компоти) ... пак си направих някоя друга де .. даже новата миризма на лимон я тествах и рибите си взеха очите
![]()
€Трябва да си запишем рецептата .. и ако някога нени мързи да я пробваме

- carpsliven2
- сериозен играч
Не съм казал,че вие сте начинаещи,
не съм намеквал,
,,,,ще извиняваш ако не съм се изразил както трябва
[/quote]
аа няма проблем моляте .. евала че, пускаш рецепти и помагаш на хората , Никито е пуснал много хубава тема .. аз даже си мислих че, само аз ги знам тез номера с морските дарове
Аз съм ползвал само миризми , понеже незнам никакви морски рецепти.. ама вършат работа и в сладководния риболов.. сега записвам и някой път кат падне пердето и почвам да правя 

аа няма проблем моляте .. евала че, пускаш рецепти и помагаш на хората , Никито е пуснал много хубава тема .. аз даже си мислих че, само аз ги знам тез номера с морските дарове

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува